Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 3 juni 2014

Asthar on th road: Ashtar over SEXGATE 16 mei 2006 Geplaatst: 3 juni 2014 / Susan Leland


Ashtar over SEXGATE
16 mei 2006 / Susan Leland
Geplaatst: 3 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Zie je, een van de dingen die gebeuren als je je afsluit en het Licht niet in je wezen verwelkomt, is dat je alleen maar wat oude programmering hebt. Je bent niet met de Bron verbonden, je bent niet verbonden met jouw Hoger Zelf. Je bent aardig bezig om te handelen vanuit de derde verzegeling, en lager.

Oh, die mensen handelen vanuit lagere niveaus, geloof mij.
Dat is een ander ding dat ook gaat doorbreken in het nieuws. Tsjonge, enkelen van de conservatieve mensen in jullie land en op de wereld zullen hierover zeer geschokt zijn, en natuurlijk proberen zij weer om zich hieruit te liegen, maar dat zullen zij niet kunnen. Oh, jullie willen er een naam voor? Humm! Wij zouden het ‘schandaal gate’ kunnen noemen, maar dat is maar een van de vele namen.


Laten wij het gewoon op tafel leggen. Het wordt sex-gate genoemd en wacht maar tot het naar buiten komt, het gaat heel groot worden.Herinneren jullie je nog dat jullie vorige president, Mr. Clinton, werd beschuldigd, niet voor alle duistere financiële zaken die hij deed, niet voor de oorlogen waarin hij was betrokken en voor alle dingen die achter de schermen plaatsvonden? Weten jullie nog waarvoor hij werd aangeklaagd? Wacht maar totdat dit naar buiten komt. Zij kunnen het niet langer binnenskamers houden.

Wij hebben nog een ander detail dat wij naar buiten willen brengen, niet om angst te zaaien, maar wij willen dat jullie begrijpen dat deze mensen reageren, en reageren is het goede woord. Zij zijn behoorlijk in paniek!

Zij hebben allemaal vele angstaanjagende gebeurtenissen meegemaakt.
Zij werden als kind mishandeld zodat zij in staat zouden zijn om op te groeien en de programma’s te volgen die in hen zaten. Zij weten dus wat angst is. Zij hebben angst doorstaan, en trauma’s. Stuur hen daarom Licht!

Uiitreksel uit Ashtar Teleconferentie 16 mei 2006

© Susan Leland 2006. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered.

Stay tuned for further developments. Our next teleconference is scheduled for Tuesday, October 17th.

www.ashtarontheroad.com/ashtarteleconference.html