Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 29 juni 2014

Hilarion: Juni 29-Juli 6, 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana


Hilarion
Wat de Mensheid Moet Beseffen is dat Zij Samen Moeten Werken…
Juni 29-Juli 6, 2014
Marlene Swetlishoff/Tsu-tana
Dierbaren,
Hoewel de meesten van jullie het werk van spirituele uitlijning naar het hogere dimensionale perspectief zelf gedaan hebben, is er nog steeds veel dat naar boven komt vanuit jullie cellulaire herinneringen om erkend en losgelaten te worden. Het is een kwestie van begrijpen wat er zich voordoet aangezien dat helpt om sneller alles dat naar de oppervlakte komt toe te staan om losgelaten te worden zonder er wederom in de emotionele en mentale turbulentie mee verbonden te raken. Het is als het uitwringen van een spons welke nog steeds een beetje vocht in zich heeft zitten zodat het nog een paar keer uitgeknepen moet worden. 


Jullie hebben nu een arsenaal aan gereedschappen en technieken die jullie verzameld hebben om jullie te helpen er met relatieve gratie en relatief gemak doorheen te bewegen. Jullie hebben wat het neemt om hier doorheen te geraken. Als je het gevoel hebt dat je verdere hulp nodig bent, dan is het noodzakelijk om een beoefenaar te vinden die jou de hulp kan geven die je nodig hebt. Er zijn veel mensen die goed gekwalificeerd zijn om jou hier doorheen te helpen. Vraag jouw spirituele gidsen om jou naar diegenen te leiden die juist voor jouw specifieke omstandigheden zijn.

De externe wereld waar jullie op leven is snel aan het veranderen, hoewel jullie nieuws media zou willen dat jullie anderszins geloven. De machtsworstelingen tussen leiders in vele landen van de wereld is een teken dat het systeem en de structuren die gedurende een zeer lange tijd op hun plaats geweest zijn nu in de behoefte zijn van radicale veranderingen. Velen voorzien dat het een nieuwe manier van het kijken naar de dingen vereist en een nieuwe manier van het bereiken wat nodig is om veranderd te worden, maar daar zijn nog steeds diegenen die zich koppig vasthouden aar de machtstructuren die gevestigd werden. De mensen van de wereld zijn niet langer meer in onwetendheid van het wijdverspreide misbruik van de macht van diegenen die hen leiden en zijn begonnen om hun leiders onder de microscoop te leggen. Het is een teken aan de wand voor deze leiders, aanpassen en veranderen wat niet werkt of terzijde treden. De rommelingen worden luider in hun gebieden van invloed.

Zoals met alle verandering, gebeurt het door wrijving en weerstand. Wat de mensheid moet beseffen is dat zij samen moeten werken om de vele uitdagingen die de wereld waarop zij leven aan hen presenteert te adresseren. Het vereist de inzet van alle goede en oprechte mensen. Daar zijn diegenen die met de rasters van de Aarde werken, daar zijn diegenen die de bekwaamheid hebben om genezing en stabiliteit naar uiteenlopende gebieden van de Aarde te brengen, daar zijn diegenen in de wetenschappelijke gemeenschap die aan oplossingen werken voor de vele uitdagingen die vereist zijn tegemoet getreden te worden. Daar zijn diegenen in de economische sector die zich inspannen om voor iedereen een rechtvaardiger systeem te creëren. Daar zijn diegenen in de medische beroepen die waarlijk aan de behoeften van hun mensen tegemoet moeten komen in plaats van de structuren van de farmaceutische maatschappijen te voeden. Zij moeten hun mensen toestaan om alternatieve en meer natuurlijke opties te kiezen voor hun gezondheidskwesties. In iedere sector van de maatschappij, is er een behoefte om de zelfinteresse los te laten en te beginnen te werken voor het hoogde goed van iedereen.

Als deze structuren opnieuw uitgelijnd zijn met een hoger principe en concept van werken voor het hoogste goed van iedereen op de planeet, zullen de voordelige uitkomsten voor alle burgers van de wereld een stabielere en vreedzamere omgeving creëren. Wanneer er aan de basisbehoeften van alle burgers van de Aarde tegemoet gekomen is en de voorwaarts gaande weg gevestigd is door transparante communicatie en oprechte en eerlijke samenwerking tussen alle mensen en structuren van de wereld, dan zal het leven zoals zij het gekend hebben waarlijk ten beste veranderen. Het element van angst en achterdocht in de harten van alle mensen zal uitgeroeid zijn en een meer vreugdevolle en harmonieuze wisselwerking tussen alle mensen van de wereld zal aanzienlijke en positieve transformaties op gang brengen.

Het betaamt diegenen zoals de Lichtwerkers en anderen van een goed hart en intentie die niet vertrouwd zijn met deze term van referentie, om door te gaan te visualiseren, de bedoeling te hebben en kracht en macht te geven aan dat wat jullie in alle ernst willen en verlangen om op jullie planeet gemanifesteerd te zien. Dit is de focus die gevraagd wordt van diegenen die bewust en ontwaakt zijn jegens de ongelooflijke kans die er voor de gehele mensheid ligt in dit moment van Nu. Als de mensen van de wereld alle zelfgecentreerde verlangens/wensen van binnenuit zichzelf loslaten en de volledigheid van de wereld in het algemeen zien als een onderdeel van henzelf, staat het de hogere aspecten van hun goddelijkheid toe om door te komen stralen. Wanneer de mensheid de oproep voelt om van een grotere dienstverlening voor elkaar te zijn, zal dit een grootsere ervaring van universele proporties openen.

Tot volgende Week….

IK BEN Hilarion

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included. www.therainbowscribe.com