Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 7 juni 2014

Aartsengel Gabriël over opening Sterrenpoort van het Hart – Zonnewende 21 juni 2014 5 juni / Shanta Gabriël

Aartsengel Gabriël over opening Sterrenpoort van het Hart – Zonnewende 21 juni 2014
5 juni / Shanta Gabriël


Lieve Mensen,

In de krachtige aanwezigheid van het Goddelijke worden nieuwe portalen geopend samen met hemelse gebeurtenissen.

Een zo’n gebeuren vindt plaats op 21 juni als het portaal van de Zonnewende de Sterrenpoort van het Hart opent. Deze Zonnewende Sterrenpoort verbindt de academie van Opgestegen Meesters met de Aartsengelen, om een nieuw niveau voort te brengen van Genade en leringen aan de Aarde.

In de antieke zaden zitten wakker makende codes die aangestoken zijn door de kracht van de activiteit van Licht in april. Ze werden verankerd in het hart van de Moeder van de Aarde in mei, en bij deze Zonnewende zal er nieuwe diepte en bewustzijn worden wakker gemaakt.

Deze activatie zit in de verticale verbinding die het menselijk wezen verbindt met de Opgestegen Meesters en Aartsengelen die het ontwaken leiden van de hele mensheid, met de Aarde. De kracht die beschikbaar is vertegenwoordigt een verbinding met de Bron en die is weergaloos.

Dit betekent dat nu, door de kracht van het hart, de stem van jullie Ziel gehoord zal worden op een nieuwe wijze. Jullie persoonlijke verbinding met je IK BEN Aanwezigheid zal meer beschikbaar zijn voor jullie dan ooit eerder.

In de hele mei, heeft de Natuur haar dieptes toegang gegeven aan ondersteunend bewustzijn vanuit de rijken van de Aarde. Jullie zullen het Zonnewende Licht verankeren in de Aarde om je verbinding te activeren met deze ondersteuning. Als jullie door dit portaal heen stappen, verankeren jullie Goddelijk Licht in het Hart van de Moeder door je wezen. Jullie cellulaire structuur zal vibreren in een nieuwe bandbreedte die in harmonie is met de Aarde. Deze antieke ontwakingscodes worden aangestoken door het licht van de Zonnewende en het maakt niet uit in welke hemisfeer jullie leven.

Er wordt een gebed aangeboden voor jullie Zonnewende ceremonie die de opening van de Sterrenpoort van het Hart eert:

Goddelijke Aanwezigheid,

Terwijl wij als een man staan op de drempel van het Nieuwe Leven dat in ons wakker wordt en we in de kracht van het Goddelijke Licht stappen, maak ons sterk en moedig zodat wij dit licht kunnen verankeren voor het ontwaken van de wereld.

Sta ons toe dat wij in staat zijn om toegang te krijgen tot onze Harts Intelligentie om onze levens te zegenen met meer Waarheid en Bewustzijn.

Terwijl wij door het Portaal stappen dat de Sterrenpoort opent van ons Hart, laat ons denken dan neutraliteit krijgen en het met Licht-gevulde besef wat de waarheid van ons leven verlicht.

Zegen ons zodat de hele Mensheid zich bewust mag worden van hun eigen IK BEN Aanwezigheid zodat we allen leven vanuit de Liefde.

En zo zij het.

Bron: http://goldenageofgaia.com/2014/06/06/archangel-gabriel-via-shanta-gabriel-opening-the-stargate-of-the-heart-june-21-solstice-activation/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=archangel-gabriel-via-shanta-gabriel-opening-the-stargate-of-the-heart-june-21-solstice-activation

http://www.thegabrielmessages.com