Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 15 juni 2014

ASthar on the road: Ruik de Rozen Geplaatst: 15 juni 2014 / Susan Leland


Ruik de Rozen
Susan Leland
Geplaatst: 15 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Moeder Maria sprekend op de Ashtar Teleconferentie:

“Mijn kinderen, ik stroom over van vreugde over dit samenzijn. Ik zie de prachtige Lichten die jullie zijn. Ik zie de Lichten die jullie hebben opgestoken, en dit is een mooi welkom. Ik breng jullie weer rozen. Jullie verdienen bergen rozen, oneindige tuinen en laat dat het geschenk zijn dat jullie in je harten bewaren.

En weet dat wij, zoals mijn zoon heeft gezegd, samenzijn. Laten wij handelen als Een. Laten wij door de rest van deze tijd gaan, voor de uiteindelijke opwaardering, voordat de Ascensie voor jullie planeet compleet is. Laten wij samenkomen om dit te faciliteren voor ieder van jullie en voor de planeet.

Dit, mijn kinderen, kan een beetje moeilijk zijn maar als het zover is, als jullie deze diepe ademhalingen doen, ruik dan de rozen, ruik de rozen en weet dat wij allemaal Een zijn. Wij zijn samen, en samen zullen wij dit tot complete manifestatie brengen in alle dimensies op de planeet Aarde.

En zo is het!

Zegeningen voor jullie allemaal!

Namaste.


© Susan Leland 2006. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered.

This 12-12 Ashtar Teleconference is a treasure. The CD is now available:
http://www.ashtarontheroad.com/catalog/item/2497194/4035315.htm