Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 oktober 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 153 / Maandag 19 oktober 2015

 Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 153
Maandag 19 oktober 2015


Ben 10  Perfecte Liefde

Ik ben BEN 10 (Rode Hemelwandelaar) Groeten, de boodschap van vandaag is een voortzetting van het onderwerp van gisteren over hoe je onvoorwaardelijke liefde kunt bereiken. De sleutel tot het houden van onvoorwaardelijkheid is volledige toelating. Er wordt gezegd dat we zijn geschapen naar het beeld en de gelijkenis van God en dat is waar. Maar God is niet bestraffend of veroordelend; dat zou onmogelijk zijn, omdat het indruist tegen de aard van pure liefde. 

Hier is een andere mantra voor je spiegel:

De bron veroordeeld jou of mij niet, De Bron staat iedereen toe te Zijn.
Als het inderdaad waar is dat De Bron toestaat dat iedereen kan ervaren wat ze willen, zonder oordeel, zou het dan niet logisch zijn dat we anderen toestaan om hetzelfde te doen? Stel je voor dat jij je aansluit bij een groep mensen als onderdeel van een onderzoeksproject. Het plan is voor ieder van jullie om een andere ervaring te hebben, waardoor het mogelijk is dat er iets gebeurt in de komende drie dagen. Na de drie dagen, komen jullie weer bij elkaar aan om je ervaringen te delen. In dit geval is het waarschijnlijk dat er minder oordelen zullen zijn dan normaal, omdat dit was gepland als een onderzoeksproject. Echter, in echte levens situaties, is er de neiging om veel te oordelen.

De Bron staat toe dat alles gebeurt, wetende dat er op het einde, een terugkeer zal zijn naar volmaakte Liefde. Er is geen behoefte om te oordelen, want een ieder zal zichzelf corrigeren of reacties ervaren op elk van zijn actie. Wanneer u deze wereld kunt zien als een experimentele plek die alle ervaringen mogelijk maakt, zul je veel beter in staat zijn om te accepteren wat anderen doen, zonder voorwaarden.

Wanneer jullie naar een toneelstuk kijken, veroordelen jullie de acteur niet die de rol van de slechterik speelt. Je weet dat de acteur een rol speelt, het is niet zijn ware aard. Dit hele experiment op Aarde en daar voorbij gaat ongeveer op dezelfde manier. We zijn allemaal acteurs die verschillende rollen spelen. Zij die kiezen om de "bad guys" te spelen zijn nodig voor degenen die een slachtoffer willen ervaren.

Wat er gebeurt op aarde op dit moment is dat een ieder van jullie ontwaakt naar je ware Zelf, terwijl jullie nog in het vlees zijn. Dit is nog nooit eerder gebeurd op aarde op zo'n massaal niveau. Op het moment van de schepping, was dit de tijd die voor het ascensieproces vastgesteld werd om plaats te vinden. Nieuwe parameters zijn reeds ingesteld en op zijn plaats zodat alleen degenen die ervoor kiezen om in de hogere frequenties van liefde te leven op de planeet te blijven.

Dit is een tijd van grote overgang. Verwacht dat er veel onrust zal zijn voor de machthebbers en zij die de bad guys spelen, want ze zijn zo gehecht aan hun rollen, zij zullen moeite hebben met opstijgen tot een voldoende hoog niveau van mededogen om uit hun fantasie te breken.

Het is noodzakelijk dat jullie jezelf uit de lage frequentie rol halen, zodat jullie beter in staat zijn jullie vrienden en familie die de donkere rollen spelen te laten ontwaken. Niet iedereen zal willen veranderen. Velen zullen jullie bespotten, maar blijf standvastig in jullie overtuigingen. Het is niet nodig om bezorgd te zijn over hun zielen, want zij zullen op een pad blijven dat uiteindelijk zal leiden terug naar de Bron.

Blijf iedereen onvoorwaardelijk liefhebben , wetende dat dit een tijdelijke illusie is waar we in bezig zijn. Er komt een tijd dat de good guys en de bad guys fysiek gescheiden zullen worden, maar het zal geen straffende God zijn die het kaf van het koren zal scheiden. Nee, het is jullie Hogere Zelf die de beslissing neemt welk pad jullie kiezen. Als je leert om vaker af te stemmen met jezelf, zul je begrijpen dat dit waar is.

Velen van jullie vragen zich af hoe de wereld kan worden toegestaan ​​om dergelijke wrede mensen te hebben. Waarom moeten anderen lijden onder hun handen? Mijn lieverds, het werd opgezet op deze manier door jou en alle anderen alvorens jullie in deze wereld kwamen. Het vermogen om in de diepten van de duisternis te gaan, in fysieke vorm, was onderdeel van het drama waar jullie voor kozen om te ervaren. Velen hebben niet hun intuïtie en buikgevoel gevolgd, wat hen in posities plaatsten wat schade aan zichzelf en anderen veroorzaakten. Het is gemakkelijk om te doen in een Rijk als dit. Ieder van jullie heeft de mogelijkheid om aandacht te besteden aan je lichaam en kan keuzes maken uit liefde in plaats van angst. Je bent niet alleen. Ieder van jullie heeft in jezelf de mogelijkheid om te communiceren met begeleiding op hogere dimensies.

Velen van jullie besteden geen aandacht aan je emoties, waardoor de kans dat je in posities komt die minder dan comfortabel zijn toeneemt. Trek jezelf door deze tijden heen door je angsten onder ogen te zien en te leren om jezelf en anderen onvoorwaardelijk lief te hebben.

Vrije wil is een groot deel van wat maakt dat deze Aarde je aanspreekt. Er zijn weinig mogelijkheden onder alle sterrenstelsels waar letterlijk, "alles mogelijk is." Net als alle dingen, komt er een tijd om te streven naar meer. Dat is wat er nu gebeurt op Aarde. Degenen die willen blijven om de bad guy rollen te spelen zullen worden toegestaan ​​om dit te doen, echter op een ander speelveld. De meeste 'slachtoffers' worden wakker en verlangen beter; ze wensen niet langer om dit spel nog te spelen.

Het is onze hoop dat een ieder van jullie kiest om "good guys" te worden. Dit is niet omdat we bezorgd zijn voor jullie ziel, maar omdat we het grotere plaatje zien en weten dat er vele opties beschikbaar zijn die een expansieve en vreugdevol gevoel achterlaten. Onze groep werkt niet met de "bad guys",  onze focus ligt op het ondersteunen van degenen die wensen op te stijgen, door hun bewuste keuze voor het dichte Rijk, dat deze aarde te bieden heeft.

We oordelen degenen die willen blijven om de duistere rollen te spelen niet. We begrijpen dat dit hun keuze is. Wij willen degenen helpen die op zoek zijn om te ascenderen naar hogere dimensies, want dit is waar we ons plezier in vinden. Er zijn veel groepen welke diverse rollen spelen in elke dimensie. Allen zijn gelijk; we weten dat we uit dezelfde bron komen en op de afgesproken tijd naar terug keren. We weten dat er geen onderscheid tussen ons is. We begrijpen dat we meer zijn dan broeders, dat we allemaal EEN zijn, elk een holografische stukje van het geheel, met daarin binnenin onszelf de heelheid van de Bron. Geïnspireerde films zoals Star Trek zijn gemaakt om jullie te helpen bij het ​​begrijpen van de diepe waarheden van de basis van het universum. We zijn allemaal een stem, uni-versum.

Geniet van jullie tijd op Aarde. Maak keuzes die jullie dichter bij de vibratie van liefde brengen. De hoogste keuze die je kunt maken in elke situatie is die van liefde, pure en onvoorwaardelijke liefde. Het is haalbaar en je bent goed op weg om dit volledig te ervaren. We vieren jullie en alles wat jullie doen!

Selamet! Ben 10

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl