Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 november 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 180 / Maandag 16 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 180
Maandag 16 november 2015


Ahau 11 Transport

Ik ben Ahau 11. (Gele Zon) Dank u voor het verbinden met ons deze dag. We willen graag praten over transport vandaag. Er zijn momenteel vele vormen van transport beschikbaar; hoe kun je ze efficiënter gebruiken en ze voor je laten werken in plaats van tegen je omgeving?

Uitvinders zijn voor decennia geïnspireerd voor het creëren van verschillende modaliteiten van transport en motor ontwerpen die meer compatibel zijn met de natuur. Desondanks zijn vanwege bedrijven, met name de automobielindustrie en aardoliemaatschappijen, zijn deze ideeën verdrongen/verpletterd.

Momenteel worden deze bedrijven op hun knieën gedwongen als gevolg van hun hebzucht en ongevoeligheid voor het milieu. Het was voorbestemd te gebeuren, voor elke massaproductie die geen rekening houdt met het hoogste goed van allen zal zeker haar ondergang op een bepaald punt bereiken.

Er is veel informatie, die beschikbaar is via het internet, met betrekking tot nieuwe vormen van transport. Waarom zijn ze niet in massaproductie? Dat zouden ze zijn als de massa er op aandrong dat het zo zou moeten zijn. Als de auto-industrie in het faillissement afglijd, is het gouden moment aangebroken voor mensen om betere transporttoestellen te eisen.

Op een persoonlijk niveau, adviseren wij jullie meer aandacht te besteden aan het gebruik van deze voertuigen. Jullie dagelijkse routine beïnvloedt de hele samenleving. Hoe vaak lopen jullie van hier naar daar om items op te halen in plaats van efficiënter te winkelen? Als er meer van jullie bereid waren om te wandelen, te fietsen en motor te rijden, zou er minder behoefte aan parkeerplaatsen en garages zijn die de grote steden oververhitten . Als bussen vaker werden gebruikt, zou er veel minder verkeer zijn, wat resulteert in minder straat reparaties. Carpoolen vermindert de impact op het milieu.

Velen van jullie rijden te dure en overmaatse voertuigen die niet efficiënt zijn. Rijden jullie in deze voertuigen, omdat ze statussymbolen zijn? Zo ja, dan kun je misschien binnenin jezelf kijken en je overtuigingen herzien. Maak jij je geen zorgen over de impact die wegen en auto's hebben op de natuur? Misschien zou je baat hebben je steeds meer bewust te worden van de impact die je hebt op jouw wereld.

Vaak hebben mensen die klagen nog geen veranderingen in hun eigen leven gemaakt. Kies je ervoor om een ​​deel van het probleem of een deel van de oplossing te zijn? Als je kijkt naar het grootse plan van alles, is er geen probleem. Alles is goed. Echter, zo lang als je ervoor kiest in het fysieke gebied te wonen, wordt je beïnvloed door wat er gebeurt in je samenleving.

Jullie zullen de hitte voelen wanneer de wegen en parkeerplaatsen de warmte in jullie steden verhoogt. Jullie zullen verontreinigende stoffen inademen die invloed hebben op jullie algehele gezondheid. Jullie zullen tijd en energie verbruiken met het kopen en het onderhouden van jullie voertuigen. Jullie zullen minder lichaamsbeweging krijgen als jullie rijden in plaats van lopen of fietsen. De keuze is aan jullie.

Hoe wil jij dat jouw wereld werkt? Maak keuzes die goed zijn voor jullie en jullie medemensen. Ga uit de klaagmodus en ga het rijk van activering binnen. Jullie leven zal aanzienlijk worden uitgebreid en jullie zullen vreugde vinden in elk moment.


Selamet! Ahau 11

http://mayanmessages.wordpress.com/
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl