Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 juni 2014

Lord Emanuel: Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie 17 juni 2014

Dagelijkse Boodschappen van Wijsheid en Inspiratie
De Eindstreep
17 juni 2014
vertaling: Sophie

Gegroet Lieve Mensen!! Gegroet Gegroet! Ik ben het, jullie Lord Emanuel hier vandaag om weer met jullie te zijn Lieve Dierbare Harten. Hoe is het met jullie deze mooie dag Lieve Mensen? Hoe vindt deze boodschap je? Je kan het me vertellen, alles dat je niet kan delen met een ander, alles dat je niet durft te delen met een ander, je kan het mij vertellen. Ik BEN je Broeder en ik veroordeel je niet Lieve Mensen, maar ik kan van je wegnemen dat wat je last veroorzaakt, en ik kan wat van dat gewicht van je wegtillen dat je draagt, als je het mij zou toestaan om dat te doen. Lieve Mensen, jullie dragen zulk een stille last, een privé-hel zo je wil, van zelfveroordeling, schuld, schaamte en oordeel. Dit is een onnodige last die je jezelf hebt aangedaan, en als je het me toestaat kan ik je helpen, om dat wat niet aan jou is om te dragen, los te laten.

Sommigen van jullie hebben zo'n schuldgevoel dat je het niet durft te delen met een ander menselijk wezen. Lieve Mensen, laat mij dat oor zijn, laat mij een tijdje bij je zitten en luisteren zonder oordeel naar jouw verhalen waar je je zo over schaamt, de verhalen die je niet luid durft uit te spreken omdat je ze zo verschrikkelijk acht. En weet dit Lieve Mensen, er is niets dat je me kan vertellen dat ik niet al weet over je. Ik zie jullie allemaal altijd en er is niets dat je met me kan delen dat mij niet nog meer van je zal doen Houden. Want Lieve Mensen laat mij je herinneren aan iets dat je al weet maar dat je wellicht vergeten bent, Lieve Harten, er is geen oordeel, behalve dat wat je op jezelf legt. Het is je eigen oordeel over jezelf dat die energie in jou creëert, de energie van schuld en schaamte, de energie van zelfhaat en onwaardigheid. Jullie, Lieve Mensen, staan haaks op jezelf, jullie zijn in conflict met jezelf, niemand anders. En het kan zich manifesteren in je leven als een conflict met een ander...'als die persoon alleen maar zou stoppen met zich als een idioot te gedragen dan zou ik me goed voelen'.

Conflict buiten jezelf is een manifestatie van conflict binnen jezelf. Lieve Mensen, stop alsjeblieft en neem een seconde om werkelijk in deze realiteit te ademen. Want ik weet dat je dit eerder hebt gehoord, ik weet dat dit geen nieuw concept voor je is, maar adem er werkelijk in en vraag jezelf, ben ik onlangs in conflict met iemand geweest of ben ik constant in een staat van verbonden gelukzaligheid? Lieve Mensen, doe een eerlijke inventarisatie van jezelf en alsjeblieft, nu is het niet het moment om de weg te lopen van het denken dat je dit allemaal wel weet. Vergissen is menselijk, tenminste als er zoiets was als een vergissing, wat natuurlijk niet zo is, je kan gewoon niet fout zijn in de ogen van je Moeder-Vader God. Maar jullie begrijpen wat ik bedoel Lieve Mensen, we koesteren nog steeds gevoelens van schuld voor anderen voor wat er mis is in de buitenwereld, voor de haat onder het menselijke ras, voor de oorlogen en de honger, het lijden en de ogenschijnlijk eindeloze hebzucht en corruptie.

Adem diep Lieve Mensen en wees hierbij stil voor een moment en voel werkelijk hoeveel van jou nog gevangen is in deze uiterlijke schuld voor hoe de dingen zijn?

En doe een diepe inademing door de neus en uitademing door de mond, lang en langzaam, diepe, diepe ademhalingen, adem het Licht in en adem al die schuld en dichtheid uit, al die schaamte en meer dichtheid, al die veroordeling en nog meer dichtheid en wees stil, voel mijn aanwezigheid bij je voel al die Liefde die beschikbaar is voor jou in dit moment, laat al dat gevoel gewoon opkomen en naar buiten, weet dat ik bij je BEN, weet dat je veilig bent, weet dat ik je aan het vasthouden BEN, weet dat ik van je Hou, ik Hou van je, ik Hou van je.

En adem al die energie uit, al die emoties die je vast hebt gehouden zodat het uit je stroomt als een rivier, maak niets hiervan verkeerd, voel de bevrijding als een dam die openbarst en als je je veilig genoeg voelt, laat wat meer gaan, ik kan je vasthouden, je bent omgeven door Goddelijke Liefde, je bent Goddelijke Liefde, al het andere is onwaarheid.

Je bent Goddelijke Liefde en dat is alles wat je bent. Al het andere dat zich door je uitdrukt is een levensspanne van pijn, pijn verzameld in een leven in schijnbare afscheiding, karmische schuld van vorige levens, voorouderlijk karma wat niets met jou direct van doen had, conditionering, programmering, het is allemaal niet jij en dat is het nooit geweest. Alleen dat wat komt van Liefde is werkelijk jij en is wie jij werkelijk bent. Sta al die dichtheid toe om je nu te verlaten. Vertrouw dat ik voor jou de ruimte creëer om het mogelijk te maken dat dit met Gemak en Genade kan gebeuren. Ik Ben met je, ik Ben met je.

Adem en relax. Adem en relax in de wetenschap dat al deze schijnbare afscheiding aan het eind loopt, alle pijn en lijden, alle karmische schulden en conditionering, alle programmering en alles dat tot nu toe jouw leven bepaalde en jou weghield van alles dat je bent is zo goed als aan het einde gekomen.

Ren rond in vreugde lieve Kinderen van God! Schud die dichtheid af als kleding, vieze oude vodden die veel te lang om je lichaam gedrapeerd zijn geweest, gooi ze af, onthul jezelf!!! En ren en spring en huppel en zing in de absolute vrijheid en vreugde van het herkennen van wat je bent. Een magnifiek Scheppend wezen van enorme omvang, een multi-dimensioneel vrij soeverein Wezen van zulk een stralend Licht dat het verblindt.

Lieve Mensen, laat het allemaal gaan. het is voorbij, jullie zijn aan de eindstreep. Je hebt het gehaald, Laat het allemaal gaan nu. Geef niemand de schuld van je tekortkomingen, geef niemand de schuld van jouw emotionele staat, geef niemand de schuld van de staat van de wereld, geef niemand de schuld van welke dissonantie dan ook, behalve jezelf.

Je bent de Meester nu, je bent de Meester van jouw Universum, JIJ leidt dat wat buiten jezelf is. Als er een dissonantie is, dan komt het van binnenuit jou en nergens anders vandaan. Neem de leiding nu mijn Lieve dierbare Harten, laat mijn hand los en sta naast me, zo lang als ik en wees de Meester die je bent. Ik Ben Lord Emanuel en ik heb geen woorden voor mijn trots over jullie en alles dat jullie hebben bereikt. Ik kan alleen vragen dat jullie hierin ademen voor mij zodat ik mijn gevoel naar jullie kan verplaatsten want woorden zijn hier niet goed vandaag. Ik hou van jullie. God Zegene jullie. Ik BEN voor altijd in jullie service

Transmitted through Gillian Ruddy.
This message is a gift, please freely copy and share it. However, I claim the Universal copyright to this message in the name of the Ascended Master Lord Emanuel.

If this message is of value to you and you feel moved to give an exchange in return and contribute toward the maintenance of this service, it is possible by going to the website by clicking below:
Donations Gratefully Received       Archives available at  www.lordemanuelmessages.com
Contact Us       info@lordemanuelmessages.com