Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 juni 2014

Heavenletter #4951 In de Zonneschijn van de Wereld /15 juni 2014

In de Zonneschijn van de Wereld
Zondag 15 juni 2014

God zei:

Wat de Hemel aangaat, ben je nooit in een proeftijd. Uit de Hemel kwam je. Naar de Hemel keer je terug. Dit is een gegeven, geliefden. Dit is het geval ongeacht jouw prestaties op Aarde. Als het erop aan komt, als We de buitenkant van jou eraf scheren, ligt daaronder een hart van goud, dieper en hoger dan de oppervlakte. Onder de oppervlakte ligt een schitterende ziel, een verlichte ziel, een wees-geridderde ziel. Jij hebt tot nu toe jezelf en anderen gezien als heel anders dan wat Ik zie. Jij ziet anders omdat je naar het leven kijkt door het oog van een naald. Kijk door Mijn ogen. Je hebt Mij horen zeggen dat jij nooit de Hemel hebt verlaten, dus te zeggen dat je terugkeert kan alleen maar dichterlijke vrijheid zijn van Mijn kant.

Het voelt voor jou dat de Hemel, als die al bestaat, ver weg van jou is, helemaal niet in jouw buurt, en schijnbaar in vele gevallen niet voor jou in dit leven. Je hebt misschien het gevoel dat de Hemel voor jou nietig is verklaard en misschien voor iedereen die je kent. Dit is de Hemel verplaatsen. Je ervaart deze verplaatsing omdat jouw aandacht op de verkeerde plaats gericht was. Verander de wijzerplaat van jouw gedachten. Jij en jouw vrienden zullen nieuwe gedachten hebben en hoger aantrekken. En de Aarde zal naar de Hemel stijgen en jou met zich meenemen.

Er zijn dimensies van de Werkelijkheid. De dimensies waarvan jij getuige bent, zijn niet alle dimensies die er zijn. De Hemel is voor jullie bedoeld, geliefden. Hier en nu bestaat de Hemel en hij bestaat binnenin je. Je bent voor de Hemel gekwalificeerd. Draag andere kleren, zogezegd. Heb een andere indruk van jezelf, zogezegd. Zie niet de identiteit waarmee je misschien bent bestempeld. Zelfs een bouwvallig huis kan een solide basis hebben. Je kunt een boek niet kennen aan zijn kaft. Is dat niet wat je gedaan hebt? Je bent bedrogen. Illusie heeft een truc met jou uitgehaald. Het leven is niet wat de wereld en jij ervan gedacht hebben. Jouw daden in het leven zijn niet de totale som van jou. Dat zijn ze niet. Dat zijn ze niet. Dat zijn ze niet.

Er is Grootheid in jou. Er is het Koninkrijk der Hemelen in jou. Je bent zo dichtbij. Als de gezondheid van het lichaam in een oogwenk kan worden hersteld, dan kan de Hemel uitbarsten vanuit de duisternis, en jij zult de Hemel zien en je zult de Hemel ervaren, en je zult uit de schaduw komen en nieuw zijn en jezelf in jouw eigen ogen herstellen. Dit is de Waarheid. Jij en elkeen van Mijn kinderen zijn veel meer dan je op het ogenblik aan jezelf toeschrijft. Je bent misschien een goede rechter bij de rechtbank, maar je bent groter dan dat. Je bent misschien een crimineel in de rechtbank, maar je bent groter dan dat. Te zeggen dat iedereen minder is dan Ik is onwaar, want er is Waarheid en de Waarheid van jou overtreft ver de parameters die je voor jezelf gesteld hebt. Je bent niet de grote mensenkenner die je denkt dat je bent.

Wat is verlichting anders dan weten Wie je werkelijk bent en altijd geweest bent? Verlichting, wat verlichting genoemd wordt, is voor iedereen. Iedereen is aangesteld op te stijgen. Alles wat Ik geef is voor iedereen. Ik zegen iedereen. Ik zegen iedereen om naar zijn rechtmatige plaats te stijgen in de Zonneschijn van de Wereld. Iedereen kan in de zonneschijn komen. Iedereen kan door de Zon verwarmd worden. Iedereen kan zichzelf uit een hoed trekken. Niemand is de hoed die hij draagt. Dat wil zeggen, niemand behalve de Grote Spirituele Meesters, die Mij op Mijn Woord geloofden.

Vertaald: Luus

http://heavenletters.org/