Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 juni 2014

Kosmische Godin Activering 14 juni 2014

Kosmische Godin Activering
Posted: 14 Jun 2014 02:41 PM PDT
  
De Zonnewende op 21 juni zal de voltooiing van een belangrijke operatie van het Licht krachten markeren. Niets kan er nog over die operatie worden gezegd.

Ook zal op het moment van de zomerzonnewende op 21 juni, het proces van het activeren van de planetaire Godin archetype beginnen. Dit zal worden geactiveerd door veel vrouwen uit de Verzets Beweging en de Pleiadische vloot, die hun Liefdevolle energie naar de mensheid mediteren en regisseren.

De Zomerzonnewende komt om 10 uur 52 minuten GMT. Dit komt overeen met 12:52 lokale tijd in Egypte, Nederland en Midden-Europa, 11:52 BST in Londen, 06:52 EDT in New York, 05:52 CDT in Chicago, 04:52 MDT in Denver en 03:52 PDT in Los Angeles.

U kunt de tijden voor andere locaties wereldwijd hier te zien:

Jullie kunnen op je eigen manier deelnemen aan de meditatie, maar hier is de meditatie voorgesteld door het Licht krachten:

1. Maak het jezelf gemakkelijk, sluit je ogen en ontspan door het kijken naar je ademhaling.

2. Omring jezelf met een roze ei vol energie van Liefde.

3. Omring uw dierbaren met soortgelijke roze eieren vol energie van Liefde.
4. Omhels de gehele mensheid en alle levende wezens op Planeet Aarde binnenin een roze ei vol energie van Liefde.

De Licht krachten hebben verzocht om deze korte meditatie elke zondag toe te voegen net na onze wekelijkse Bevrijding Meditaties omdat dit energieveld van Liefde zal dienen als ons beschermingsschild.


Onze belangrijkste ankerpunt voor de Kosmische Godin activering zal zijn op Ibiza. Zusterschap van de Roos groepen zullen belangrijke zenders zijn van kosmische energieën voor deze wereldwijde activatie. Je kunt je eigen zusterschap van de Roos groep vormen of lid worden van een reeds bestaande groep hier:

Kort na de zonnewende, zal veel informatie die eerder werd achtergehouden eindelijk worden vrijgegeven en een nieuwe cyclus van activiteit van de Licht krachten zal beginnen. U bent dan ook meer dan welkom om je bij aan te sluiten op onze eerste "Overwinning van het Licht" conferentie in Taiwan:

De Overwinning van het Licht is in nabij!

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl