Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 19 juni 2014

Asthar on the road: Het is tijd voor Zelf-vergeving en Zelf-schoning!!! 10 juni 2014 / Susan LelandAshtar: Het is tijd voor Zelf-vergeving en Zelf-schoning!!!
Susan Leland
Ashtar On The Road Teleconferentie 10 juni 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Gegroet, geliefde familie! Wij zijn in extatische vreugde omdat jullie hier dichtbij ons bewustzijn zijn. Vergis je niet – wij zijn hier altijd bij jullie –altijd!
Zo zijn wij dus naar een bewustzijnsniveau als dat van jullie gegaan omdat wij zijn uitgenodigd om permanent in jullie energievelden te zijn  en dit betekent dat wij Een zijn. Om eerlijk te zijn is dat altijd zo geweest.
Het is gewoon dat jullie je niet bewust waren van de Eenheid van al het Leven in al jullie levens en al jullie avonturen en ervaringen die jullie op de planeet en elders hadden.
De waarheid mag gezegd worden, de meesten van jullie kwamen ergens anders vandaan dan de planeet Aarde, maar jullie hebben hier levens doorgebracht en werkten jezelf door een of meer grote, grote, laten wij zeggen, programma’s heen die jullie over jezelf hebben afgeroepen – afgeroepen om een deel van jullie missie te zijn door de levens heen, en dat is een deel van het thuiskomen!

Dat gaat uit boven welke uitdaging en ook, blokkades, handicaps en mentale houdingen die, laten wij zeggen op angst gebaseerde programma’s zijn – waarvoor jullie hier kwamen om te doen. Het is dus tijd om je te ontdoen van welke schuld jullie ook mogen voelen, het is tijd om welke woede jullie ook mogen voelen, kwijt te raken, het is tijd om daarover heen te komen. Doe dit gewoon! Dat klinkt eenvoudig, nietwaar?
Wel, hoe meer jullie woede, schuld of wat er ook op angst is gebaseerd,  in jezelf ervaren, hoe meer jullie ermee geconfronteerd zullen worden, nietwaar? En dit is de sleutel! Dit is de eerste stap en de reden daarvoor zal jullie niet aanstaan omdat jullie erom gevraagd hebben omdat jullie in je hart weten dat het tijd is om los te laten!
Het makkelijke deel ervan is het te herkennen. Als jullie het herkennen is het heel makkelijk om te zeggen: “Ho’Oponopono” en in liefde te ademen en die door je wezen te laten stromen. Of wat dan ook dat jullie willen doen om de energieën die door jullie lichaam stromen te veranderen. En jullie wezen is zoveel meer dan wat jullie denken dat het zou kunnen zijn!
Jullie kijken in de spiegel en zien jullie lichaam. Sommigen kunnen enkele lichamen zien naast het fysieke lichaam, in wat jullie je aura’s noemen, de kleuren van jullie aura’s. Steeds meer van jullie openen je om dit te doen. Anderen horen, misschien de connectie die jullie hebben met je spirituele Zelf, jullie Hoger Zelf, Moeder/Vader God en alle verlichte Koninkrijken, zoals wij hen noemen, jullie zouden hen de hemelen kunnen noemen, de Hogere dimensies van Zijn. Een deel van jullie is daar – dat weten jullie – wat jullie je Hoger Zelf noemen.
Jullie zijn daar al, zijn daar nooit Niet geweest en jullie zullen daar altijd zijn! Dit is jullie verbinding met jullie Goddelijkheid!
Als jullie je dus niet zo Goddelijk voelen, zijn jullie het nog steeds. Dat zijn jullie altijd geweest en zullen het altijd zijn! Jullie zijn gewoon naar de dichtheid van het fysieke gekomen en zijn hier nu. Nu weten jullie dat de bellen hebben gerinkeld en de klokken hebben geluid en dat het nu tijd is om verder te gaan, omhoog, naar jullie ascensiestaat – jullie geascendeerde status. En dit is precies wat jullie doen!
Zo kwam het dat jullie ons uitnodigden om onszelf bij jullie bekend te maken op welke manier jullie dat ook willen – als toevoeging op jullie fysieke ogen en oren als jullie ’s avonds buiten komen en onze schepen voor jullie zien blinken en dansen. Het is allemaal een deel van dit grootse proces waarbij wij elkaars partners zijn. Wij zijn allemaal betrokken bij dit partnerschap van JULLIE ascensie!!!!   
Er zijn velen, velen, velen van jullie die in feite leden van het Ashtar Commando zijn – wij noemen jullie onze grondtroepen.
Jullie waren vrijwilligers – met groot enthousiasme -  om in jullie fysieke lichamen te gaan. Dat weten wij nu. Meester Tara* sprak over “wij oude hippies”. Zij sprak over haar generatie en velen, velen van jullie zijn van die generatie – eerder, of misschien ook iets later – maar jullie kunnen je de bloemenkinderen herinneren. Zij hadden een behoorlijke invloed op de planeet Aarde!
De principes, de hoofdprincipes gingen natuurlijk over Vrede en Liefde en Vrijheid. En dat zijn de principes waarop de Gouden Eeuw is gebouwd. Wij willen daar nog een Gouden Regel aan toevoegen, en die is heel toepasselijk voor de Gouden Eeuw, nietwaar, die heel eenvoudig zegt dat jullie wordt gevraagd om anderen te behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden! En wij nemen dit mee naar de Hoogste Regionen en spreken vanuit het gebied waar Christus is en zeggen dat jullie het verdienen om te worden behandeld met alle Liefde, Respect en Eer, en dat is hetzelfde als alle levende wezens verdienen!!!
Als je dus eens bemerkt dat je een boos moment hebt of een moment van wanhoop, of melancholie, of depressie; zoals wij hebben gezegd komt dit dan omdat jullie dit zelf hebben opgeroepen!
Het dient niet langer verborgen te blijven in jullie energievelden. Het moet omhoog komen zodat jullie bewustzijn er aandacht aan kan schenken.
Dus in plaats van wanhopig te zijn en: “Oh, dat heb ik weer – ik ga achteruit, bla, bla, bla,” wat in jullie wereld zo makkelijk gezegd wordt, is het aan jullie om te zeggen: “Oh, dank je wel, Goddelijk, prachtig IK! Dank je om mij te laten zien wat ik nu moet doen. Het is aan mij om dit op te lossen!”  
Hoe jullie dat willen doen hangt van jullie zelf af. Sommigen van jullie willen een aantal minuten in meditatie gaan en anderen doen het vanuit hun hart als zij zeggen: “Ho’Oponopono”of: ”neem mij niet kwalijk, vergeef mij alsjeblieft, ik hou van jou, en dank je wel!” of dat jullie kiezen voor: “Ik Ben wie ik Ben. Ik Ben een Goddelijk Wezen. Ik Ben alleen Liefde en ik heb alleen maar Liefde om uit te drukken”- wat dan ook!
Wij geven jullie alleen wat hints en tips zoals onze geliefde Moeder Sekhmet hen noemt zodat jullie in plaats van wanhopig of ontmoedigd over iets dat jullie net hebben gehoord of gezegd gewoon zullen zeggen: “Oh, dank je wel! Ik herken dit in mijzelf! En het wordt steeds makkelijker om deze dingen te herkennen en dat is de grote sleutel naar het reinigen van jezelf en als wij het hebben over “jezelf” bedoelen wij je hele totaliteit.
Het spirituele deel van jullie wezen is in compassievolle observering naar jullie, maar jullie kunnen dit reinigen vanuit je verleden en je heden en door dit te doen ook jullie toekomst, jullie parallelle en dimensionale zelven op de niveaus van dimensionaliteit die niet allemaal op het niveau van Hoger Zelven zijn – verre van dat – en bij al jullie andere lichamen.
Weet je, jullie lichaam is een geweldige, geweldige schepping – in welke conditie dan ook. Jullie kunnen dankbaar zijn, het is van jezelf houden zoals jullie op dit moment zijn. Als jullie dit doen verhogen jullie je vibraties en van daaraf kunnen jullie je volgende moment met je lichaam scheppen.
Door deze eenvoudige oefeningen van zelf-vergeving en zelf-reiniging te doen kunnen jullie veel uit het verleden wegpoetsen dat in jullie tijdlijn leeft omdat jullie tijdlijn verleden heden en toekomst ineen is en als jullie dit perspectief niet volledig hebben zal dit na ascensie wel zo zijn. Maar nu vragen wij jullie ons op ons woord te geloven en als jullie iets in je nu-moment oplossen kunnen jullie tegelijkertijd je verleden eenvoudig schonen en dus ook je toekomst!!!
Jullie kunnen intentie – intentionele intentie – zoals wij het noemen, gebruiken om dit te doen. En terwijl jullie dit doen je parallelle en dimensionele zelven ook. En ook als er iets begint en in jullie fysieke lichaam komt – met andere woorden: de compleetheid van wie jullie zijn, jullie totaliteit!
Wij stellen voor dat jullie met deze eenvoudige, simpele concepten werken tussen nu en onze volgende samenkomst omdat, onthoud, wij nooit gescheiden zijn en wij willen jullie er nogmaals aan herinneren dat jullie ons apart en samen, kunnen oproepen of, gewoon het Geheel van wie wij allemaal zijn – de totaliteit van ons allemaal, jullie incluis, voor specifieke doelen die jullie uitkiezen om te bereiken! Wij zijn niet alleen maar hier omdat wij jullie alleen willen vertellen over deze mogelijkheid die wij samen hebben.
Wij adviseren jullie ook dat dit gepast is om nog meer herkenning van jullie Eenheid met alle levende wezens te verkrijgen, inclusief alle Koninkrijken van Moeder Gaia. Er is werkelijk geen scheiding tussen jullie en de vlieg die in de kamer om jullie heen zoemt. Het is zo dat jullie de vlieg niet bepaald zien als een waardevol lid van het Koninkrijk der levenden maar misschien denkt de vlieg wel hetzelfde over jullie!
Nu hoeven jullie de vlieg niet te omhelzen of hem te vertellen: “Oh, ik ben zo blij dat jij er bent!” Het is aan jullie om een compassievolle toeschouwer te zijn en te zeggen: “Hallo, vlieg! Vind je het erg om weer naar buiten te gaan, naar jouw natuurlijke omgeving?” en een deur of een raam te openen zodat de vlieg naar buiten kan gaan. Wat voor kwaad zit daarin? Er zit geen kwaad in maar wel veel goeds want steeds als jullie een daad van compassie verrichten voor welk lid van welk levend koninkrijk dan ook, doen jullie hetzelfde voor jezelf en alle andere levende wezens!!!
Herinneren jullie je de Eenheid? Dit bedoelen wij daarmee.
Ik zal jullie nog een stap verder meenemen en dit is een behoorlijk beroemd gezegde van mijn geliefde broeder Sananda: “Wat jullie voor de minste van de mijnen hebben gedaan, hebben jullie voor mij gedaan!”  En toen dat hij zei: “Mij” bedoelde hij daarmee alle levende wezens, het Universum, inclusief Vader/Moeder God. Denk daar eens over na! 
Als jullie die vlieg zouden zijn, zouden jullie het dan leuk vinden dat iemand op je stapte of je dood zou meppen, of zouden jullie liever door het open raam naar buiten vliegen zodat je verder in vrijheid je levenscyclus kan vervolgen?  Denk daar eens over na! Nogmaals, wij suggereren niet dat jullie alle vliegen in je huis moeten uitnodigen. Wij zeggen gewoon”Wees in Eenheid met al Moeder Gaia’s koninkrijken!” Er is een reden en een doel voor elk lid en wij gaan jullie niet vertellen dat elk lid van Moeder Gaia’s koninkrijken zal gaan ascenderen. Er moeten gewoon beslissingen genomen worden.
Het bewustzijn van Moeder Gaia is al geascendeerd. Dat weten jullie. En toch is zij hier bij ons met zoveel Liefde in haar hart voor alle leden van al haar Koninkrijken! Onthoud gewoon dat zij niet alleen jullie liefde verwelkomt en jullie verering en jullie inspanningen om haar te helpen met haar heling – zij wacht in feite vol verlangen op jullie volledig bewust partnerschap op welke manier jullie daarvoor ook kiezen!!
Denk niet aan haar alsof zij ergens buiten is, en jullie in haar zijn. Jullie zijn allemaal Een! Wij zijn allemaal Een en samen zijn wij bezig met deze ascensie!!!! Het kan niet meer worden teruggedraaid. Als jullie als individu je vrije wil willen gebruiken en besluiten om niet te ascenderen, hoeven jullie dit niet te doen, maar de planeet Aarde is in de ascensiestatus en zal niet terugkeren, ondanks de laatste schermutselingen en vernietigingen die plaatsvinden -  zij zijn net als kleine kinderen die stampvoeten van frustratie als zij hun zin niet krijgen.
Jullie, lieve mensen, zijn zo sterk geweest in jullie Liefde en het delen van jullie Licht en het doen van alle prachtige uitdrukkingen, gedachten, woorden en daden  die jullie hebben verricht dat er geen onzekerheid bestaat over het succes van jullie ascensie!!!
En zo is het gekomen dat wij hier allen samenzijn en wij jullie eren omdat jullie ons hebben uitgenodigd en met jullie mee te doen en tussenbeide te komen tot het punt waarop wij dit doen. En wij werken ook nu nog aan de meest afschuwelijke vernietigingen die Moeder Gaia en al haar Koninkrijken zijn aangedaan, inclusief de mensheid!.
Wij verzekeren jullie dat wij nog meer zullen doen als steeds meer mensen bewust worden in hun hart en geest van het feit dat wij hier zijn als partners in deze grootse missie van ascensie! En een deel daarvan – natuurlijk net zoals ik jullie heb geadviseerd om jezelf te reinigen – is een hoofdbestanddeel van deze missie om mee te doen aan de reiniging van Moeder Gaia.
Wij zijn nu allemaal, ieder op zijn eigen manier, uitgebreid tot de grootst mogelijke maat! Wij danken jullie voor het feit dat jullie onze partners zijn en voor het komen en luisteren naar onze boodschap en wij verzekeren jullie dat jullie meer dan woorden kunnen uitdrukken geliefd zijn!!! Open gewoon je hart om de Liefde te voelen – voel ons partnerschap en voel de Eenheid van al het Leven!
En zo is het! Saluut!
Transcription by Marta.
Given through Susan Leland, June 10, 2014. www.AshtarontheRoad.com

© Ashtar On The Road Publications 2004-2014.All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered or deleted.

© Ashtar on the Road Publications 2004-2014.  All rights reserved.