Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 30 juni 2014

Aisha North en de Constant Companions Een Korte Update Aangaande de Energieën 29 Juni 2014

Aisha North en de Constant Companions
Een Korte Update Aangaande de Energieën
29 Juni 2014
Hier zijn we weer, gereed en enthousiast om een volgende boodschap in/naar jullie wezen te verkondigen. Want hier staan jullie allemaal, gereed en klaar om deze gehele operatie naar een zeer nieuw niveau te brengen. Want jullie werden allemaal gezalfd dierbaren, zoals het alleen maar juist is, want jullie zijn inderdaad de brengers van de dageraad en de opzichters van het Licht, en nu zijn jullie helemaal ingesteld om deze wereld volledig in lichterlaaie te zetten met jullie ware aanwezigheid in dit menselijke lichaam en met jullie ware aanwezigheid in iedere hoek van deze wereldbol. Want terwijl jullie je verplaatsen, stroomt het Licht letterlijk in jullie voetstappen, en als jullie je verplaatsen, zetten jullie een waarachtige vuurstorm van ontbrandingen achter jullie in werking. En dit gaat gedurende de totaliteit van jullie reis in dit sterfelijke omhulsel zoals het gezegde gaat. Want dit is inderdaad een multi-niveau evenement, en dit omvat zoveel meer dan jullie huidige geologische locatie en jullie huidige tijdlijn. Want door dit, zal een geheel nieuw spectrum van trillingsgebieden wederom het Licht zien, in iedere betekenis van het woord.

Want jullie zijn de eerste laag dierbaren, en dat zijn jullie aldus geweest gedurende iedere op zichzelf staande incarnatie die jullie op deze kusten gehad hebben, en dus, waar jullie zo geduldig de fundering voor gelegd hebben met elk verblijf van jullie hier, zal nu eindelijk tot bloei beginnen te komen. Want de fundering die jullie opgebouwd hebben door er stap na stap, laag na laag aan toe te voegen via iedere op zichzelf staande terugkeer naar deze planeet zal nu naar boven komen als een formidabele structuur van Licht dat waarlijk deze gehele aardbol en daaraan voorbij omspant. 

Want terwijl jullie jezelf van hier naar daar verplaatsten, van de geboorte naar het sterven, iedere keer weer, hebben jullie zaden in de waarachtige grond gedeponeerd waar jullie op gelopen hebben, en op haar beurt heeft Moeder Aarde haar zaden in jullie DNA gedeponeerd. En gezamenlijk hebben deze zaden sluimerend gelegen doch gewapend, zo je wilt, geduldig wachtend op die dag wanneer het signaal, om die definitieve transformatie te beginnen van zaad naar manifestatie, gegeven zou worden.

En nu, dierbaren, kunnen jullie de wenkende oproep door horen komen, en het heeft al zoveel groei in gang gezet in zovelen van jullie, en in zovelen van al deze verspreidde zaden die daar de gehele tijd geweest zijn, wachtend op de juiste condities om letterlijk te beginnen hun hoofd op te heffen vanuit de diepe schaduwen en ermee te beginnen om zichzelf de gehele weg in/naar het Licht uit te strekken, en dan nog wat meer.

Want jullie zijn de zaaiers, degenen die wijd en zijd gereisd hebben gedurende levensspanne na levensspanne, en terwijl jullie steeds maar weer opnieuw terugkwamen, brachten jullie een gloednieuwe partij van vruchtbare peulen met jullie mee om op een gloednieuwe locatie verspreid te worden, een ieder van hen jullie unieke stempel dragend, een ieder van hen wachtend op jullie terugkeer om te beginnen tot wording te komen. En nu, zoals een vertraagde explosie, of implosie zo jullie willen, zullen al deze peulen beginnen open te barsten en hun wonderbaarlijke inhoud openbaren, en vanaf die dag voorwaarts, zal deze planeet nooit meer beschouwd worden als onherbergzame grond. Want wat veilig weggestopt gehouden werd in de ware boezem van jullie Moeder Aarde en binnenin jullie eigen DNA, zal nu beginnen om diens eerste uitstapje naar buiten in de openheid te nemen, veilig in de kennis dat wat zij met zich meebrengen met open armen en open harten ontvangen zal worden door het menselijke ras als een collectief. En zelfs als er individuen zijn die nog steeds hier en daar hard op de grond stampen, en hun best doen om zoveel als mogelijk is van deze zaailingen onder hun voeten te pletten, zullen zij niet slagen, want zij zullen louter verzekeren dat de energie die zij proberen te onderdrukken eenvoudigweg zal vermenigvuldigen in andere delen van dit hemelse raster dat jullie geholpen hebben om bovenop deze ware Aarde waarop jullie lopen te plaatsen.

Dus verheug je zeggen wij, zoals wij dat doen, want jullie hebben ervoor gezorgd dat het Licht terugkeerde en daardoor, hebben jullie verzekerd dat het leven zoals jullie het willen zien wederom naar deze planeet terug zal keren - op volle sterkte. En wij bedoelen dat welzeker in iedere betekenis van het woord, want dit zal zijn als het loslaten van een waarachtige maalstroom van verlichte energie, zulk een vitale en onstuimige bron van leven, dat geen mens of geen kracht in diens weg kan staan. En terwijl het vreugdevol begint om door iedere enkelvoudige dijk heen te breken dat diens best doet om diens stroom te controleren, alles dat jullie hoeven te doen, is achteruit te stappen en deze jubelende show van Licht, Leven en Liefde toe te staan diens koers nemen, zelfs als dat betekent dat jullie van tijd tot tijd halsoverkop meegetrokken zullen worden. 


Herinner je, wij hebben de gunstige effecten van chaos eerder besproken, en nu zal chaos op vele manieren de beste omschrijving zijn van wat al dit pas uitgekomen leven in beweging zal zetten. Want dit wonderbaarlijke Licht is nochtans voor zo een lange tijd vastgehouden, dat het de vrije teugels gegeven moet worden met het oog op het bereiken van waarvoor het hier gekomen is om te voltooien. Denk eraan, wat uiteen valt vanwege de jubelende toeloop van deze overstroming van Licht is bedoeld om uiteen te vallen, aldus wie dan ook die nog steeds probeert om zich vast te klampen aan wat voor oude en stijve structuren dan ook, of zij een overtuiging of iets dat meer tastbaar is zijn, geneigd zal zijn zich bijna uiteen getrokken te voelen door de conflicterende krachten waar dit in zal resulteren.

Dus doe je best om iedere en alle ideeën los te laten van het controleren van deze chaotische uitbarsting van levendig en levens-gevuld Licht, en laat het jou de gehele weg op diens rug dragen, zelfs als dat betekent dat je ver, ver voorbij elke van de jou vertrouwde oriëntatiepunten gedragen zult worden, en weet dat ongeacht waar deze overstroming van licht jou naartoe zal brengen, het naar de exacte ruimte zal zijn waar je bedoeld bent om te zijn. 

Want je zult meegetrokken worden totdat je wederom nauwkeurig uitgelijnd bent met deze oude stempels die je op een lange tijd geleden hun plaats gezet hebt, toen je voor de eerste keer deze bol betrad, met je meedragend deze eerste partijen van vruchtbare zaden. En toen je hen binnenin die veilige kluis van Moeder Aarde in bewaring gaf voegde je belangrijke informatie toe, een verankering zo je wilt, voor toekomstige referentie, en nu is die toekomst het moment van de waarheid geworden, het moment van NU.

Dus blijf gecentreerd en blijf ontspannen, en laat alle verwachtingen los met betrekking tot het traject, de snelheid en zelfs de impact welke deze reis van jou zal hebben. Niet slechts op jou als een persoon, maar op deze gehele planeet van jullie. Want niets dat je doet bij dit stadium is eenvoudig voor jouw persoonlijke verlichting, het is voor IEDEREEN. Niet alleen maar op deze planeet, maar ook daaraan voorbij. En dus, uit naam van de Gehele Schepping bedanken wij jullie vanuit het ware centrum van onze wezens voor het wonderbaarlijke werk dat jullie al volbracht hebben, maar bovenal, bedanken wij jullie voor dat wat jullie op het punt staan om in beweging te zetten. 


Eindelijk, het moment is hier, de kans om ieder op zichzelf staand zaadje van deze ontelbare zaden die jullie zo ijverig geplant hebben in het ware oppervlak van deze planeet in/naar het leven te zien komen, de één na de ander, in een glorieuze display van Licht en kleuren, en in een wonderbaarlijke display van ongecontroleerde vreugde, dat ervoor zal zorgen dat het waarachtige weefsel van jullie universum in afwachting en instemming zal beven.

De Constant Companions

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
http://aishanorth.wordpress.com