Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 juni 2014

De Nieuwe Aarde Sjamanen Creëren Vijfdimensionale "Deuropeningen" - 17 Juni 2014 / DL Zeta

De Nieuwe Aarde Sjamanen Creëren Vijfdimensionale "Deuropeningen"
17 Juni 2014 / DL Zeta

Veel Lichtwerkers treden in/naar rollen als Nieuwe Aarde Sjamanen die in staat zijn om in bewustzijn naar verleden, parallelle en toekomstige tijdlijnen te reizen om genezing en ontwaking voor zichzelf en anderen mogelijk te maken. Omdat sommigen hun vroege jaren diepgaand ondergedompeld doorgebracht hebben in dichtere, driedimensionale werkelijkheden, vinden zij het moeilijk om te geloven in hun visioenen en waarnemingen. Terwijl wij verder gaan in/naar de energieën van de Nieuwe Tijd, verdiept het vijfdimensionale besef en de spirituele telepathie, en zij helpen nieuwe leraren en kanalen een geloof in hun waarnemingen op te bouwen. Dit is al aan het gebeuren voor veel Lichtwerkers die nu meer volledig in/naar hun rol als Nieuwe Aarde Sjamanen treden.
Vrij Treden van Virus-Gefabriceerde Tijdlussen
Eén van de eerste dingen die deze sjamanen leren is hoe vrij te treden van tijdlussen die het bewustzijn verstrikken. Tijdlussen zijn, op een manier, werkelijkheden die gefabriceerd worden door gedachtevirussen. In vroegere stadiums van ontwikkeling, houden tijdlussen zielen achteruitgaand door oude segmenten van bewustzijn. Wanneer het ook is dat een kruispunt arriveert die de kans biedt om vrij te treden, worden emotionele triggers aangeroepen die iemand ervan afhouden om vrij te treden van de tijdlus. Terwijl wij verdiepende stappen van ontwaking betreden zijn wij in staat om door gedachtevirussen heen te kijken welke de op angst gebaseerde emoties vergroten en voeden die ons gaande houden door de tijdlussen heen.

Het is mogelijk om in een herhalende lus gedurende lange perioden aan tijd vastgehouden te worden en zelfs voor onbepaalde perioden. In het verleden spraken wij over gedachtevirussen, nu zullen wij gaan en verder stappen om de bron van sommige gedachte virussen op te sporen. Daar zijn diegenen die bedreven zijn met het projecteren van gedachtevormen in/naar het massa bewustzijn. Niet al deze ingewijden hebben de hoogste en beste intenties. Het is mogelijk om innerlijke technologieën te cultiveren zonder volledig de angst en de op angst gebaseerde intenties van het energiegebied op te ruimen. Geavanceerde capaciteiten zijn in staat om te midden van angst en lagere intenties te werk te gaan. Tijdlussen kunnen een vernietigende kracht zijn. Zelfs dit maakt deel uit van de goddelijke orde. Wanneer wij collectief en als individuen hogere rijken van gewaarwording betreden, zijn wij in staat om virus-gefabriceerde werkelijkheden waar te nemen en vrij te treden van tijdlussen.

Iedere Tijdlijn heeft een Hoger en Lager Octaaf
Op elk moment dat wij ons aangevallen voelen of klem zitten in gedachte virussen en andere valstrikken, kunnen we naar binnenin onszelf gaan en vermengen met de oceaan van het hogere bewustzijn. Dit staat ons toe om naar een hoger octaaf van de tijdlijn waarin wij zijn te verschuiven. Iedere tijdlijn heeft hogere en lagere octaven langs diens spectrum van potentiëlen. Terwijl wij in/naar de hogere versie van ons huidige levensspoor verschuiven, zijn wij in staat om een glimp op te vangen van andere levenssporen van zelfs een hogere resonantie en potentiëlen. We kunnen dan onze intentie instellen op te verschuiven naar één van deze levenssporen. We kunnen naar iedere levensspoor die we gewaar kunnen worden verschuiven.
Het Bereizen van Levensspoor Meridianen naar een Verenigd Bewustzijn
Het mag bij tijden gebeuren dat onze gefocuste zelf verschuift naar een nieuw levensspoor, doch andere aspecten van ons bewustzijn blijven gehecht aan onze voorafgaande tijdlijn. Wanneer dit gebeurt, kunnen we langs levensspoor meridianen terug reizen om met deze aspecten te werken. In plaats van deze aspecten te proberen te overtuigen om het levensspoor in de steek te laten waaraan zij emotioneel gebonden zijn, is het beter om hen visioenen van nieuwe mogelijkheden langs nieuwe levenssporen aan te bieden. Als aspecten van jouw bewustzijn die in een vroegere tijdlijn geworteld zijn, mag je veelvoudig reizen terug ondernemen om hen te bezoeken.
Echter, je wilt niet teveel tijd besteden aan het terug in de tijd reizen. Vaak, wanneer je voor het eerst een nieuwe tijdlijn binnengegaan bent, is het belangrijk om deze nieuwe buitenpost te beginnen te ontwikkelen, potentiëlen te cultiveren en een stevige staanplaats hier te verkrijgen. Dit mag betekenen om andere aspecten toe te staan om in de oude tijdlijn te blijven totdat jouw nieuwe buitenpost stevig geplaatst is. Wanneer je sterk gefocust bent op het nieuwe levensspoor, zal je het gemakkelijker vinden om weerspannige aspecten in/naar resonantie te brengen met de nieuwe tijdlijn. Er kunnen gevoelens zijn van een mindere focus en een gevoel van ongeaardheid wanneer jouw energieën verdeeld zijn tussen tijdlijnen. Dit is niet ongewoon aangezien grote verschuivingen soms resulteren in zulke korte termijn divisies. Deze conditie is vaak kortlevend, specifiek wanneer je zulke overgangen met besef benadert.  
Jouw Veelvoudige Zelven door de Tijd heen Nasporen
Wij zijn allemaal veelzijdig, bestaande uit vele aspecten of zelven. Je mag bekend zijn met het concept van het innerlijke kind. Een ieder van ons bestaat uit talrijke innerlijke kinderen, innerlijke tieners, innerlijke 20-jarigen en ga zo maar verder. Als je een journaal bijhoudt, kan je over voorbije jaren en mensen terugkijken om vele verschillende facetten van jouw eigen bewustzijn te vinden. Jij bent niet de "jij" van een jaar geleden, twee jaren geleden enzovoorts. De versnelling van de energieën is ons deze dagen op warp-snelheid aan het verschuiven door levenssporen heen. Bij tijden hebben we onszelf nauwelijks gecentreerd in een nieuw tijdskader wanneer nieuwe potentiëlen tevoorschijn komen.  
Op ieder gegeven moment hebben we een gefocust zelf die de leiding heeft van het navigeren van het segment van het energetische gebied waardoorheen wij momenteel bewegen. Dit zelf coördineert aspecten van zelf, onderzoekt potentiëlen en maakt beslissingen die ontworpen zijn om ons langs ons levenspad te bewegen. In het verleden, waren de gefocuste zelven zwaar van gewicht in het beheren van de derde dimensionale werkelijkheden. Diegenen die verder op hun spirituele pad zijn ontdekken nu dat dit aan het veranderen is. Als wij verder gaan in/naar de nieuwe tijd, wordt onze gefocuste zelf shamanistisch van aard, de tijd en dimensies zoals nodig is bereizend. Onze gefocuste zelven weten hoe moedwillig te verschuiven tussen de derde en vijfde dimensies en zijn in staat om de hogere frequenties van de Nieuwe Aarde te incorporeren als zij ondervonden worden. Veel gefocuste zelven zijn nu voorbij de vijfde dimensie aan het verkennen.
"Deuropeningen" van Toegang naar de Nieuwe Tijd creëren
De tijdlijnen van de Nieuwe Aarde hebben altijd bestaan. Tijd is gewoon een menselijke constructie die gecreëerd werd om segmenten van levenservaringen uit te meten en te kwantificeren. Tijd bestaat niet in de hogere dimensies. Wij begonnen ons collectief in/naar de tijdlijnen van de Nieuwe Aarde jaren geleden af te stemmen en gebruikten dit baken als een referentie frequentie. Veel Lichtwerkers zijn al overgegaan naar deze tijdlijnen en bekrachtigen deze nieuwe levenssporen, creëren gebruikersvriendelijke "deuropeningen" om deze tijdlijnen meer toegankelijk te maken voor de toenemende aantallen van mensen.
Stappen om de Nieuwe Aarde Tijdlijnen te Activeren
Als jij dit leest, dan ben je hier om het menselijke bewustzijn te helpen verschuiven naar tijdlijnen van de Nieuwe Aarde. Het is nu tijd om jezelf in een staat van innerlijke eenheid en fysieke alkaliteit (Een pH-waarde hebbend die hoger is dan 7 of de eigenschappen hebbend van een alkali) te brengen, zodat jij je missie van het activeren van collectieve tijdlijnen van liefde, vrede en harmonie uit kunt voeren. Enige stappen om deze activering in werking te stellen zijn:
1) Meditatie. Meditatie is nu belangrijker dan ooit. Het helpt alle aspecten van jouw wezen te harmoniseren met de Nieuwe Aarde tijdlijnen en brengt jou in/naar een rechtstreekse gemeenschap met jouw hogere zelf. Als een sjamaan van de nieuwe tijd is jouw eerste taak om eenheid te brengen tussen jouw verschillende aspecten, aldus je kunt functioneren als één verenigd wezen in plaats van een los consortium van oorlogvoerende entiteiten. Wanneer wij binnenin onszelf in oorlog zijn, projecteren wij deze staat van disharmonie in/naar de externe wereld. Meditatie is nu essentieel om al jou "zelven" mee te voeren naar frequenties van liefde, vrede en harmonie.
2) Verbind je met een regelmatig creatief 'spel'. Creatief spel helpt om jouw innerlijke zelven te harmoniseren. Het helpt ook om jouw voorstellingsvermogen actief en levendig te houden. Jouw voorstellingsvermogen is het gereedschap dat je gebruikt om de toekomst te visualiseren en te creëren.  
3) Alkaliniseer jouw fysieke systeem. Het is belangrijk om jouw lichaam in/naar een hoge alkalische conditie te brengen om in staat te zijn je sneller aan de tijdlijn verschuivingen aan te passen. Wanneer wij ons fysieke systeem fijn afstemmen, zijn wij in staat om toegang te verkrijgen tot, en hogere frequenties van licht vast te houden en deze toegankelijk voor anderen te maken. Het onderhouden van een licht, alkalisch dieet van groente smoothies, groente soepen en groente sappen vergroot aanzienlijk jouw beweging langs een versneld pad. Je zult ontdekken dat er talrijke niet-dierlijke bronnen van proteïnen zijn, dus is er geen noodzaak om dieren te consumeren om een gezond leven te leven. Het consumeren van vlees houd je geketend aan de dichte, lagere trillingsenergieën van het slachthuis.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
©2010-2014 DL Zeta, Celestial Vision, All Rights Reserved www.celestialvision.org
These messages are intended to be shared. You are welcome to share and distribute this message with others as you feel guided to do so. Please be sure to include the author & source website link.