Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 juni 2014

Hilarion: 15-22 Juni 2014 / Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Hilarion
Houd van Jouw Zelven - Jouw Menselijke Zelf en Jouw Goddelijke Zelf
Juni 15-22, 2014
 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana

Dierbaren,
Velen zijn er die zich opgetild en geïnspireerd voelen in het ene moment en in het andere, bij zichzelf gewaarworden zich energetisch uitgeput, moe, slaperig, geïrriteerd of gewoonweg kwaad te voelen. Dit kan gebeuren hoewel je de beste intenties had om gebalanceerd en in evenwicht te blijven. Gedurende deze tijden, is het het beste om jullie zelf onmiddellijk te vergeven en de ontkrachtende gevoelens te vervangen met gevoelens die verheffen, inspireren en jullie eraan herinneren dat jullie middenin de grootste metamorfose zitten die de mensheid, de Aarde en al Haar koninkrijken ooit ervaren hebben en dat jullie ervoor gekozen hebben om daar deel van uit te maken. Deze zijn de tijden wanneer het aanpassingsvermogen en een grotere flexibiliteit vereist zijn en het meest belangrijke van alles, een grotere vriendelijkheid voor zelf. Observeer jouw innerlijke dialogen en begin de hardvochtige oordelen te veranderen die je naar jezelf toedraagt. Jullie zijn allemaal veel vriendelijker/aardiger tegen anderen dan dat jullie voor jezelf zijn. Word jouw eigen beste vriend, eentje die altijd ondersteunend is, koesterend en onvoorwaardelijk liefdevol. Dit is wat je aan anderen geeft, waarom niet aan jezelf?
Een individu is niet egoïstisch door eerst zichzelf in ere te houden, want zonder een gezonde liefde en acceptatie van zelf, kan je anderen waarlijk niet ten dienste staan. Wanneer je gelukkig bent en jij je positief voelt over je eigen stralende kwaliteiten, is het veel gemakkelijker om dezelfde kwaliteiten in anderen te herkennen. Wanneer gebeurtenissen in jullie levens overweldigend schijnen te worden en moeilijk om er op een verlichte manier mee om te gaan; dan is dat de ware tijd om te stoppen en een time-out te nemen om iets te doen dat een glimlacht op jouw gezicht brengt en gelach binnenin jouw ziel. Neem jezelf of de situatie niet al te serieus, want je weet, als je stopt om een moment te nemen, dat je een individu bent die altijd het allerbeste doet dat je kunt in iedere omstandigheid. Vermijd zelfbeschuldigingen en zelfgeselingen, want deze gewoontes houden jou op een ontkrachtend pad. Dit is iets dat alleen jij voor jezelf kunt doen en het is een belangrijke beschouwing om in gedachten te houden. Momenten van kwaliteit doorbrengen met het je verbinden met de ware essentie van jouw wezen helpt om jouw volledige menselijke auragebied op een positieve en gunstige manier opnieuw te stimuleren en op te laden. 
Het is belangrijk om de weg te plaveien voor nieuwe gewoontes en nieuwe manieren van met anderen onderling te relateren die zich voortdurend op al jouw goede kwaliteiten focussen. Dit is jouw ware essentie en de waarheid van wie je bent! Geef jezelf een kans om jouw prachtig licht in deze situaties te schijnen die normaal gesproken jouw goddelijke kracht zouden stelen door de gewoonten van het schelden op jezelf voor waargenomen schendingen die in alle waarschijnlijkheid niet zo slecht zijn als je schijnt te denken. Houd van jouw zelven - jouw menselijke zelf en jouw Goddelijke zelf, want je bent een wonderbaarlijke integratie van beide. Jullie kwamen naar deze planeet voor deze werkelijke reden en terwijl jullie dit doen, stelt het anderen in staat en bekrachtigd hen om alle aspecten van hun zelven ook te accepteren en te integreren.
Als jij bij jezelf gewaarwordt klem te zitten en dat je niet in staat bent om voorwaarts te gaan, overweeg dan om met een nieuw project te beginnen, dat je een instructieklas neemt in iets dat je altijd al wilde leren of zelfs dat je de meubilering in diverse kamers in jouw woning opnieuw arrangeert. Soms scherpt dit het gevoel van hernieuwde energie aan en je zult gewaarworden dat jouw creatieve kracht weer stroomt met inspiratie en manifestatie. Heb geloof en vertrouwen in Spirit en volg de begeleiding en aanwijzingen die je ontvangt op, want je wordt begeleid om jouw te helpen verhuizen in/naar de perfecte plaats op het pad dat je gekozen hebt. Heb geloof/vertrouwen in jouw eigen bekwaamheden, de keuzes die je maakt, in de begeleiding van je eigen hart; heb geloof/vertrouwen in jezelf. Iedere energie die je voor dit doel gebruikt is goede toegepaste energie, want je bent het waard!
Wij herinneren jullie eraan dat wij van de verlichte wereld altijd bij jullie zijn en altijd aan jullie zijde staan. Jullie zijn geliefd en er wordt voor jullie gezorgd. En het is jullie liefde, jullie verzorging, dat deze wereld zo diepgaand nodig is. Jullie liefde bezit genezend potentieel, niet alleen voor jullie zelf maar ook voor een groot aantal mensen in jullie gebied van beïnvloeding. Claim jullie macht, sta rechtop, claim het schitterende leven waarvoor jullie hier kwamen om te leven. JIJ bent een machtige, schitterende en ongelooflijke ziel. Het is tijd om die waarheid jouw gebied van invloed binnen te laten komen.
Tot volgende Week….
IK BEN Hilarion
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2014 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Keeper of the Symphonies of Grace
Permission is given to share this message as long as the message is posted in its entirety and nothing has been changed, or altered in any way and Scribe's credit, copyright and website is included.  www.therainbowscribe.com