Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 20 juni 2014

Asthar on the road: ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN 21-2-2006 Geplaatst: 20 junu 2014 / Susan Leland


ONDERSCHEIDINGSVERMOGEN
21-2-2006 Geplaatst: 20 junu 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

..Laten wij het hebben over wat wij nu zien. Er is zoveel nieuwsgierigheid, nietwaar? Oh, ja. Hebben jullie het een beetje moeilijk met het bijhouden van al die bulletins, die maar blijven komen op dit wonderbaarlijke internet? Er komt niet teveel daarvan in jullie kranten en lokale nieuwsmedia, maar soms komt er toch iets tussendoor. Er lijkt af en toe een gaatje in de controlemaatregelen  te zijn en dan is het alsof er een groot zwart gordijn ineens naar beneden valt en ineens hebben jullie dan verschillende informatie voor je. Oh ja, wij noemen het de waarheid bedekken en in de doofpot te stoppen. Wel, er valt in deze tijd heel wat in de doofpot te stoppen, nietwaar?

Dus dit is de tijd waarin jullie wonderbaarlijke lichtwezens geweldige tijden kunnen hebben met jullie onderscheidingsvermogen. Er zijn vele vragen over vele boodschappen die er gegeven worden. En de suggestie is altijd: je onderscheidingsvermogen gebruiken. Wij zeggen dit niet alleen maar als een mentale oefening. Waarheid is te onderscheiden in meer dan een van jullie gebieden binnen jullie velden, met andere woorden, in meer dan een van jullie lichamen.

En als jullie alle waarheid willen hebben, en wij zullen zeggen, niets dan de waarheid, is het wijs om jullie hele wezen te raadplegen om volledig onderscheidingsvermogen te krijgen.

Met andere woorden, als jullie het puur als een mentale oefening benaderen, kunnen jullie bepaalde aspecten over het hoofd zien van het onderwerp waar jullie mee bezig zijn en, laten wij zeggen, met jullie emotionele zelf, met je hart, en je wijsheidcentrum, zouden jullie de waarheid sneller onderscheiden als JULLIE waarheid.

Onthoud dat iedereen een ander onderscheidingsvermogen over de waarheid kan hebben, een andere zienswijze. Dat is waarom jullie niet allemaal hetzelfde zijn. Er zijn vele elementen van de waarheid.

Dus wil ik jullie eraan herinneren dat wat jullie willen, de Hoge Waarheid is, het is dan misschien niet zo sensationeel, maar het is Hoge Waarheid, want hoe voelen jullie je met de vloedgolf van informatie en dit of dat nieuwsbulletin? Alert? Urgent? Jullie weten dat de meest interessante items daarmee zijn opgesierd. Wat doet dat? Wekt dat jullie interesse? Of zeggen jullie: “Oh nee, hier komt het weer!”

Laat mij jullie iets vertellen, kijk ernaar. Het is altijd wijs de intentie te hebben te kijken naar het verhaal dat resoneert met de hoogste delen van jezelf of het niet helemaal in je velden te laten komen zodat het geen effect op jullie kan hebben want dat is het tegenovergestelde van Liefde.

En als jullie er dan naar kijken en het lezen, als het geen hoog-vibratoire ervaring voor jullie lijkt te zijn, ga dan door en breng er licht naar toe en laat het gewoon je veld voorbij gaan.

Nu zijn er een paar dingen waarvan jullie zullen zeggen: “Wel, ik wil hier of daar wel over praten, en dat is allemaal goed, als het maar te maken heeft met de Hoge niveaus van Liefde. Als jullie een petitie tekenen, stuur dan tegelijk ook licht mee. Ook op het internet, als jullie je emails sturen, als jullie op de knop drukken, stuur er wat licht bij; dat helpt heel, heel veel voor de hele wereld en het verdere universum.

Oh, dit is moeilijk, zeker als jullie te maken hebben met een groot aantal van deze communicaties, maar jullie kunnen de intentie maken zelfs voordat jullie voor het scherm gaan zitten, nietwaar? Het is echt een heel eenvoudig proces, alleen een paar woorden zijn al genoeg. Natuurlijk kan het zijn dat jullie er zeker van willen zijn dat jullie worden opgetrokken naar de hogere rijken. Dat is een andere manier van licht erop laten schijnen, ook als je dit zelf doet.

Dit soort activiteiten is wat wij vragen aan alle lichtwerkers. Breng het licht naar jezelf . Jullie weten het! Wij hebben het daar eerder over gehad, het is nu meer dan ooit waar. Breng het licht in jezelf en straal het uit!

Uittreksel uit Ashtar teleconferentie 21-2-2006

© Susan Leland 2006.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered.