Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 april 2010

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 3 Barbara Bessen 3 april 2005 Geplaatst: 5 mei 2014

Kryon: Over de nieuwe tijd en de plaats van Duitsland en Europa. 3
Barbara Bessen
3 april 2005 in Bremen. Geplaatst: 5 mei 2014
       Vertaald uit het Duits door Henk Steur      

En dus zijn jullie nu in het gebied van de opening van de wereld, opening voor andere culturen, begrip voor andere culturen wat bijvoorbeeld in zuidelijke gebieden vaak niet het geval is.

De mensen hier openen zich gewoon meer voor andere culturen en voor begrip. Als men in Zuid-Duitse gebieden over Turkse medebewoners spreekt zijn de energieën daar gewoon anders en is er een ander begrip, de openheid is daar nog niet zo. Dat wil zeggen dat de zuidelijke gebieden zich transformeren over culturele dingen. Men hoeft ook niet per se spirituele geschriften te lezen om zich verder te ontwikkelen. Dat is een belangrijke boodschap! Het kan ook een mens zijn die zich in Berlijn of in de zuidelijke gebieden inzet voor het begrip der volkeren. Dat wil zeggen, die zich inzet voor de verschillende gasten die hier in het land zijn, die hierheen gereisd zijn om hier te werken en ooit weer naar hun vaderland terug te keren, zodat er meer begrip ontstaat.