Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 31 oktober 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 165 / Zaterdag 31 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 165
Zaterdag 31 oktober 2015


Chichan 9   S.T.A.R.T. Met Het Creëren Van Wonderen

Ik ben Chicchan 9. (Rode Slang) Dank u dat jullie ons bezoeken deze dag. We willen graag onze inzichten ten aanzien van wonderen delen. Er zijn vele wonderen geweest die zich hebben voorgedaan als gevolg van het gebed door de eeuwen heen. We willen jullie graag enig inzicht geven over hoe deze dingen geschieden. Weet dat er talloze mogelijkheden zijn; wij zullen een aantal algemene vergissingen delen op dit moment.

Wanneer een mens een duidelijke intentie neerzet en zich beroept op zijn Hogere Zelf, gidsen of engelen, kunnen we beginnen met het opzetten van mogelijkheden om deze intentie te realiseren. Wanneer een persoon heen en weer zwaait met zijn intenties, wordt het heel moeilijk voor ons om dingen te laten gebeuren. Passie is een grote motivator en krijgt onze aandacht, het vertelt ons dat je serieus bent over een intentie. Mensen hebben de neiging om voortdurend dwalende gedachten te hebben; wij lezen of merken alleen maar dat op wat hartstochtelijk  aan hen is gehecht.

Wanneer een gepassioneerde intentie wordt vermeld, zetten wij de gebeurtenissen in beweging die het mogelijk maken dat de ervaring plaatsvindt. Bij voorbeeld; Zo heeft een gezin geen eten en heeft honderd dollar nodig om rijst en bonen te kopen. Zelfs als er geen officieel gebed tot verzoek is, horen we de wensen van de vader vanwege zijn sterke emotionele behoefte. We kunnen niet tussen beide komen en bieden het geld tenzij we toestemming hebben om dit te doen vanuit zijn Hogere Zelf. In dit voorbeeld is er geen direct verzoek; de vader is gewoon radeloos, niet wetende hoe hij zijn gezin kan voeden en dus zijn zijn gedachten over dit onderwerp emotioneel geladen. Zijn Gidsen hebben toestemming van zijn Hogere Zelf om in te grijpen.

Zijn Gidsen formuleren nu een plan om de honderd dollar te verstrekken aan de vader. Zij kunnen een of meerdere opties opzetten. Misschien zullen zij ertoe leiden dat een rijke persoon per ongeluk een honderd dollar biljet laat vallen op een plek waarvan het waarschijnlijk is dat het door de vader zal worden gevonden. Zij kunnen ideeën in het hoofd van de man inbrengen, over hoe hij geld kan verdienen om zijn familie te voeden. Misschien zal de man een gedachte krijgen dat hij, iets dat hij bezit kan verkopen of verhuren.

Wat vaak gebeurt is dat dit gemiste kansen zijn. Misschien vond hij die honderd dollar, maar bracht het naar de politie. Misschien dat iemand anders het honderd dollar biljet eerder zag en het opgeraapt heeft. De man kan een baan afwijzen die hem wordt aangeboden. Hij kan zo gehecht zijn aan zijn persoonlijke spullen die hij zou kunnen verkopen, maar is niet in staat om hen los te laten. Kansen missen gebeurt vrij vaak, vaak omdat een persoon verwacht om hulp te krijgen in een bepaalde vorm en geen andere mogelijkheden opmerkt.

Veel mensen bidden vurig voor iets, maar hun gebeden blijven onbeantwoord. Er zijn vele redenen voor. Soms betrekt degene die bid er andere personen bij en al zou dan het gebed beantwoordt worden, zou dat indruisen tegen de belangen van de andere persoon. Daarom vragen wij jullie altijd de verklaring toe te voegen, "voor mijn hoogste goed en het hoogste goed van alle betrokkenen, genadevol," aan elk van uw gebeden.

Zoals hierboven genoemd, zijn gebeden vaak beantwoord, maar gemist omdat ze in een vorm kwamen die niet werd herkend. Velen van jullie hebben het verhaal gehoord van de man die smeekte om gered te worden van een overstroming, terwijl hij zich vastklampte aan het dak van zijn huis. Twee boten en een helikopter kwamen langs om hem te helpen en de man verzette zich tegen hun aanbod, omdat hij op God wachtte om hem te helpen. Hij besefte niet dat God de drie voertuigen had gezonden als een antwoord op zijn gebed. Dit is een veelvoorkomend probleem dat we hebben in de beantwoording van jullie gebeden.

Een andere moeilijkheid is het voorbij je angsten en overtuigingen geraken. Je mag vurig om hulp vragen bij het vinden van een nieuwe baan. Wij sturen vele mogelijkheden jou kant op, maar je neemt niet een van de aanbiedingen om een verscheidenheid van redenen: het betaald niet genoeg, het heeft geen medische voordelen, het is vijf km verwijdert van huis, je hebt niet de vaardigheden , gevoelens van het niet goed genoeg zijn of dat de klus is te ondergeschikt is, etc. Dit zijn allemaal geldige redenen om een functie niet te accepteren, maar misschien laat je de mogelijkheden die jou dichter bij je droombaan kunnen brengen achteloos voorbij gaan. Als je beter naar die baan gekeken had , had je misschien opgemerkt dat de redenen waarom je hebt geweigerd geen probleem zouden zijn geweest. Misschien zouden ze je een speciaal tarief op voordelen gegeven of je hebben opgeleid voor de baan, enz. Veel van jullie nemen niet de moeite om een baan te vinden of te behouden, zijn lui en willen dat jullie alles vanzelf aangereikt wordt.

Het moeilijkste deel voor ons is wanneer jullie besluiteloos zijn. Je stelt een duidelijke intentie, zoals: "Ik wil een partner." Dan ga je in de angst en vertelt je vrienden, "Ik hou ervan alleen te zijn." Je gaat heen en weer . Elke keer dat we de bal in een bepaalde richting rollen, verander je van gedachten en moeten wij helemaal opnieuw beginnen. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, zijn alle gidsen niet perfect en worden ongeduldig van tijd tot tijd! Veel Spirit Helpers helpen met simpele taken, en willen niet een full-time menselijke gids zijn.

Houd in gedachten dat in veel gevallen, een onbeantwoord gebed het beste antwoord kan zijn op jouw gebed verzoek. Er zijn veel mensen die bidden om de loterij te winnen, maar heb je al eens een aantal van de mensen onderzocht die grote sommen geld hebben gewonnen? Velen zijn vermoord, pleegde zelfmoord of zijn behandeld voor een depressie. Misschien is het winnen van de loterij niet in jouw beste belang.

Velen bidden voor anderen om genezing. Dat is nobel, maar verstoort vaak het beste belang van degene die ziek of gewond is. Vaak zijn er wonderbaarlijke genezingen die artsen in verwondering achterlaten. Er zijn verhalen van wilde dieren die de levens van mensen gered hebben. Weet dat we indruk kunnen maken op dieren om te helpen op manieren die zij normaal niet zouden doen. We kiezen voor dieren die van nature medelevend zijn en degenen die bereid zijn om af te zien van de verworven angsten van mensen.

Weet bovendien, dat veel dieren in deze tijd uiterst intelligente wezens huisvesten. Dit doet zich meer voor dan op enig ander moment op aarde en is te wijten aan de toegenomen hoeveelheid zielen die willen incarneren in deze belangrijke tijd van overgang. De Aarde kan een beperkt aantal mensen ondersteunen die willen incarneren, dus velen kiezen om dieren, planten en rotsen te zijn. Dit is hoe gewaardeerd het leven op aarde is op dit moment voor zielen die het grotere plaatje zien.

In wezen zijn alle gebeden verhoord. Er zijn momenten waarop een mens een verlangen uitdrukt naar iets dat niet in zijn beste belang is. Op die momenten, proberen we hem intuïtief manieren te tonen zodat hij weet dat zijn gebed /verzoek het beste onbeantwoord blijft. Vaak zijn deze berichten niet gehoord of genegeerd, in welk geval zijn gebed kan worden beantwoord, maar de resultaten zijn minder dan wenselijk.

Weet dat wonderen gebeuren als gevolg van de samenwerking tussen individuen, maar er zijn veel complexiteiten bij betrokken. We hebben te maken met meer dan zes miljard mensen die ieder verschillende verzoeken hebben. Veel van deze verzoeken gaan verder dan de parameters van de universele wet en kunnen niet worden gehonoreerd. Momenteel worden gebeden die leiden tot hogere energie frequenties meest waarschijnlijk beantwoord. Degenen die leiden tot lagere energieën resoneren niet langer met de Aarde zelf en worden dus niet  beantwoord. Je hebt de mogelijkheid om elk van jouw verzoeken vervuld te krijgen, door de volgende parameters.

Hier is waar je S.T.A.R.T.
·        Spreek Intenties duidelijk uit.
·        Vertrouw op je intuïtie, buikgevoel en synchroniciteiten.
·        Stel dat het verzoek voor je hoogste goed en het hoogste goed van alle betrokkenen    is, genadevol.
·        Verwijder angsten en overtuigingen die het verzoek blokkeren.
·        Tref de noodzakelijke maatregelen om de intentie te realiseren.

Dit is het, in een notendop. Degenen onder jullie die helder zijn en vrij kunnen communiceren met ons, we verlangen er naar om jullie te laten zien hoe jullie het beste gebruik kunnen maken van jullie vaardigheden en talenten om een leven vol verwondering en opwinding te genieten. We nemen nu afscheid van jullie en hopen dat jullie nadenken over deze woorden en betere middelen ontdekken voor het doen van jullie gebeden en alle blokkades opruimen die jullie afhouden van het ontvangen van alles wat jullie wensen.

Selamet! Chicchan 9

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl