Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 mei 2014

Heavenletter #4928 Zijn de Stralen van de Zon de Zon? / 23 mei 2014

Zijn de Stralen van de Zon de Zon?
Vrijdag 23 mei 2014

God zei:

Het leven is een verhaal dat jij schrijft over jezelf. Het leven is een verhaal waar je ook getuige van bent. Het is alsof het verhaal van je leven zichzelf schrijft, en het gebeurt vlak voor je ogen. Jij bent de acteur en het publiek alles in één.

Verhalen van anderen zijn ook van jou. Je voelt ze. Ze gaan in je hart. Zo veel verhalen zijn geschreven in water en in je hart was je getuige ervan. In het leven op Aarde lijkt alles te verschijnen en te verdwijnen. Als golven in de Oceaan, smelt je samen met de Oceaan. Waar je ook denkt dat je bent, je bent de Heelheid van de Oceaan. Golven gaan erin en golven gaan eruit, en de Oceaan is voor altijd. De Ocean waar Ik over spreek is Oneindig.

Al mijn kinderen streven. Iedereen streeft naar iets. Voor sommigen is het sterrenstatus. Voor sommigen is het vergetelheid. Ieder kind van Mij vordert zichzelf niet alleen zo goed als hij weet hoe en soms veel meer dan hij weet, en, nog steeds, is elk kind een golf in de Oceaan Waarover Ik spreek. Jullie zijn Mijn voetafdrukken. Jullie zijn ook Mijn vingerafdrukken. Je handelt namens Mij. Jullie zijn de feestgangers en de openbaarders van de Ene God, Die in de Hemel en op Aarde is. Natuurlijk, Ik ben binnenin jou. In jou ben Ik gehuisvest. Ik verblijf in jou, zelfs als er, op de diepere niveaus, er geen jou is om over te spreken.

Ben jij een fractal? (opm. vert.: een meetkundige figuur die zelfgelijkend is, dat wil zeggen opgebouwd is uit delen die min of meer gelijkvormig zijn met de figuur zelf). Je zou kunnen zeggen dat je bent. Toch is een fractal meer dan een stukje van Mij. Is de Zon de Zon, of zijn de stralen van de Zon de Zon? We kunnen zeggen dat jullie Mijn stralen zijn die de Aarde opfleuren en opwarmen. Jullie ontvangen de stralen van de Zon, en jullie zijn de Stralen van de Zon, op dezelfde manier zijn jullie de Golven van de Oceaan.

Van jouw betekenis in de wereld kun je niet wegkomen. Elke golf is essentieel voor de Oceaan. Elke golf beweegt erin en beweegt eruit. Elke golf stroomt in perfect ritme. Golven van de Oceaan zijn de Oceaan. Elk Straal van de Zon is de Zon. Stralen reflecteren de Zon, en geen golf buigt de Oceaan af, die de Bron is van elke golf. Er is geen ontkomen hieraan. Wees gegroet Oceaan, en wees gegroet elke Vonk van Licht. Hoe goed gaan de Golven van de Oceaan en de Stralen van de Zon samen. Er is geen concurrentie. Beide hebben hun manieren en vervullen hun doel. Zij vervullen Mijn Doel. Machtig zijn de Golven van de Oceaan en de Stralen van de Zon, en machtig zijn jullie. Jij bent de Vervuller van Mijn Hart. Jouw hart klopt voor het Mijne. Jouw hart is de slagwerker in de Parade van het Leven.

Elke gelegenheid is een gelegenheid voor liefde. Sla de trommels van liefde in je hart. Je kunt echt niet je eigen weg gaan. Je kunt de schijnbare anderen niet negeren, noch kun jij Mijn Wil met voeten treden. Jij denkt misschien dat je dat doet, maar Mijn Wil is niet alleen Mijn Wil. Het is ook die van jou.

Er is Eén Diepe Oceaan en jij duikt erin. Waar je ook denkt dat je bent, je zwemt met Mij. Jullie zijn de getijden van Mijn Bestaan. Jullie zijn het Almachtige Getijde en zodoende verkondigen jullie Mij en jullie volgen Mij, en zo zijn We met elkaar verweven, en daarom is de Wereld Eén Wereld en jullie zijn een exponent van de Ene Wereld en het leven op Aarde en het Gehele Universum. Nooit was je alleen gemaakt voor jezelf. Jullie zijn niet wijdverbreid. Jullie zijn diep in Mijn hart en Mijn liefde. Ja, dat zijn jullie.

Vertaald: Anneke

http://heavenletters.org/