Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 11 juni 2014

Asthar on the road: LADY NADA SPREEKT Geplaatst: 11 juni 2014 / Susan Leland

LADY NADA SPREEKT
20 juni 2006 -Geplaatst: 11 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

"Goedenavond allemaal! Ik ben zo verheugd om hier te zijn en ik waardeer de introductie die zeer hartelijk, wordt gegeven door Ashtar, maar ik wil jullie eraan herinneren dat wij allemaal Meesters zijn en wij allemaal samen zijn op deze planeet Aarde, betrokken bij een zeer wonderbaarlijke voorziening waar wij lang naar hebben uitgekeken, maar wat nooit werd bereikt. Dit is de eerste keer.

"Zoals jullie weten ben ik bij het Zonne Tribunaal en, zoals jullie kunnen weten, ben ik heel aanwezig geweest  in het deel van de wereld dat jullie het Midden Oosten noemen. En ik ben hier om jullie iets van groot belang te vertellen. Er is met deze zonnewende zelfs nog meer van het grootste Licht dat voortstroomt naar dit deel van de wereld. En het zijn niet langer de vrouwen, de kinderen  en de oude mensen die het uitschreeuwen om vrede. Wees er klaar voor!

In de komende dagen zullen jullie horen over leiders en zelfs de pers zal nieuws voor jullie hebben. En als jullie je afstemmen op de nieuwsmedia uit andere delen van de wereld zullen jullie het zelf zien: voel de vreugde ervan, wetend dat de wereld zal samenkomen in vreugde en in het licht van liefde, wat wij waarlijk zijn, allemaal, in een lichaam of niet. Neem dit dus op in je hart en wees er blij mee en weet dat de zaken op hun eind komen, dat wat jullie oorlog noemen.


En dat wat oorlog is voor de mensen, of het nu verlies van vrijheden is, of het hongersnood is, alles dat door de ene mens wordt aangedaan aan een ander, komt ten einde. Het zal niet van vandaag op morgen zijn, maar weet dat er steeds meer tekenen zullen komen. Weet dat de harten van velen die in het verleden in oorlog waren zich openen om nu het grote geschenk van het LiefdesLicht te ontvangen dat helemaal van de Grote Centrale Zon naar de Aarde komt, en dit is al aan het gebeuren. Het is al begonnen. 

En weet dat steeds meer van jullie dit voelen, en wij weten, ja, dat sommigen van jullie hier en daar ongemakkelijkheden hebben gevoeld. Het is een deel van het proces. Open jezelf voor dit grote geschenk van Licht, van Liefde. Laat de zon door je wezen schijnen. En als wij jullie zien of de woorden horen van vrede, van liefde, zend die zonneschijn dan met name naar degenen die de moed hebben om voorwaarts te stappen en hun stemmen te verheffen voor Liefde.

Er zijn vele Gandhi’s in dit deel van de wereld die alleen nog maar de stap vooruit hoeven te zetten. Sommigen van hen zijn natuurlijk niet zo bekend als hij, maar het zal gebeuren. Zij zullen hun familie, hun dorpen en landen verlaten. En het is al begonnen. Verwelkom dus de strijders voor vrede, de brengers van Licht en Liefde naar dat deel van de wereld dat zo diep in verwarring is geweest dat ook de rest van de wereld daarin werd meegesleept. Wel, het was de geboorteplaats van een van hen, op jullie planeet. 

En het is nooit helemaal in verband gebracht met mogelijkheden die er zijn gekomen voor strijd en opschudding. Het was een grootse geboorteplaats van Liefde, maar die is al die tijd in de dualiteit geweest en de dualiteit begint nu naar een oplossing te komen, naar de Eenheid die het geboorterecht van iedereen is, jullie hier in de zaal en alle anderen.

Verwelkom de vrede dus en weet dat die komt met rechtvaardigheid en weet dat hij komt met een complete schoonmaak van alle giffen die er zijn. Weet dat zij nu zelfs worden getransmuteerd en weet dat er een grote energie voor vrede is, en voor liefde, en voor een groots samenkomen. Ik ben daar zoals ik hier ben en als ik IK zeg, geloof mij, dan zijn wij het allemaal samen.

Vele mensen zijn hier in Spirit en lopen rond op deze heilige grond. Laat jezelf de liefde daar voelen. Laat jezelf de bekrachtiging van het Licht voelen. Laat jezelf de wijsheid van de Ouden voelen. Laat jezelf de handen schudden van degene die jullie Jeshua noemen, met degene die jullie Mohammed noemen en laat jezelf de hand schudden met alle oude profeten van Israël en weet dat wij allemaal een zijn en dat er waarlijk een samenkomen zal zijn.

Laat degenen die door willen gaan met oorlogvoeren jullie op geen enkele manier beïnvloeden. Zij weten dat zij hun rechtspraak niet kunnen ontlopen. Zij weten dat zij voor de tribunalen van de wereld komen te staan en als zij daarmee klaar zijn zij zullen staan voor degenen van ons van het Zonne Tribunaal en de Galactische Raad. En op de een of andere manier weten zij dat de oordelen over hen uiteindelijk van hun eigen schepping zijn. En zo is het, dat is gerechtigheid van het Licht. Dat is gerechtigheid van Liefde.

Verwelkom dus dit grootse licht. Wees er vreugdevol mee, dans als je dit wilt, swing en wees verbonden met die plaats op de planeet waar het allemaal vandaan komt – al deze mogelijkheden om terug te gaan naar het licht, al deze mogelijkheden voor mensen om vrij rond te lopen zoals dat komt voor de mensen overal op de planeet, die op een of andere manier in slavernij verkeren of belemmerd worden door degenen die alles willen reguleren.

Deze plaats die jullie het Midden Oosten van jullie wereld noemen, is aan het ontwaken. En zelfs als jullie land zich voorbereidt op de terugkomst van zijn vrijheid en de principes waarop het was gevestigd, weet dat door het sturen van jullie licht en het te delen, en door het verwelkomen van dit Grootse Licht van de Grote Centrale zon, deze regio, die het Midden Oosten wordt genoemd, weet, dat jullie alles bekrachtigen dat jullie ook voor jezelf zouden verlangen om te verschijnen in deze door oorlog verscheurde landen. Verheug je, lieve mensen, verheug je. Wij zijn allemaal een in dit probeersel en wij hebben zeker succes.

Dank jullie voor de uitnodiging in jullie harten vanavond. Ik zal nu opzij stappen. Er is nog een ander die naar voren wil komen en mee wil doen aan deze grote viering van de zonnewende, in jullie jaar van acht. En zo is het. 

Degene die volgt zal degene zijn waar jullie zeer mee verbonden zijn. En zij is echt de stem van allen. Zij vertegenwoordigt allen op Aarde. Jullie kunnen haar Moeder Aarde noemen, jullie kunnen haar Moeder Gaia noemen, als jullie dit willen. Maar zij komt om mee te doen met deze viering en zij heeft ook geweldig nieuws voor jullie*Laat de viering dus verdergaan.

Namaste, lieve mensen!!


Uittreksel uit Ashtar Teleconferentie 20 juni 2006

© Susan Leland 2006.  All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered.