donderdag 8 mei 2014

Healing Getallen van Aartsengel Raphaël: 6 mei 2014/25 apr ‘14 / Marc Gamma

Marc Gamma  Healing Getallen van Aartsengel Raphaël:
6 mei 2014/25 apr ‘14  -  deel 2
 24026030 xl Archangel Raphaels Healing Codes uit de tijd van Atlantis

Deze getallen hebben niks te maken met de stickers op jullie fruit in de winkel!;)

Jullie vibraties als collectief bewustzijn zijn toegenomen tot aan het niveau dat er was in de tijd van Atlantis. Ja, we zitten echt in een dimensie waar alle leven op Aarde samen inzit, en dat komt steeds dichter en dichter bij 5D.

Dat was voldoende om deze codes te activeren – wat ons een stap dichterbij brengt bij het helen van het stoffelijke lichaam, en ook gezondheid brengt aan de voedseltoevoer op aarde.

Deze Getallen komen bij ons via Marc Gamma (wat vertaald werd door ContraMary naar het Engels) van Aartsengel Raphaël, van alles. de Grote Heler zelf.
Druk deze kopie af en houd die als verwijzing: 

http://illuminations2012.wordpress.com/2014/04/25/code-numbers-for-nutrition
al-foodstuffs-and-health-archangel-raphael-through-marc-gamma-april-25-2014-
heilungszahlen-fur-nahrungsmittel-und-gesundheit-erzengel-raphael-durch-marc
-gamma-25-04/

Met Reiki heb ik sneden, brand- en schaaf wonden gezien die mijzelf waren overkomen en  degenen waar ik van houd, direct zien genezen door een directe toepassing van Reiki voor de wond.

Dit is wat anders.

Deze codes zijn net als Reiki symbolen – die je schrijft in de lucht boven de dingen die je wilt verbeteren – als geneeswijze of als voeding.

Denk erover als een combinatie van Reiki symbolen en affirmaties van Louise Hay, maar op steroïden – super sterk en totaal effectief – volgens Aartsengel Raphaël – maar deze Getallen heb ik nog niet uitgeprobeerd.

In deze beginfase raad ik de zoek standaard aan voor medische verzorging EN om de symbolen te gebruiken voor wonden/ziekten.

En voel je vrij om ze te gebruiken op je voedsel.
Dit is het ware – ik ga ze net als jullie uitproberen. Laten we zien hoe ze het best kunnen laten werken! Samen!!!

Aloha and Mahalos,
Namaste,  Peace,   Reiki Doc
Posted by Reiki Doc at 4:14 AM

Code Getallen voor voedingsstoffen en Gezondheid – Aartsengel Raphaël via Marc Gamma op 25 april 2014

(Vertaling ContraMary naar Engels winny naar Nederlands.) Hierna wordt het Duitse stuk gezonden. 

ContraMary:   Inleiding vanuit mijn individuele kijk:

Ik zie dit als een heel specifieke en speciale verrassing van onze hemelse gidsen.  Specifiek voor mij daar ik dit heel persoonlijk neem als een kostbaar geschenk aan ons allemaal op Aarde in deze Tijd van Nu en dit Moment!

 Hier krijgen we enkele instrumenten om beter om te kunnen gaan met alle dingen van ons dagelijkse leven… en terwijl dit rond mijn 80ste jaar is kan ik niet anders doen dan mijn zeer grote dank uitspreken naar de Gevers  Boven en verder met een grote Hallelujah!!  

Namasté aan iedereen (Contra)Mary=Evamaria-Havah

 Code Getallen voor Voedingsmiddelen en Gezondheid – Aartsengel Raphaël via Marc Gamma op 25 april 2014  

Mijn geliefde mensen op aarde – hier spreekt Aartsengel Raphaël:

Met veel genoegen ben ik vandaag in staat om een nieuw en (ook oud) instrument in jullie  handen te leggen. In deze boodschap geef ik jullie de “Code-Getallen” die van immense hulp kunnen zijn  als je met diverse dagelijkse zaken moet omgaan. Maar toch, maak slechts gebruik van deze codes als je werkelijk voorbereid bent om deze als geschenken te ontvangen van goddelijke schepping. Om deze Getallen te gebruiken op een onbewuste wijze kan ook wel tot succes leiden maar als je hun kracht aanzienlijk wilt versterken moet je ze instellen terwijl je innerlijke hart een bewuste resonantie heeft met deze code getallen.

Ten eerste zal ik jullie een kleine introductie geven die nodig is zodat jullie de ware zin en betekenis van die code getallen kunnen snappen en hoe je ze kunt toepassen op de juiste wijze.

Deze code getallen komen oorspronkelijk uit de Tijd van Atlantis- waarmee ik bedoel dat deze codes door onze Goddelijke Scheppende Moeder zelf aan de Atlantiërs werd gegeven terwijl zij zelf vaak toen geïncarneerd was op Aarde en deze codes toen zelf toepaste. Dit was een geschenk aan de mensen volkeren op Aarde in die tijd – maar met de ondergang van Atlantis en de erbij horende frequentie val van vibraties werden zulke code getallen niet langer meer toepasbaar.

Sedert vandaag – als deze Code Getallen weer worden gepubliceerd – hebben wij dit frequentie niveau weer bereikt en dus zijn deze Code Getallen volledig toepasbaar en functioneren ze weer.

Ik zal nu jullie de Code-Getallen geven en hun essentiële betekenis  eronder:

ALS JE DEZE GEBRUIKT EN ERMEE OMGAAT – WEES ZEER VOORZICHTIG – JE KUNT ER IN GEEN GEVAL MEE SPELEN- NOCH ZE ZIEN ALS EEN SOORT SPEL !  
Als je eenmaal in echte actie gezien hebt hoe krachtig deze codes zijn – zul je weten wat het is om in harmonie te zijn – UNI SONO – en verenigd met ALLE Schepping-Die-Is.
En nu zijn hier de eerste Code Getallen  die kunnen worden toegepast voor

G e n e z i n g /H e a l i n g   D o e l e i n d e n: 
33 45 634 :  Healing of cellulaire schade van elke soort.

44 56 789 :  Healing van open wonden (moet boven die specifieke open wonde in de lucht geschreven worden)

33 78 133 :  Healing van ernstige wonden in het buik gebied waar niet direct mee kan worden omgegaan door een directe operatie.

44 57 678 :   Healing van open fracturen die niet (direct) kunnen worden gemaakt en gesloten worden door operatie.

De volgende Code – Getallen zijn toepasbaar voor alle voeding en die niet meer van natuurlijke oorsprong zijn, bijvoorbeeld die door de voedingsmiddelen industrie werden veranderd.

Deze Code Getallen kunnen ook worden toegepast op voedsel als de afkomst niet  veilig is of niet vertrouwd kan worden. Deze Codes moeten eenmaal op de verpakking/conserven worden geschreven om de hele om-programmering te activeren.

24 46 713 :   Neutralisering van gemanipuleerde voedingsmiddelen. Het levensmiddel wordt weer in zijn oorspronkelijke toestand om gezet met een maximale werking in het lichaam.

24 57 892:     Neutraliseert alle giftige componenten in voedsel die bij het proces van maken werden geïntroduceerd.

24 67 987 :
 Neutraliseert alle toevoegingen die niet natuurlijk zijn – die worden toegevoegd in bijna alle productieprocessen van voedingsmiddelen. (uit economische redenen om geld te besparen) Deze code zou altijd moeten worden gebruikt omdat in deze tijd bijna alle levensmiddelen ontoereikende verklaringen hebben. Dit gebruik kan altijd en overal worden gebruikt, ook als eten dat is klaargemaakt al op het bord ligt.

24 60 123 : Toegevoegde code die gebruikt wordt om voedingsmiddelen (vruchten of groentes) te laten narijpen. Deze code ondersteunt het rijpingsproces op het cellulaire vlak. Deze code zou niet moeten worden gebruikt bij al rijpende vruchten of groente, want dan worden ze overrijp en daarmee verliezen ze hun werkzaamheid en hun optimale voedingswaarde.

42 67 982 :   Toegevoegde Code Getal voor alle voedsel dat op de rand van verval  staat. Deze voedingsmiddelen kunnen met deze code, ofschoon ze daar niet meer naar uitzien, smakelijk gemaakt worden.

Deze code is eigenlijk voor noodvallen bedacht of voor mensen die zich van ‘oud’ voedsel, vanwege hun leef condities, moeten voeden. Deze code niet gebruiken als het voedingsmiddel wel in orde is. Dan zou het er op kunnen uitdraaien dat het een oneetbare conditie werd.

99 42 167:  Toegevoegde Code Getal voor alle voedsel die toegevoegde delen van alcohol bevat om deze in een lang blijvende conditie te houden. Dit Code Getal neutraliseert alle alcohol in het voedsel. Het kan ook worden toegevoegd aan een drankje om alle alcohol erin te neutraliseren – dit heeft geen effect op de smaak – maar de alcohol verliest dan alle effect op het menselijke lichaam.

Dit kan heel essentieel worden voor  alle mensen die geen alcohol kunnen verdragen in medicamenten die geproduceerd werden met basische niveaus van alcohol. Ik dring ook altijd aan om gebruik te maken van dit specifieke Code Getal om aan alcohol verslaafde mensen te behandelen in medische instellingen.

Neutralisaties in een specifiek medicament zal voeren tot positieve effecten in het lichaam of aan een aan alcohol verslaafde  die aldus zijn verslaving kan verminderen om die later helemaal te verwijderen.

A t t e n t i o n    p l e a s e  !           Attentie alsjeblieft  !

Onder geen omstandigheden wat dan ook – kan deze code hierboven worden toegepast op medicamenten die gemengd werden met alcoholische toevoegingen om desinfectie te verkrijgen.

Mijn Geliefde mensen, dit zijn de eerste en voorafgaande Code Getallen en meer zullen

Verspreid deze zo belangrijke Code Getallen zoveel mogelijk en over de hele wereld. En ga er op een creatieve manier mee om! Schrijf ze op en, zoals een goede padvinder altijd zijn zakmes bij zich heeft – zou je deze Codes altijd bij je moeten hebben, waar je ook gaat. Of het nu op weg is in de auto of als je loopt en trekt in de natuur of bij een excursie want er zijn altijd gelegenheden om er gebruik van te maken en in geval van nood zullen ze een goede medische eerste hulp zijn en een grote ondersteuning.

Als je eenmaal je eerste ervaringen ermee hebt gehad – praat er dan met andere mensen over voor de effecten van die Code Getallen.
Het wordt niet toegestaan om deze Code Getallen te verkopen noch om ze te herdrukken in een boek om ze te publiceren.

Al deze Code Getallen zijn het Recht van Ieder mens op Aarde!  Ze zijn in feite een aanwezigheid van de hemelse Krachten van Licht voor ieder van ons van de Mensheid hier op Aarde.

Door middel van deze Code Getallen kunnen jullie wederzijds je deel opnemen om alle instellingen van voedingsmiddelen industrie op te heffen. Door gewoon deze Code Getallen op te schrijven kun je alle schadelijke effecten van toevoegingen of manipulaties omkeren.

Onthoud dat al deze Code Getallen zich met je innerlijke hart in resonantie zullen verenigen als je ze op een bepaalde bewuste manier toepast.

Er zullen mensen zijn die zich deze codes herinneren, mensen in het Nu en Hier die zich deze codes herinneren omdat zij er intensief mee werkten in de oude tijden in Atlantis.

Wees zeer bedachtzaam en zeer oplettend als je deze Code Getallen opschrijft – daar ze anders niet het gewenste effect laten zien en dan zul je in dat geval teleurgesteld zijn !

IK HOUD ZEER VEEL VAN JULLIE ALLEMAAL  ! 

AARTSENGEL RAPHAËL  en zijn team uit de hemelse sferen.

Speciale Opmerking :

Wat betreft medisch advies…  vraag altijd medische advies aan jullie medicus. …   

Translated by (Contra)Mary=Evamaria
Copyright©(Contra)Mary=Evamaria H. It is allowed to share this message in its complete form without changes and when the author’s name and the link to the original site is given.

Source of English Translation:  Code-Numbers for Nutritional Foodstuffs and Health – Archangel Raphael through Marc Gamma – April 25, 2014 Heilungszahlen für Nahrungsmittel und Gesundheit – Erzengel Raphael durch Marc Gamma – 25.04.2014 http://wp.me/p2wHrN-2Wh
http:// illuminations2012wordpress.com