Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 26 oktober 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 160 /Maandag 26 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 160
Maandag 26 oktober 2015


Ahau 4   In een sleur?

Ik ben Ahua 4. (Gele Zon) We zijn dankbaar dat we deze tijd hebben om met jullie te delen. Vandaag willen we het onderwerp van verveling benaderen. Velen van jullie op Aarde zijn verveelt met je leven. Er is geen betekenis, geen vervulling, geen verlangen om gebonden te blijven in dit gebied van lage dichtheid.

Velen van jullie hebben gereisd en hebben uitgebreide ervaringen terwijl jullie je pad liepen. Er is geen vreugde in het herscheppen van wat je al hebt ervaren en het geloof dat er iets beters is, is niet je overtuiging. Toch willen wij je verzekeren dat er inderdaad, meer is dat je te bieden hebt in het leven naast je dagelijkse routine. Wat nodig is, is dat je uit je hokje komt en de deuren opent voor het brede scala aan mogelijkheden die je gratis worden aangeboden.


Mogelijk moet je de televisie en andere bronnen van informatie uitzetten, die je vasthouden in de kommer en kwel gevoelens van wanhoop die momenteel je  energie rasters bombarderen. Plaats je focus op jou passies. Velen van jullie hebben de dingen opzij gezet die je prikkelen tot het punt waarop jij je misschien niet eens meer herinnerd waar je eens gepassioneerd over was.

Velen vinden voldoening door terug te geven aan de maatschappij. Dat is leuk en aardig, tenzij het je achterlaat zonder tijd of energie om andere activiteiten na te streven die je roepen. Neem de tijd om na te denken wat je zou willen ervaren. Kijk eens openlijk naar deze mogelijkheden, zonder het instellen van parameters zoals, "Het kost te veel. Ik zou dat nooit kunnen doen. Wat zouden anderen wel niet denken? "

Laat je gedachten afdwalen naar dingen waar je ooit van droomde. Overdenk dingen die je voldoening zouden kunnen geven. Waar wil jij je tijd aan besteden? Hoeveel energie wil je besteden aan huidige projecten? Is er een talent dat je zou willen uitdrukken? Is er een project waar je graag een deel van zou zijn? Is er een vaardigheid die je wenst aan te scherpen? Zet alle negatieve redenen opzij die je van vooruitgang tegenhouden.

Begin met een lijst van dingen die energie geven en vervullend voelen. Onderzoek de stappen die je moet nemen om je dromen te ervaren. Creëer nieuwe manieren om je doelen te bereiken. Alleen omdat er iets van oudsher op een bepaalde manier is bereikt betekent niet dat je de "beproefde formules." moet volgen. Durf anders te zijn, klim uit je hokje en probeer de dingen op een nieuwe manier. Lijn je uit met degenen die jou doelstellingen ondersteunen.

Wanneer je jou passie vindt, zul je enorm worden geactiveerd. De sombere gedachten van het leven in een chaotische wereld zullen oplossen als je tijd besteed aan het helpen een ​​nieuwe wereld te creëren. Ieder van jullie is uniek en heeft een overvloed aan talent en ideeën om van de Aarde de Hof van Eden te maken waar het oorspronkelijk voor ontworpen werd.

Door toe te geven aan de idealen van de massa's, houden velen van jullie zich bezig met banen die jullie tijd verbruiken, waardoor er weinig energie overblijft om de dingen na te streven die jullie bezielen. Neem risico's en ga door met het veranderen van dat paradigma. Velen hebben de weg geleid. Door jou gedachten en acties te veranderen, kan je vooruit komen en een gelukkig leven creëren. In je hokje blijven zitten vergroot alleen je kansen dat jij je blijft vervelen. Als jij je verveelt, creëer dan opwinding in je leven. Vind je passie en doe wat je kunt om de nodige veranderingen aan te brengen zodat je ze kunt integreren in je dagelijkse routine. Heb plezier bij het creëren!

Selamet! Ahau 4

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl