Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 oktober 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 146 / Maandag 12 oktober 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 146
Maandag 12 oktober 2015


Cimi 3  Seksuele disfunctie

Ik ben Cimi 3.(Witte Wereldoverbrugger)  
Dank u voor het nemen van tijd om te delen met ons vandaag. We willen vandaag graag een aantal kwesties bespreken in verband met seksualiteit. Er zijn er velen onder jullie met uiteenlopende opvattingen en overtuigingen met betrekking tot deze basisbehoefte van de mens. Veel wordt al voor eeuwen verkeerd begrepen. Velen gebruiken seksuele activiteiten als een middel om anderen te manipuleren; de resultaten hebben ervoor gezorgd dat dit onderwerp er een is waar velen zich ongemakkelijk bij voelen.

Ten eerste willen we geslachtsgemeenschap aanpakken vanuit een cultureel perspectief. Velen van jullie hebben ideeën van zedelijkheid geassocieerd met seksueel gedrag, dat zo generaties lang is doorgegeven. Hoewel sommige aspecten van de seksuele activiteit worden beschouwd als taboe in sommige culturen, zoals sodomie en homoseksualiteit, zijn er culturen waarin deze activiteiten een belangrijk onderdeel van hun Rites of Toegang zijn. Hoewel je bepaalde seksuele rituelen kunnen verafschuwen, zou het verstandig van jullie zijn om instemmende volwassenen hun eigen beslissingen te laten nemen. Alles wat minder is creëert afscheiding, wat een gebrek is aan onvoorwaardelijke liefde. Er kunnen veel dingen zijn die je doet, waarbij je het gevoel hebt dat ze rechtvaardig zijn, die anderen verafschuwen. Maakt dit je verkeerd?

Vaak worden door de machthebbers die mentaal onevenwichtige seksuele activiteiten gebruikt om een gevoel van macht terug te krijgen en om anderen te manipuleren. Dit gedrag is duidelijk niet voor het hoogste goed van alle betrokkenen en zou worden beschouwd als ondermaats indien gemeten tegenover een daad van vriendelijkheid. Maar de manier waarop jullie gevangenissen zedendelinquenten behandelen leidt in vele gevallen tot meer problemen dan dat het oplost. We hebben er niets tegen dat deze mensen uit de maatschappij gehouden worden zodat ze niet kunnen doorgaan met volwassenen en kinderen te schaden. Toch zouden we willen suggereren dat er therapie en bijstand wordt verleend aan deze zielen, zodat ze een kans hebben om de liefde te ontvangen die zij wensen. Onderzoek de geschiedenis van bijna elke zedendelinquent en je zult merken dat ze als kind werden misbruikt. Toen ze ouder werden, vooral degenen die gedwongen werden hun misbruik geheim te houden, ontwikkelde hun geest overtuigingen die hen weerhield anderen te vertrouwen of lief te hebben. Dit is vooral het geval als de daders familieleden of vertrouwde leden in hun samenleving waren. Wie kunnen zij vertrouwen wanneer zij die het dichtst bij hen staan lasterend zijn? Wie kunnen ze vertrouwen als degenen die hen zouden moeten beschermen hen de rug toekeren?

Seksueel misbruikte mensen, vooral kinderen, hebben een moeilijke weg te lopen. Wanneer het vertrouwen is gebroken op een vroege leeftijd, ontwikkelen zich allerlei verwrongen gezichtspunten. Deze kinderen groeien op zonder iemand te vertrouwen en zijn niet in staat om liefde te ontvangen. Ze weten niet hoe liefde te geven of liefde te delen. Hun woede, pijn en frustraties zijn diep geworteld. Vaak, als ze op seksuele leeftijd komen, beginnen ze een abnormaal gedrag te vertonen. Velen zijn frigide.

Velen zijn bang. Velen willen niet dat anderen hen aanraken. Als jij een van deze mensen bent, hopen wij die je professioneel advies zult zoeken. Wij kunnen u hoop en suggesties geven, maar in een geschreven vorm, zoals dit, kunnen we maar weinig van dienst zijn. Echter, wij moedigen je aan om te proberen ons te bereiken door te communiceren via gedachten. Als je genoeg van de blokkades hebt verwijderd, zul je in staat zijn om ons te horen. Echter, als je nog nooit bent omgegaan met deze problemen, zou je er goed aan doen om hulp te zoeken van anderen. In de tussentijd moedigen wij je aan om de berichten te lezen, want wij kunnen je op een dagelijkse basis helpen, als je daartoe bereid bent.

Er zijn er velen van jullie die doelbewust seks hebben gebruikt om anderen te manipuleren. Misschien wilde je iemand voor je winnen of het gevoel dat je een betere baan kon krijgen als je er aan "toegaf." Velen hebben als prostituee gewerkt voor een bron van inkomsten. Er zijn anderen die seks hebben geprobeerd om te zien waar het allemaal over ging. Anderen onthouden zich van seks, omdat ze denken dat het een vuile zonde is. Er zijn mensen die zich onthouden van seks als een methode om zuiver te blijven, en gebruiken hun chakra energie voor andere doeleinden. Wat u ook kiest, wij oordelen niet.

Maar we hopen dat degenen onder jullie die schuld en schaamte voelen voor seksueel gedrag waar jullie momenteel of eerder aan toegegeven hebben, zullen ophouden om jezelf te veroordelen. We raden je aan diep te kijken naar de activiteit waar je negatieve gedachten naar hebt. Als het een probleem is van het verleden, dan vergeef jezelf. Als er behoefte is om je te verontschuldigen aan een ander voor iets wat je hebt gedaan, dan doe dat. Als het niet wenselijk is om persoonlijk te vergeven of excuses te maken, dan visualiseer jezelf dat je die persoon om vergeving vraagt of je verontschuldigt totdat je voelt dat de energie je verlaat. Vasthouden aan schuld en schaamte houdt je in de slachtoffer modus. Om uit deze jammer partij te komen, zul je jezelf in je kracht moeten zetten. Als dit een seksuele daad was die in het verleden is gebeurd en je doorgaat met schuld of schaamte te voelen, dan verklaar aan jezelf dat je ervoor kiest om geen schuld of schaamte meer te voelen. Ga vervolgens door en sta jezelf niet langer toe om stil te staan ​​bij zulke gedachten.

Als je op dit moment betrokken bent in seksueel gedrag, dat ervoor zorgt dat je schuld en schaamte voelt, dan heb je twee keuzes. Ofwel geef de gedragingen op zonder in de medelijden mode te gaan of bevrijd je van je overtuigingen rond seks en begin ermee om van de activiteit te genieten. Hier suggereren we echter niet om elk gedrag voort te zetten, seksuele of niet, als het niet voor je hoogste goed en het hoogste goed van alle betrokkenen is. Je kunt kiezen welk gedrag je ook verlangt, maar we zijn hier om jullie te aan te moedigen om gedragingen die ervoor zorgen dat je het gevoel van een slachtoffer blijft houden of anderen behandelt met onvriendelijkheid, te staken.

Velen van jullie zijn seksverslaafden en realiseren het je misschien niet eens. Er kunnen jeugdervaringen geweest zijn die ervoor zorgen dat je geobsedeerd bent over de verschillende seksuele activiteiten. Misschien had je een overheersende ouder die je het gevoel gaf van "minder dan" toen je opgroeide. In veel gevallen kan dit de oorzaak zijn van seksuele disfunctie. Wat ook de reden is voor jouw dwangmatige behoefte aan seks, als het je fysieke, mentale, emotionele of geestelijke gezondheid verstoord, zou je er goed aan doen om het te aan te pakken.

Een ding dat jullie allemaal moeten doen, is om iedereen die tegen jou heeft gezondigd, of het nou seksueel gebaseerd is of niet, te vergeven. Totdat je de negatieve energieën, geassocieerd met gevoelens van onrechtvaardigheid en manipulatie loslaat, zul je niet in staat zijn om hoge niveaus van liefde te verwerven. U kunt slechts een emotie vasthouden in de richting van elk geval in een keer. Je zal ofwel een hoge frequentie emotie of een lage frequentie emotie hebben verbonden aan het geheugen. Welke kies je?

Wanneer je voor het eerst een aantal van je pijnlijke herinneringen heroverweegt, kan er angst bij betrokken zijn, maar we raden je aan om ze onder ogen te zien om in staat te zijn  hen er door te duwen. Het is tijd om het roze voorgevel dat alles goed is op te geven en om  hulp te vragen, of het nu aan ons is, je vrienden of een therapeut. Niemand heeft een perfect leven geleid. Niemand heeft zijn weg gelopen zonder pijn op een bepaald niveau.

Wij zijn hier als jullie broeders. Jullie als een cultuur hebben jezelf afgescheiden, vaak maken jullie jezelf ontoegankelijk voor elkaar uit angst voor represailles. Het is tijd om oordelen opzij te zetten en elkaar uit te reiken om elkaar te versterken. Velen van jullie lopen gewond rond, voortdurend op zoek naar manieren om jezelf te beschermen tegen pijn. Jullie muren van bescherming zijn sterk. Niemand kan je helpen tot je klaar bent om te beginnen met de ontmanteling van jouw muren.

Als een ieder van jullie vandaag zover was om vriendelijkheid te kiezen, kon verdriet morgenvroeg beëindigd zijn. Denk na over deze gedachte en beslis voor jezelf welke weg je wenst te kiezen, om binnen jouw muren van bescherming te blijven binnen of om de deur te openen en in het onbekende te lopen. We hopen dat je kiest voor het laatste. Wij zijn hier om je te ondersteunen. Ga heen en maak dit tot een betere wereld voor jezelf!

Selamet! Cimi 3

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl