Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 november 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging Dag 179 / Zondag 15 november 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor zelfbekrachtiging
Dag 179
Zondag 15 november 2015 


Cauac 10  Lineaire Liefde

Ik ben Cauac 10. (Blauwe Storm) Dank u voor het verbinden met ons deze dag. Wij willen jullie bedanken voor alle tijd en moeite die jullie nemen voor jullie ascensie. Als jullie de mogelijkheid om licht en liefde vast te houden in je cellen verhogen, heeft dat effect op alle anderen op de aarde, maar ook buiten het universum. We zijn allemaal een en wat de een doet, is van invloed op iedereen. Er hoeft niets meer geleerd te worden, alleen nog ervaren als het gaat om de algemene aspecten van de mensheid.

Vandaag willen we nogmaals over het onderwerp liefde spreken. Er is geen grotere ding om te ervaren dan liefde. Bij velen van jullie ontbreekt het aan vermogen om lief te hebben, dus keren we vaak terug naar dit onderwerp en bekijken het vanuit verschillende invalshoeken. Vandaag willen we praten over de liefde en hoe het jullie emoties beïnvloed.

Wanneer een mens liefde voelt, stroomt adrenaline door het hele lichaam, wat een warm gevoel veroorzaakt. Hoewel u misschien nog heel veel van een ander houd, kan dit gevoel van liefde verdwijnen in een moment wanneer er boosheid of pijn aanwezig is. De liefde zelf niet is afgenomen, maar de emoties zijn veranderd.

Denk aan de emoties die je voelt als je lineair verliefd bent. Aan de ene kant is de emotie van euforie, terwijl aan de andere kant, er het gevoel van haat is. Als mensen zullen jullie emoties langs deze lijn heen en weer schuiven, waardoor het onmogelijk is om tegelijkertijd euforie en haat te voelen, in een specifieke situatie. Het is mogelijk om een euforisch gevoel voor een persoon te hebben terwijl je haat gevoelens voor een ander hebt. Echter, als het gaat om een persoon, zul je slechts op elk moment, een van deze emoties op de verschuivende schaal hebben.

Om jullie vermogen om lief te hebben te verhogen, dienen jullie je schaal voor elke persoon, plaats en gebeurtenis dichter naar het centrale punt te verschuiven waar elke emotie perfect in balans is. Dan, ongeacht wat anderen zeggen of doen, zal je nog steeds op elk bepaald moment in evenwicht zijn.

Als je leert om oordeel naar anderen los te laten, zul je in staat zijn de emoties los te laten die je hebt met betrekking tot een situatie. De staat van vergeving is eigenlijk anderen toestaan de weg die ze willen lopen zonder oordeel of zorg te kiezen. Echter, dit geldt niet voor zeer jonge kinderen die begeleiding nodig hebben om te voorkomen dat ze zichzelf letsel toebrengen, terwijl ze nieuwe dingen aan het leren zijn.

Elke persoon neemt zijn werkelijkheid waar op basis van ervaringen, verwachtingen en veronderstellingen. Dit is de reden waarom een aantal mensen die getuige zijn van een gebeurtenis op een andere manier zullen vertellen wat er gebeurde. Als je een kapper bent, is het meer waarschijnlijk dat je iemand anders haar opmerkt, terwijl een kleermaker waarschijnlijk meer aandacht te besteed aan hun kleding.

Hetzelfde geldt voor je emoties. Wanneer een mens opereert vanuit slachtoffer overtuigingen, zal ze verwachten dat anderen slechte bedoelingen hebben, terwijl iemand die uitgaat van overtuigingen van vertrouwen niet zal verwachten dat anderen haar opzettelijk pijn zullen doen. Kun je je voorstellen hoe complex dit wordt, rekening houdend met alle van de interacties die men op een dagelijkse basis heeft?

Slachtoffers leven hun leven wachtend tot anderen manieren vinden om hen te schaden. Degenen die komen uit een positie van vertrouwen leven heel anders. Wat je koestert van binnen, projecteer je naar buiten. Mensen die slachtoffer ontmoeten zullen waarschijnlijk verschillend reageren op degenen die afkomstig zijn uit een basis van vertrouwen.

Als je wenst om anderen lief te hebben, is het noodzakelijk dat je eerst jezelf liefhebt. Totdat je de blokkades die je tegenhouden van het vrijelijk geven en ontvangen van liefde opent, zul je je vermogen om je vibratie te verhogen afremmen. Dit vertraagt je vermogen om te ascenderen en de resonantie te onderhouden met moeder Aarde.

Als jullie je overtuigingen herzien, waardoor jullie meer licht en liefde in je lichaam en energieveld toelaten, beïnvloeden jullie jezelf en alle anderen, doordat de energie van liefde vrij kan vloeien. Deze verfijning is de sleutel die jullie toestaat je te herenigen als Een en los te komen van de patronen van de afscheiding.

Ga dagelijks naar binnen en observeer waar jullie zijn op jullie liefdestrilling met elke persoon en plaats die niet is gecentreerd op de gesimuleerde lineaire schaal. Verklaar jullie intentie die persoon of gebeurtenis toe te staan verantwoordelijk te zijn voor hun keuzes en elke noodzaak om ze te veranderen los te laten.

Weet dat alles goed is. Mensen hebben de neiging om te overwegen resultaten die pijnlijk zijn te voorkomen. Toch zijn het de meest grote veranderingen en creatieve inspiraties die komen als een gevolg van het ervaren van pijn. Sta jezelf en anderen toe om deze ervaringen te hebben.

Er is niets mis met het geven van advies of ondersteuning. Echter, wanneer je verwacht dat anderen jouw advies op volgen, heb je de lijn overschreden en zijn het inmenging in hun zaken. Alle steun die jullie anderen geven moet worden gegeven zonder enige verwachting, anders wordt het een bron van manipulatie.

Je kunt het beste anderen ondersteunen door hen te laten weten dat je van ze houdt, ongeacht de keuze die ze maken. Je zou het beste kunnen zwijgen in plaats van advies te bieden, tenzij er wordt gevraagd om je advies. Houd zelfs dan, in gedachten dat ieder van jullie uit gaat van jouw eigen unieke ervaringen, daarom hoeft, wat het beste is voor jou, niet noodzakelijkerwijs de beste keuze voor een ander te zijn. Doe afstand van de behoefte om anderen te veranderen en focus je aandacht naar binnen, op het veranderen van je houding en overtuigingen. Zodra je de controle over je emoties en reacties hebt, zul je minder behoefte en verlangen hebben om anderen te veranderen. Het doel is vrijelijk lief te hebben, zonder de noodzaak om anderen te redden van het ervaren van wat ze ook kiezen.

Ga naar binnen en werk aan je vermogen om anderen onvoorwaardelijk lief te hebben. In het begin, met name in moeilijke relaties, kan het moeilijk zijn om je liefdesemoties naar het euforische einde te verschuiven. In deze gevallen, werk binnenin jezelf en vind manieren waardoor je de noodzaak om de andere te veranderen los kunt laten. Soms moet je wellicht "Doe alsof totdat je het kunt " gebruiken. Als je voortdurend liefdevolle gedachten naar de andere projecteert, zullen de negatieve emoties die je voelt naar anderen afnemen.

Je hersenen weten niet het verschil tussen realiteit en fantasie. Als je voortdurend je gedachten dwingt lief te hebben en jezelf niet toestaat ​​om stil te staan ​​bij negatieve gedachten, zullen je hersenen zichzelf opnieuw ontwerpen (re-pattern) en duurt het niet lang, dat je degene waar je in het verleden problemen mee had, kunt accepteren.

Uiteindelijk zal de mogelijkheid om alle lief te hebben vrij stromen naar iedereen die je ontmoet. Het is dan dat je emotioneel in balans zult zijn en het maakt niet uit als anderen je aan een kruis hangen, je zult in staat zijn om ze lief te hebben. Dit is het geheim van de Meesters.

Selamet! Cauac 10

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl