Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 18 juni 2014

Aartsengel Michael: Over de Waterherverdeling op Aarde + Meditatie - 14 Juni 2014 / Rita Pulmans

Aartsengel Michael
Over de Waterherverdeling op Aarde + Meditatie
14 Juni 2014 / Rita Pulmans

"Stel je niet te bescheiden op, als het gaat om je Krachten aan te boren.
Weet dat het zo is.
Weet dat ik Aartsengel Michael dit jullie Nu bevestig.
Jullie Heilige Krachten zijn steeds aanwezig gebleven en NU is het de tijd om ze terug in herinnering te brengen."
Geliefde Aartsengel Michael,
Djwhal Khul zegt het volgende in een channeling over waterherverdeling:
-"Je wilt naar het water kijken en de minerale inhoud van het water en of het water wel of niet naar de juiste plaats gaat.
-"Je kunt op die manier water dus bewust rond bewegen. Je kunt het ook bewust rondom de planeet bewegen zodat gebieden met droogte stromen en meren beginnen te krijgen die zich opvullen en waterbronnen die zich opvullen enzovoorts.
Dus deze week is de focus op het water en speel met het water en alsjeblieft breng mineralen en elektrolyten (zouten) in het lichaam. 
Prima dierbaren, zoals altijd, dank je wel en mijn liefde naar jullie."-
Djwhal Khul 
Tekst uit een channeling van Rev. Terri Newlon
Volledige tekst te lezen in link: Water Verplaatsing
Mijn vraag is nu vooral: graag uw advies in verband met de waterherverdeling op Moeder Aarde. Daar onze geliefde Meester Dwjhal Khul het reeds goed heeft uitgelegd, wat te doen in het lichaam voor wat waterherstelling betreft. Hoe kunnen wij hierin helpen, ditmaal om de waterverdeling op Moeder Aarde te herstellen?
Aartsengel Michael:
Geliefde harten,
Aartsengel Michael glimlacht bij deze woorden: Jullie geliefden zijn geen "waterharten" maar harten uit vlees en bloed. Doch lees hierin dat bloed een watersubstantie (plasma) heeft van 55 procent.
(Rita: Het plasma, serum is verantwoordelijk voor ongeveer 55 procent van het bloed en bestaat voornamelijk uit water. Ons bloed bestaat uit zo´n 83% water!)
AEM: Daarom geliefde harten is het een belangrijk gegeven om even bij stil te staan. Het fysieke hart is een hart dat onderhevig is aan het emotionele hart, aan het etherische hart, aan het sub-normale hart.
Rita: Hij glimlacht, bij het fronsen van mijn voorhoofd bij deze woorden. "Het sub-normale hart?" Vraag ik hem.
AEM: Ja geliefde, hiermee bedoel ik Aartsengel Michael jullie emotionele hart en jullie etherische hart.
Rita: Hebben wij die dan?
AEM: Jazeker!
Rita: Oké. Hoe moeten we dit dan zien geliefde Michael?
AEM: Geliefde harten, en ik spreek tot alle drie deze harten (wederom een heldere lach van Michael). Jullie kunnen je prachtige lichamen en de daaruit voortvloeiende, jullie etherische, astrale en emotionele lichamen niet zo bewonderen zoals wij de goddelijke werelden jullie kunnen waarnemen. Het is een spel en een wirwar aan kleuren en geuren van jewelste.
Jawel lieve zielen, jullie bestaan uit een wondere wereld. Weliswaar soms een "samenraapsel" van eerdere toestanden, zoals vorige levens en vorige tijden, daar het eens anders was. Wat was er dan anders geliefden? Een lichtlichaam was een lichtlichaam. Punt.
Jullie hebben door je "afdaling" in de stof, de daaraan aangepaste lichamen "verkozen". Het kon ook niet anders, daar er reeds een diepe indaling in de stof had plaatsgevonden en jullie je daaraan moesten aanpassen. 
Rita: Oké Michael, maar dwalen we nu niet een beetje af van de vraagstelling?
AEM: ik dacht het niet, daar wat ik wilde zeggen dat jullie fysiek merendeel uit water bestaan, doch dat het ook belangrijk is om vanuit jullie etherische, mentale, en causale lichamen te leren werken. Begrijpen jullie geliefden? Dit is waar ik Aartsengel Michael naartoe wens te gaan. Daar de vraag over hoe jullie aan waterbeheer kunnen doen, hier verband mee houdt.
Rita: Oké.
AEM: Kijk geliefde harten. Ga dagelijks naar jullie Hogere Hart. Dit is een heel belangrijk gegeven. En zie hoe jullie etherische, mentale en fysieke hart gecoördineerd, gedirigeerd kan worden vanuit de Hogere Wil, vanuit de Hoger Wens.
En als jullie mij vragen om waterherstelling op Aaarde te belichten, dan kunnen jullie geliefden terug in herinnering brengen, hoe jullie het wél volmaakt deden in lang vervlogen tijden. Doch deze vervlogen tijden (denk aan een etherische stof die ook vervliegt) bestaan nog.
Herinner jullie terug hoe jullie Scheppers waren.
Herinner jullie terug hoe jullie "werkten" vanuit je Hoger ZIJN.
Herinner jullie dat jullie Meesters Zijn (Dwjhal Khul glimlacht nu).
Jazeker, jullie zijn Meesters in het DOEN!
Jullie zijn Meesters in het KUNNEN!
Jullie zijn Meesters met Goddelijke gaven!
Alleen zijn jullie het vergeten en jullie dienen je terug te verdiepen in je Goddelijke krachten. In je Goddelijk gegeven dat jij BENT! Jij BENT die IS. Begrijp deze woorden ten volle lieverds, twijfel niet steeds, maar grijp de macht. Jouw eigen Macht! Die jij BENT!
Wees niet te bescheiden om met je Heilige Hart te gaan werken. Stel je niet zo bescheiden op, als het gaat om je Krachten aan te boren. Weet dat het zo is. Weet dat ik Aartsengel Michael dit jullie Nu bevestig. Jullie Heilige Krachten zijn steeds aanwezig gebleven en NU is het de tijd om ze terug in herinnering te brengen. Nu is het de Hoogste Tijd, om tijd als dusdanig te "manipuleren", te beïnvloeden.
En ik Aartsengel Michael bedoel hiermee te zeggen geliefden dat tijd terug gedraaid kan worden als het ware. Zie voor jullie geestesoog welke grote Meesterwerken jullie reeds leverden in het verleden bij het ontstaan van de Schepping? Zien jullie dit geliefden? 
Of is er nog steeds de waas over jullie geheugen die je belet om het te zien? Durf geloven dat dit de waarheid is. En vanuit deze waarheid geliefden kunnen jullie ALLES! Jullie geliefde harten kunnen dit vanuit jullie Heilige Hartcentrum. Jullie KUNNEN aanboren, opvragen, hoe en wat dan ook! Doe dit geliefde zielen en help op deze Heilige manier om Moeder Aarde te ondersteunen.
Jullie kunnen mededogen ontwikkelen en zien en voelen met jullie etherische harten, met jullie mentale harten, met jullie nu nog lagere harten die tot ontwikkeling komen om opgenomen te worden in je Heilige Hart. Je Heilige hart!
Van daaruit, uit deze ontwikkeling, zal er mededogen komen en invoelen vanuit het Hogere. En alles, al jullie harten zeg maar, zullen hier profijt uit trekken ten dienste van het geheel. Hoe doen jullie dit nu geliefden? Door te doen!
Door in meditatie te gaan naar en vanuit jullie Heilige Hartcentrum en zo te weten hoe het kan! Zie op deze manier hoe je het water op Moeder Aarde kunt herverdelen in mededogenschap, zodat er water en daarmee gepaard gaand leven, vreugde is voor iedereen!
Ik wens jullie succes, maar vooral de moed om te handelen.
Ik, Aartsengel Michael, heb gesproken vanuit de Geest van de wateren.
Rita: Ik dank je Aartsengel Michael voor de prachtige tekst. Laat ons samenwerken voor het herverdelen van het zo kostbare water op onze prachtige blauwe planeet. Zodat iedereen leeft in welbevinden.
Verenig je hart met het hart van onze broeders en zusters, zij die aan watertekorten lijden, op deze prachtige manier, ons aangereikt door Michael.
Ik dank u.
***
Geleide meditatie:
Meditatie ter Herverdeling van de Wateren op Aarde 
Gechanneld door Rita Pulmans
Ingesproken door Kees Post
Zet voor je de meditatie begint, een kom of glas water naast je neer. 
Geliefde mededogende harten. Doe mee aan deze water-verdeel-meditatie ter ere van Moeder Aarde, de mensheid en ter ere van jezelf. 
Grond je eerst. Doe dit door je te gronden in de levende baarmoeder van Moeder Aarde. 
Ga met je aandacht naar je heilige hart.....
Maak zo verbinding met je hartcentrum van liefde. 
Zet je nu neer in een makkelijke houding. 
Ga in de stilte....... 
Sprenkel een beetje van het water wat naast je staat, op je huid of op je aangezicht, zodat je de energie van het water voelt, in je opneemt. 
Maak zo via je heilige hart verbinding met het water. 
Verbindt........ 
Breng vervolgens je aandacht naar je ademhaling. Je hoeft alleen maar je ademhaling te volgen.
Diep naar binnen en krachtig naar buiten. Blijf je ademhaling volgen...... 
Laat alle geluiden buiten je, laat ze voor wat ze zijn. Je aandacht is bij je ademhaling..... 
Ga comfortabel zitten. Sluit je ogen en neem een paar diepe ademhalingen...... 
Zie sprankelend, helend water voor je geestesoog......
zie.... 
Voel ook de waterdruppels op je huid. 
Ontspan je..... 
Haal rustig en diep adem en denk aan alle zaken die met water te maken hebben........ 
Geliefde harten, maak jezelf ÉÉN met het water....... 
Verbind je met de kracht in het water.. verbind........ 
Stel je voor dat je op een mooi strand staat en voor je zie je de prachtig uitgestrekte zee. Zo ver als je kunt zien is er alleen maar zee..... 
Geef jezelf de toestemming om een stapje naar de zee toe te zetten. Laat het frisse zeewater zachtjes je voeten aanraken en vervolgens liefdevol bij je naar binnen stromen.
Voel....... 
Voel dit niet enkel en alleen op je huid, maar voel dit ook in het binnenste van je wezen, geliefde harten...... 
Je voeten worden door het zilte zeewater gekoesterd. Doe nog een stap verder de zee in. 
Je staat nu tot je knieën in het water. 
Laat je knieën genieten van het zeewater. Van binnen en van buiten worden je knieën in het zeewater opgenomen. Je gaat nog verder, met je bovenbenen in het zeewater.  
De temperatuur van het water is precies goed. Je wordt nu ÉÉN met het water. 
En voel dit..... 
Je BENT het water..... 
Je bent net zo uitgestrekt als de oceaan. 
Je bent net zo groot en zo diep als de oceaan. 
Je voeten zijn de oceaan, je lichaam is de oceaan en je hoofd is de oceaan. 
Je laat jezelf koesteren als een oceaan. 
Jij BENT de oceaan.
Maak je één met de energie van het water. 
Voel........ 
Voel of zie hoe de water-elementalen komen aanzwemmen...... 
Zij zijn diegenen die het water zuiveren, beheren. Er zorg voor dragen.
Voel hun onmetelijke liefde....... 
Voel hun onmetelijke liefde voor het water......... 
Richt al je zintuigen op het water.
Vraag de water-elementalen (ook Udines genaamd) in je gedachten en in je hart om je meer flexibiliteit en kracht te geven en je meer met je intuïtie en gevoel te verbinden, om deze mooie taak, deze mooie wens te kunnen volbrengen. 
Voel nu hun en jouw liefde van en naar en in het water. Voel geliefden......... 
Verenig je in en met hun liefdevolle kracht...... 
Voel je gekoesterd......... 
Laat dit water indringen als het ware, via je innerlijk contact..... 
laat gebeuren..... 
jij bent veilig in de bescherming van mij....Aartsengel Michael.... 
Stel je een donkerblauwe lichtstraal voor die van het water uitgaat en bij iedere inademing door je lichaam stroomt, hoe deze je flexibeler maakt en je tevens innerlijk reinigt..... 
stel voor..... 
laat stromen...... 
Laat jezelf dragen.......... 
Laat al je lichamen (je etherische, je mentale, je causale, je fysieke lichaam), verzorgt zijn in deze immense waardevolle en voedzame energie. ....... 
Laat je lichaam alle stoffen die het nodig heeft opnemen en laat alle onzuiverheid die nog binnen en buiten jou aanwezig is, door de oceaan wegspoelen.
Laat het gaan, zie het wegdrijven....
ver weg van je...... 
Ga nu met je aandacht naar Moeder Aarde en zie hoe het water stroomt naar de plaatsen die van droogte te lijden hebben, naar de plaatsen die zo dringend water nodig hebben. Zie dit voor je..... 
Zie dit alles gebeuren..... 
Zie en visualiseer de plekken op Aarde die herverdeling nodig hebben van het kostbare water op onze planeet...... 
zie...... 
Voel vooral geliefden, door te voelen zal je aandacht automatisch naar deze plaatsen gaan. Voel via je mededogend hart......... 
voel...... 
Laat via je heilige hart en je heilige intentie, je visualisatie het water naar alle plekken op Aarde stromen die aan watertekort lijden.... 
Laat stromen........ 
Geef het liefdevolle bevel aan het water om te herverdelen, zodat het evenwicht hersteld wordt.
Herverdeel
Nu............. 
Zie hoe het water naar deze plaatsen eerst sijpelt en vervolgens met grotere en grotere kracht een stroom van leven vormt....... 
Zie hoe het levend gevende water de droge woestijnen voeding geeft..... 
Hoe het vee gewillig drinkt aan de ontstane waterputten...... 
Hoe de mensen die wonen in droge gebieden, zich kunnen bedienen van het levengevende water...... 
Zie geliefden en voel je compassie,......
Verspreid je mededogen via je intentie in de "waterflow"...... 
Zie het water over gans de Aarde sijpelen,.....
vloeien.....
ontspruiten......
en stromen.....
naar de droge gebieden, zodat bronnen zich vormen en droge rivierbeddingen zich vullen.......
zie dit voor je met je geestesoog.
Zie hoe het water de droogste putten vult.....
Meren vormt,.....
vijvers en plassen....... 
Het doordringt de diepe lagen van de Aarde en het legt een heerlijke voorraad grondwater aan. Zie het water in de luchten......
hoe ze in regen omvormen,...... 
en water geven op droge gronden...... 
Zie hoe het water zich richt alsof het aangetrokken wordt naar de droge gebieden. 
Laat alles gebeuren, en overzie nog een keer het geheel, en dicteer de waterstroom naar elke droge plek op Aarde. 
Stroom water...
stroom,.......
stroom mee in de liefde van het water......
Stroom mee in de liefde van al wat leeft...... 
Laat je liefde en mededogen verder door het water stromen en zie hoe alles zich herschikt.   
En je ziet dat het goed is.... 
Het is volbracht.... 
Dank de Udines, de water-elementalen, voor hun hulp aan deze heilige taak.
Dank het water voor de gewilligheid. 
Dank vooral jezelf geliefden, voor deze prachtige intentie, voor het heilige werk wat jij zojuist hebt verricht. 
Wij de goddelijke wereld danken U. 
Wij de Water Elementalen danken u. 
De mensen, de dieren en de planten danken u. 
Moeder Aarde zegt dank. 
Kom nu langzaam terug uit je meditatie en wrijf met je handen, wrijf in je ogen en als je lichaam er klaar voor is kun je je ogen openen.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Channeling van Rita Pulmans.
© Copyright Ria Pulmans 
Er mag niets veranderd/toegevoegd of weggelaten worden van de tekst/meditatie.
De tekst/meditatie dient in algehele vorm gekopieerd te worden of weergegeven. Incluis deze tekst. Gedeeltelijke weergave is niet toegestaan.
De tekst mag niet gebruikt worden voor commerciële doelstellingen.
De tekst mag enkel gekopieerd worden voor eigen gebruik. Bij doorgaven aan derden mag dit enkel zonder winstoogmerk. Plaatsen in geschriften of boeken uitsluitend na schriftelijk aanvraag  op: pulmans@live.be