Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 25 juni 2014

De terugkeer van Isis: Hoe het jullie zal beïnvloeden en waar jullie Haar kunnen vinden. 25 juni 2014 / Anna Merkaba:

Anna Merkaba:
De terugkeer van Isis: 
Hoe het jullie zal beïnvloeden en waar jullie Haar kunnen vinden.
Posted by Andrea Scully on June 25, 2014


Stephen: Let op: de goddelijke godin Isis is niet te verwarren met de zogenaamde ISIS (Islamitische Staat van Irak en Syrië) die momenteel voorpaginanieuws is voor zijn vermeende daden in Irak.

By Anna Merkaba, Jun. 24, 2014, http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Op 21 juni, heeft er een fantastisch evenement plaatsgevonden op de planeet aarde. Het wiel is in gang gezet en we zullen eindelijk ontspannen kunnen ademen.

Op 21 juni, is de Godin waar we allemaal zo lang op hebben gewacht, teruggekeerd! Isis, Inanna, Ishtar, ze is bekend onder vele verschillende namen. Een van de meest krachtige godinnen die ooit voet op de aarde gezet heeft. Eindelijk is ze gearriveerd!

Ik werd in een ervaring getrokken op 21 juni, de Engelen (angels?) hebben opnieuw hun trompetten opgeheven en mooie muziek begon zich wijd en zijd over de gehele wereld te verspreiden. Ik begreep eerst niet waar deze commotie allemaal over ging en toen zag ik Haar!

Ze was schitterend, adembenemend, steeds veranderend. Het was soms nogal zenuwslopend om te kijken naar Haar, door Haar vele facetten bleef ze veranderen van het ene beeld naar het andere om te tonen wat zij vertegenwoordigt. Velen weten dat ze niet alleen de godin van de liefde is, maar ook van de oorlog, welvaart, vruchtbaarheid, passie, en nog veel meer. Ik merkte dat er een ongelooflijke rust over mij heen kwam en een gedachte: "Nu alles komt goed".

Wat mij verteld werd is dat Isis de pure energie van liefde en vrouwelijkheid is. Ze is een weergave van alles wat vrouwelijk is, rustig en toch krachtig. Enorm krachtig.

Ze is niet simpelweg een wezen, ze is een gezellig wezen van licht. Pure energie is wat ze werkelijk is, en toch is ze als energiebron in staat te transformeren en de vorm aan te nemen van verschillende mensen om de klus te klaren. Ze is de vertegenwoordiging van onze vrouwelijke kant, ongeacht of u een man of een vrouw bent.

Een deel van haar ligt in jou, en een deel van jou ligt in haar. Ieder wezen op aarde en daar buiten heeft een deeltje van haar in hen, en zij heeft een deeltje van hen in haar. Ze is de Moeder Gods, de Moeder Bron, om zo te zeggen, van alles wat er is. Zij is de vrouwelijke vertegenwoordiging van de Bron.

Dus wat gebeurt er nu? Wat ik kreeg te horen is verbijsterend, zeer spannend, en ronduit geweldig.

Let op: Er is mij verteld dat degenen onder ons die van het "team Isis" zijn zullen beginnen om haar aanwezigheid enorm te voelen in de dagen die volgen.

We worden opgeroepen tot onze 'dienst' en zullen onszelf uit onze lichamen getrokken voelen, (wat betekent dat we spontaan in meditatie gaan, bijvoorbeeld gedoseerd of thuis allemaal tegelijk, enz.) om Haar te ontmoeten en samen te smelten met haar energieën.

Dus, zal het nog steeds een dans zijn, waar veel van de vele zielen die hier onder het Isis vlaggenschip zijn gekomen zullen samensmelten tot een briljant wezen, en opnieuw worden gescheiden om hun taken te vervullen, alleen deze keer zullen ze veel krachtiger en vastberaden zijn.

Het zal een zeer interessante dans zijn, als we gesetteld zijn in onze nieuwe rollen hier op aarde. Onze krachten zullen enorm toenemen. Elke persoon op aarde zal worden beïnvloed, maar nogmaals, degenen onder haar vlaggenschip, om zo te zeggen, zullen het het meeste voelen.

Elke keer dat deze energie zal worden gericht op een bepaald gebied van de wereld, zullen portalen beginnen te openen en zullen fantastische evenementen beginnen te gebeuren. Voor velen van ons, zal deze tijd een zeer drukke tijd zijn! Speciaal voor degenen die zich fysiek bevinden in het gebied van haar 'verblijf'. We zullen allemaal naar Haar toe worden getrokken als de portalen of grote veranderingen staan ​​te gebeuren. Dus bereid je voor op briljante ervaringen in de komende maanden.

Elke keer dat haar energie zich zal manifesteren in een plaats, zullen grote veranderingen plaatsvinden in dat gebied. Veranderingen die betrekking hebben op diverse terreinen en manieren van leven. Het zouden de politieke, financiële, medische, wetenschappelijke, religieuze, enz., enz kunnen zijn. Een ding ‘is zeker’, niets zal ooit meer hetzelfde zijn.

(24 juni - 4 juli) - Haar eerste opdracht van werkzaamheden is het-VATICAAN.  Zal Ze op weg gaan naar het Vaticaan. De energie van ISIS zal zo krachtig en zo sterk zijn dat de geest van degenen die verantwoordelijk zijn, zal beginnen te verschuiven in een nieuwe realiteit, waardoor ze naar voren kunnen komen met de waarheid over de ware aard van de dingen, de geschiedenis van de mensheid en ons galactische erfgoed.

10 dagen later (4 juli - 7 juli) - Zal Ze haar naar Engeland gaan, waar ze 4 dagen zal besteden aan de openstelling van verschillende portalen die er zijn. Er is een enorme verschuiving die zal plaatsvinden na haar bezoek, en het zal zeer interessant zijn om te zien hoe het allemaal gaat uitpakken.

7 juli - 24 juli - Zullen we zien dat Haar energieën zullen overheersen in Rusland. Daar zal Zij de leisteen reinigen, louteren en reinigen van degenen die verantwoordelijk zijn, hun begrip van het leven bijstellen, om meer voordelen voor de mensheid in het algemeen toe te staan. Ze zal ook vele Zeer belangrijke portalen activeren, portalen die onder Moskou en omliggende gebieden zitten.

24 juli  - 1 augustus - Zal Zij naar Egypte komen, waar Zij om de vernietiging van de tempels en piramides zal rouwen, en de energie-poorten die er ooit waren zal hestellen. Ze zal andere dergelijke toegangspoorten openen en zal het hele land met liefde en licht omarmen. Onder Haar invloed zullen de artefacten van de 'verloren wereld' zich beginnen te manifesteren, en de archeologen zullen niet in staat zijn om deze informatie te verbergen voor de mensen. Dit zal echt het begrip van wie we zijn, waar we vandaan komen, en waarom we hier zijn, beginnen te veranderen.

1 augustus - 11 augustus - Zal Zij in Israël zijn, wat een enorme verschuiving in bewustzijn zou moeten laten zien. [Er zijn] veel meer portalen zijn er in Israël. Dit zal een zeer krachtig bezoek worden, dat zal helpen bij het ​​stabiliseren van de energie in het Midden-Oosten, en stap voor stap vrede zal brengen in de wereld.

11 augustus – 13 augustus - Zal Zij in Griekenland zijn, en wederom diverse tempels en energie portalen reactiveren. Ze zal vooral actief zijn op de Olympus, dus als je je wilt verbinden met haar energie, kun je Olympus gaan bezoeken op dat moment.
New York – van 13 augustus - 23 augustus. Ze zal ook een groot portaal activeren dat onder de stad zelf ligt, en degene die momenteel zoveel negativiteit de stad in spuwen uitschakelen. Ze zal de New Yorkers van binnen naar buiten transformeren en geluk en vrede in hun hart brengen.

Japan - 23 augustus - 31 augustus - Hier is een zeer interessante uitkomst die, hopelijk, zal gebeuren. We moeten uiteindelijk wat beweging zien met betrekking tot de Fukushima kwestie, omdat ze onophoudelijk werkt met de harten van degenen die in de voorhoede van deze situatie zitten.

China - 31 augustus - 6 september - Haar verblijf in China zal het begin markeren van historische gebeurtenissen en vruchtbare relaties tussen de belangrijkste spelers in de wereld. De invloed van Haar energie zal de harten van velen openen, om hun lokale en mondiale beleid te heroverwegen, en zorgen voor een meer natuurlijke aanpak van 'zaken doen' met de rest van de wereld. Er zijn vele, meer dan vele, portalen in China, die zullen een voor een beginnen geopend te worden. Echter zal Ze op een latere datum terug komen naar China om door te gaan met de opening van de portalen.

Op 6 september zul je Isis vinden in Oeganda, waar Ze opnieuw een portaal zal openen.

7 September - 19 September - Zal Zij Haar route maken naar de Verenigde Arabische Emiraten. Daar zal Zij reinigen, schrobben en alle kleine en grote portalen activeren om vrouwelijke energieën in dit land te brengen. Ze zal de hele natie schoonvegen, en met verve alle van de naburige volken, en ten slotte de deur openen voor gelijkheid en evenwicht binnenin hun hart.

19 september - 2 oktober - Zal Ze tijd doorbrengen in Afghanistan, waar zij de portalen zal openen, en eraan zal werken om de vreedzame energieën te herstellen in dat gebied van de wereld. Ze zal ook de verschillende artefacten manifesteren uit het verleden, en presenteren aan de wereld, nogmaals, de ware aard van de mensheid en waar ze vandaan komen.

2 oktober - 21 oktober - Zal Zij Kirgistan, Moldavië, Roemenië en Pruisen bezoeken.

UPDATE: 22 oktober - 28 oktober - Zal Zij Australië bezoeken. Zal Zij naar Australië terugkomen in mei volgend jaar en er een hele maand doorbrengen, en werken met verschillende belangrijke portalen. Dus, in mei 2015 staat Australië in lichterlaaie met liefde en licht van Isis en haar bemanning.

India: Zij zal het zuidelijke deel van India van 13 november - 24 november bezoeken. Ze zal hen dan verlaten en naar Galilea gaan, een regio in het noorden van Israël, in de buurt van Haifa, en dan terugkomen naar het noordelijke deel van India op 28 november - december 3.

Ze zal onafgebroken over de aarde blijven zwerven, en Zich van plaats tot plaats verplaatsen, totdat uiteindelijk de balans tussen de vrouwelijke en mannelijke energieën hersteld zullen zijn.

Isis is hier om hier te blijven, Zij gaat nergens heen. De tijd is eindelijk gekomen dat de beide energieën yin en yang zullen fuseren en zullen toelaten dat welvaart, gezondheid, overvloed, vreugde, creativiteit, technologische en spirituele vooruitgang zullen gedijen op de planeet aarde, maar boven alles, LIEFDE.

Nogmaals, wees bereid om te worden opgeroepen om je 'taak' te doen! Deze keer zal het heel leuk worden! En eindelijk nadat al de portalen zijn geopend. Dit zal nog een paar jaar doorgaan, want degene die hierboven genoemd worden zijn slechts de grote spelers, dan zal het herstel van de planeet Aarde en de menselijke psyche beginnen. Welkom in Fase II iedereen! Het zijn inderdaad Spannende tijden!

P. S. Als je jou stad / land hier niet vermeld ziet staan wanhoop niet. Isis en haar liefdevolle vrouwelijke energieën bezielen nu de hele wereld en elk en ieder van ons. De reden voor deze data en plaatsen is dat op deze data en plaatsen haar energie zeer sterk zal worden gevoeld want de portalen die in die regio's zijn zullen worden geactiveerd.

Echter, als je voelt dat je je wilt verbinden met Isis of iemand anders, alles wat je hoeft te doen is het te vragen. Ga gewoon in je meditatieve staat en vraag met haar te spreken en je zult in staat zijn om dit te doen:)


Anna Merkaba – Energy Healer- Channeler – Lightworker.  For more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit: Sacred Ascension – Key of Life – Discover Your True Self Through the Vibrational Messages From Behind the Veil –http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl