Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 7 mei 2014

Goddelijke Moeder Shekinah – Boodschap aan de hele mensheid op Aarde. Deel 1 Rilana Jaun op 4 mei 2014

Goddelijke Moeder Shekinah – Boodschap aan de hele mensheid op Aarde. Deel 1
Rilana Jaun op 4 mei 2014 
iVertaald door (Contra)Mary=Evamaria  van Duits naar Engels
vertaling vanuit engels winny


Liefste Mensen hier op Aarde. Ik, de Goddelijke Moeder Shekinah groet jullie en ik fluister nu in jullie hart: ÏK BEN IN LIEFDE VOOR JULLIE.”

Niets zal ons scheiden - JULLIE en IK, WIJ ZIJN EEN, NU!

Lang, lang  geleden – nog voor de schepping van deze planeet Aarde bespraken de Goddelijke Vader en Ik, de Goddelijke Moeder Shekinah, het verdere vervolg van dit universum. Jullie moeten weten dat dit universum, gemeenzaam uitgedrukt, in een soort van “Oceaan” was ingebed of beter een soort van “Primordial/ Eerste Soep” lag – toen in een fase zat waar goddelijke adem een permanente inhaling was – altijd maar ingezogen werd – daar het helemaal de periode was van hemelse Inademing-van-Goddelijke-Adem.

Wij als goddelijk stel Scheppers wilden een eind maken aan deze specifieke inademing en dat is waarom we een totaal nieuwe planeet plaatsten, een nieuwe ster, op de plek waar zich een punt liet zien dat wij ontwierpen als “Punt van Geen Terugkeer”. Er werd een planeet geschapen - met uiterste zorg en aandacht – want wij beseften dat – als die op een dag voldoende zou zijn gerijpt – het menselijk soort, dieren en planten in zijn natuur en op zijn oppervlakte niveau zou dragen.

Terwijl ik bezig was met dat proces van scheppen – en dit is een iets geheim wezen in mijzelf verborgen – legde ik de sleutel daarvoor neer – voor elke aparte druppel water – via een Code met Getallen. Dit vestigt DE SAMENSTELLING VAN ALLES en tegelijkertijd is het de formule van water voor zijn kristal heldere en zuiverste conditie.

En dit is het geschenk van mijn boodschap voor de hele MENSHEID dat ik hierbij publiceer, deze zeer effectieve Code-Getallen van Water en voor leg, aan jullie.  

Ik wil hier aan toevoegen dat deze code – als uitzondering van de regel – het resultaat was  van wederzijds werk van Schepper Adonaï en de Vrouwelijke Schepper Shekinah en om deze reden bestaat deze speciale code uit twee regels nummers. Jullie kunnen dit zien als een vrouwelijke en een mannelijke formule die – toegepast in samenwerking – enige totale harmonie zal scheppen in de structuur van water.

Door toepassing van deze Code van Getallen, bijv. op een Water-Gieter dan zal dit water zich verbinden in een heilig huwelijk dat heet “Chemische Huwelijk.”

Hier nu is de Water-code die tot jullie vrije beschikking  en toepassing is aan alle menselijke volkeren hier op Aarde.

99 77 654     en     44 66 111

De respectievelijke regels van nummers zouden “vis-à-vis”  dat is dus tegen over elkaar, geschreven moeten worden.

[w: ik neem aan dus zo: ]  

99  77  654

44  66  111


Schrijf nu deze Getallen op, en houd nauwkeurig afstand tussen de Getallen zoals die hier staan !

Je kunt die code op elke fles, flacon, en drinkglas neerzetten waaruit jullie je water nemen (denk er alsjeblieft aan: alleen en slechts water – nooit zoete dranken en geen melk)         
Het zal genoeg zijn als je deze code op flessen mineraal water zet – (zelfs op vul-flessen), of direct op de pak-folie van een of ander “Sixpack” !

Deze Code is bedoeld net als een ander Instrument en dient als een of ander hulpmiddel bij jullie eigen persoonlijke en individuele proces van Ascentie – lijkend op die pas werden doorgegeven door Aartsengel Raphaël.

Ik omarm jullie diep vanuit mijn hart, ik zeg vaarwel tegen jullie nu in liefde voor jullie allemaal hier….Shekinah