Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 juni 2014

ISIS? 18 juni 2014

ISIS?
Posted: 18 Jun 2014 12:30 PM PDT

Onlangs is een jihadistische groep Irak binnengevallen vanuit Syrië en veroverde een aanzienlijk deel van Iraks grondgebied:


Hun doel is om een totalitaire islamitische staat te creeren in dat gebied en ze noemen het Islamitische Staat van Irak en Syrië (ISIS).

Deze groep is een gezamenlijke creatie van de Saoedi's en de VS Cabal (met jezuïeten en hun Blackwater / Academi vrienden achter de schermen):De agenda van de VS Cabal is een voorwendsel om een militaire invasie te creëren en zo de levensduur van de oliedollars te verlengen:


En voor het militair-industrieel complex om enkele mooie winsten in hun zak te steken:

Op een dieper niveau is er een occulte oorlog aan de gang. 4300 jaar geleden, creerde de Annunaki Archon opperheren van de Cabal wat het Akkadische rijk wordt genoemd:

Het Akkadische rijk was een extreem gewelddadige en patriarchale samenleving die gecreëerd werd om een zeer belangrijke Godinnen energie vortex te onderdrukken, meer dan 7000 jaar geleden gecreëerd in dezelfde regio door de Halaf en Hassuna-Samarra culturen :


Dezelfde willen de Archons, die incarneerden in de Zwarte Adel families, een donkere rijk van horror creëren in exact dezelfde regio om die  Godinnen energie vortex nog verder te onderdrukken.

Je kunt de kaart vergelijken van de Halaf / Hassuna / Samarra culturen:


Met de kaart van het Akkadische rijk:


En met de kaart van de huidige status van de Islamitische Staat van Irak en Syrië:
Het is interessant op te merken dat de invasie van ISIS militanten begon in de stad Samarra, die in het centrum van die Godinnen vortex ligt en ook de zetel was van het Kalifaat Abbasiden. De Abbasiden dynastie in de 9e eeuw was verbonden met de geheime Witte Adel geslachten en was aanleiding tot de islamitische gouden eeuw met grote vooruitgang in wetenschap en kunst:


De archonten zijn heel bedreven occultisten. Wat ze doen is een symbool van het Licht nemen en de massamedia propaganda gebruiken om mensen mee te krijgen dat symbool te associëren met duisternis, pijn en lijden en om de Godinnen energie te onderdrukken. Dus daarmee voorkwamen ze dat een enorme hoeveelheid licht uit stroomde in de hoofden en harten van de mensen. Ze hebben dat gedaan met nummer 666 (wat eens een heilig getal van de godin Venus was, en nu in de geest van de massa een symbool van de duistere krachten ), met het pentagram (eenmaal een heilig symbool van de godin Venus en nu een symbool van zwarte magie voor de ongeschoolde massa's), met Lucifer (ooit een symbool van de godin Venus-Licht drager-morgenster, nu een symbool van de leider van de duistere krachten voor de onbewuste), met swastika (ooit een symbool van spirituele evolutie en nu verbonden aan het nazisme).

Je kunt er hier een god artikel over lezen hier:


De Archons hebben bewust ISIS gekozen als de naam van de jihadistische groepering en hun islamitische staat om de naam van Isis te associëren (ze is een godin van Licht) met duisternis en horror in de hoofden van de mensenmassa's, vooral nu nadat we gedeeltelijk het IS: iS portal hebben geopend en als er een groot potentieel voor verdere Godinnen ontwaken is in 2014.  Daarom,  Isis is geen Cabal-vriendelijke Godin, de Illuminati proberen gewoon om haar prachtige energie te misbruiken voor hun misdadige doeleinden.. Ironisch genoeg betekent de naam Illuminati de verlichte zielen, terwijl die mensen in werkelijkheid het verst zijn verwijderd van ware spirituele verlichting.

Om de situatie te verduidelijken, geeft Isis geen ondersteuning aan ISIS, Isis wil vrede, en vrede zal het zijn.

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl