Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 26 juni 2014

Heavenletter #4962 God Geeft een Feest / 26 juni 2014

God Geeft een Feest
Brief uit de Hemel
Donderdag 26 juni 2014

God zei:

Het leven op Aarde is een feest met Mij als Gastgever. Ik nodig je uit. Ik heet jou welkom. Ik ben blij dat je de uitnodiging accepteert. Dit is een feest van zielen. Er is niets vergelijkbaar met dit feest dat Ik geef en waar jij naar toe komt. Alles is nieuw, en niets wordt precies zoals voorheen. Het is altijd nieuw. Op Mijn feest is er altijd een fris nieuw getijde van golven.

Hoewel dit feest zijn oorsprong in de Hemel heeft, is hetzelfde feest afgespiegeld op Aarde.

Ik moet toegeven dat sommige van Mijn gasten niet gemakkelijk te behagen zijn. Ik dien dit op, en Ik dien dat op, en toch is er iets anders waarvan jij wilt dat het geserveerd wordt, zelfs als jij niet de naam weet. Er is een grote behoefte.

Je verlaat nooit het feest dat Ik geef, begrijp je. Je zou kunnen wegsluipen, en toch zou je nog steeds bij Mij zijn.

Nu moet Ik je vragen hoe jij bijdraagt aan het feest dat Ik geef? Het succes van een feest komt niet alleen van de gastheer. Het zijn eigenlijk de gasten die een feest tot het succes maken dat het is. Tegelijkertijd, hoe kan een feest dat Ik geef geen succes zijn? Een kolossaal succes? Wat kan er ontbreken aan Mijn feest? Er is ruimte voor iedereen, en in Mijn herenhuis zijn vele kamers. Jij kunt wandelen door alle kamers. Ze zijn voor jou. Ik bezit niets, nochtans geef Ik alles.

Er is geen entreegeld bij Mijn feest. Natuurlijk niet. Iedereen is welkom. Allen zijn uitgenodigd. Je merkt niet altijd dat er andere gasten hier zijn. Soms voel jij je als een eenzame gast. Nou, geliefden, jullie zijn Een zoals Ik Een ben, en toch zijn jullie echter geen eenzame gast. Jij bent niettemin Mijn Gast, en Ik houd niets van je weg. Alles is openlijk te zien, als jij maar zou kunnen zien.

Jij droomt heel veel op Mijn feestje. Je ziet dingen vanuit je verbeelding die niet echt op het feest zijn, maar toch, je denkt dat ze er zijn. Een feest dat Ik geef heeft meer dan klatergoud. Het heeft echt goud en echt zilver, en jullie worden gelast om deel te nemen. Er zijn diamanten en robijnen en alle kleuren van de wereld. Er zijn smaragden en amethisten en geoden en eenvoudige kiezelstenen. Er zijn boeken om te lezen, en, oh, Mijn Hemel Ja, al het voedsel in de wereld om te eten. Ik bied jou rondleidingen en avonturen. Jij mag jouw keuze maken. Je krijgt iedere aanbieding die de denkgeest van de mens kan accepteren en sommige durf jij niet te accepteren.

En je hebt liefde, liefde binnen en buiten opgestapeld voor jou om te vragen. Maak je keuze. Je hebt luxe keuzes en kampeer keuzes. Je kunt jouw temperatuur kiezen en al jouw accommodaties, en toch zijn er manieren waarop jullie het tegemoet treden, Mijn lieve gasten.

Je kunt middagen hebben bij het warme vuur en Ik bied jou zwembaden aan. Ik bied je zelfs Grote Oceanen aan en zand op het strand.

Geliefden, wat kan er ontbreken in het aanbod dat Ik geef? Als je niet ziet wat je wilt, schrijf dan jouw speciale bestelling. Jouw bestelling zal aan jou worden geleverd. Vroeg of laat zal zij aan jou worden geleverd. Je hoeft niet met je voet te stampen. Je hoeft niet met je duimen te draaien. Ga ondertussen naar buiten en speel. Jouw keuzes zijn enorm. Er is geen tijdafwijking, behalve dat jij zeker denkt van wel. Ik geloof in onmiddellijke voldoening, en dat mag jij ook: geloven en accepteren met een begrip van tijdloosheid.

Welke muziek vind je leuk, en welke films wil je graag zien? Alles is hier, en jij bent hier, en Ik ben hier en We kunnen dansen en We kunnen zingen. We kunnen elk Ons eigen ding doen.

Dank je voor het bijwonen Mijn feest.

Vertaald: Anneke

http://heavenletters.org/