Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 16 juni 2014

Aisha North en de Constant Companions: Een Korte Update Aangaande de Energieën 15 Juni 2014

Wij beginnen deze brief van vandaag door jullie allemaal te bedanken voor de manier waarop jullie doorgaan te streven naar de verlichting op iedere manier dat jullie kunnen, want zie, dit is in alle aspecten een doorgaand proces, en nu dat jullie het klaargespeeld hebben om jullie zelf te bevrijden van zoveel dat gedefinieerd kan worden als remmingen, zijn jullie allemaal op de één of andere manier drukke bijtjes geworden, in alle richtingen speurend naar iets meer om aan jullie repertoire van Licht toe te voegen. En wat bedoelen wij daarmee? Eenvoudig het feit dat jullie allemaal op de één of andere manier begonnen zijn die richting uit te zoeken waarvan jullie op voorhand wisten dat het jullie zelfs verder op jullie reis zou meenemen, en zoals wij er in eerdere brieven over gesproken hebben, gaat dit gedeelte van jullie reis helemaal over het creëren.
Want iedere enkelvoudige dag, werpen jullie allemaal jullie web van Licht naar buiten om te zien wat het op een later tijdstip naar jullie terug zal brengen, en wij bedoelen dit welzeker op de best mogelijke manier. Want dit is niet een soort van verstrikking, dit is eenvoudig een verhaal over het verbreden van dit glorieuze net van onderlinge verbonden energie op zo een manier, dat het door zal gaan te evolueren en te groeien en om steeds meer stralende zielen op deze planeet te ondersteunen. En dus terwijl jullie aan de gang gaan met jullie dagelijkse klussen, terwijl jullie je er zelfs niet eens bewust van zijn, spinnen jullie letterlijk deze nieuwe draden met iedere stap en voor iedere nieuwe ademteug die jullie nemen. En terwijl zij naar buiten de ethers ingaan, zullen zij op hun beurt zich vasthaken aan andere fijne draden die al daarbuiten zijn. En dus, wat mag beginnen als een loutere glinstering van een idee ergens diep binnenin jullie bewustzijn zal beginnen zich te manifesteren op een zeer echte manier.
Want jullie zijn inderdaad de dromen wevers, degenen die het allemaal tot leven laten komen, terwijl jullie je net uitwerpen en terwijl jullie je immer breder en immer dieper verbinden, niet slechts aan de Bron, maar ook aan andere zielen die momenteel deze planeet, net zoals jullie dat doen, dwars oversteken. Want jullie zijn allemaal hier om vanuit jullie harten te creëren, maar jullie zijn niet hier om dat geïsoleerd en alleen te doen, want wat jullie aan het spinnen zijn, zal zoveel sneller in/naar het bestaan komen door jullie draden toe te staan te verweven met de draden van andere bedrijvige mensen op deze planeet. Want vergis je niet, zelfs als sommigen mogen denken dat jullie droom van een betere wereld vergeleken kan worden met het hebben van jullie hoofd in de wolken, zijn jullie hier om het in/naar de werkelijkheid te brengen in iedere betekenis van het woord. En zelfs als je denkt dat het jou aan de noodzakelijke vaardigheden ontbreekt om praktische oplossingen voor de uitdagingen te vinden waar deze wereld schijnbaar in iedere richting mee geconfronteerd wordt, heeft deze planeet al een royale voorraad aan wijze zielen in alle categorieën die jullie kunnen bedenken - en dan nog wat meer.
Want deze wereld heeft al alle heldere geesten die het nodig heeft, en wanneer je dat koppelt aan een verlicht hart, kan je niet verkeerd gaan. En dit is wat er nu aan het gebeuren is, op een werkelijke wereldwijde schaal, zelfs als het voor velen van jullie nog steeds voor het zicht verborgen mag zijn. Want jullie zijn niet de enigen die deze wereld willen veranderen en het terug willen keren in/naar een hemel voor iedereen, en terwijl jullie doorgaan om jullie web van Licht te weven, zullen jullie ook beginnen je te verbinden met deze meer "onzichtbare" en wijze lichten daarbuiten, een enorme grote menselijke hulpbron welke erop wacht om ten gunste van iedereen gebruikt te worden.
Dus wederom zeggen wij, weet dat jullie Licht aldus veel gewicht draagt, en zoals wij steeds weer opnieuw gezegd hebben, dit licht is niet voor jullie om alleen te dragen, het is voor jullie om vrijelijk te delen met iedere op zichzelf staande ziel op deze planeet. En dit is inderdaad een taak die jullie allemaal op een zeer letterlijke manier ter harte genomen hebben, en de uitkomst van al deze genereuze lichtbestuiving zal nu in alle ernst beginnen tevoorschijn te komen.
En denk eraan, jullie helpen dit Licht om naar heinde en ver uit te rimpelen, maar dit is niet iets dat door jullie gedirigeerd hoeft te worden zodat het daar naartoe gaat waar het het meest nodig is. Nee, dit Licht is een levend Licht, en het weet heel goed waar het naartoe moet gaan om de optimale resultaten te verkrijgen. Want jullie zijn zoals sprinklers/sproeiers van Licht, en als jullie in jullie wereld rondgaan helpen jullie om dit Licht in/naar iedere enkelvoudige hoek van deze planeet te sturen, en ongeacht waar jullie reis jullie naartoe brengt, jullie zullen een effect hebben welke zelfs verder uitstrekt. Dus nogmaals dank je wel voor alles dat jullie zijn en voor alles dat jullie doen, jullie zorgen er werkelijk voor dat verandering op iedere mogelijk manier gebeurd, en slechts door jullie loutere aanwezigheid op deze planeet op dit precieze moment, hebben jullie dat verzekerd waar jullie gedurende zo een lange tijd over gedroomd hebben om eindelijk tot bloei te komen.
De Constant Companions
Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/