Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 2 mei 2014

Asthar on the road: Ascensie Geplaatst 2 mei 2014 / Susan Leland


Ascensie
Geplaatst 2 mei 2014

"...jullie kunnen onlangs hebben bemerkt dat jullie steeds verschillende datums horen…..verschillende datums over het openen van portalen, buitengewone energieën die binnenkomen, omhoog gaande energieën en al dat soort dingen.

Er is veel informatie over deze dingen en over het algemeen is het ook waar omdat er nog nooit eerder zoveel informatie is geweest over, laten wij zeggen, deze energieën, die naar jullie planeet komen. Waarom? Omdat jullie daarom gevraagd hebben.

En het wordt jullie geschonken in steeds toenemende kracht om de ascensie van de hele planeet te bekrachtigen en ook die van elk van jullie die de wens heeft om te ascenderen.

Laat mij jullie even bekijken. Ah, de Lichten zijn briljant en ik heb nieuws voor jullie. Er is niemand van jullie die momenteel niet is betrokken bij het ascensieproces.

Wat betekent dit? Het betekent gewoon dat jullie afstand nemen. En kunnen jullie denken aan het pad als van goud, van licht of van briljant? Jullie kunnen, als jullie dit willen, zien hoe mooi het is. Er kan hier en daar misschien nog een steentje liggen maar het is makkelijk genoeg om je licht er eenvoudig op te laten schijnen, het te transmuteren naar een lichtend deel van het pad.

Met andere woorden: het is energie. Als je de vertroebeling weghaalt die in de lagere emoties aanwezig is, wordt het gewoon een deel van het liefhebbende licht. Kijk naar dit pad, jullie lopen erop en het lopen wordt steeds makkelijker. Het lijkt bijna op bergaf lopen. Jullie hebben de top van de berg bereikt en nu gaan jullie heel gemakkelijk naar beneden toe. Wij hebben het hier eerder over gehad maar de realiteit is dat jullie feitelijk steeds hogerop gaan.

Hoewel jullie een neergaande beweging bemerken verheft het hele pad jullie omhoog. Met andere woorden: waarheen het pad gaat, daar gaan jullie ook heen. Is dat niet heerlijk? Het is als het zijn op een van die grote transportbanden op vliegvelden, wij noemen hen lopende banden, weet je, op een van jullie drukke, drukke vliegvelden bij wereldsteden. Alles wat jullie hoeven te doen is op die transportband te gaan staan en hij brengt jullie waar jullie naartoe willen.

Nu, is dat niet geweldig? Een gevoel van vrede en bekrachtiging tegelijkertijd dat komt door de wetenschap dat het pad een stuk makkelijker wordt? Jullie moeten natuurlijk je intentie vasthouden; jullie intentie is de brandstof voor de richting die jullie opgaan.....

Wij zien jullie allemaal stralen, in al jullie glorie. En weten jullie hoe helder jullie schijnen?....Er zijn alle energieën die jullie zo mooi naar jezelf hebben laten komen. Oh, wij weten dat jullie wat pijntjes hebben gehad, wat twijfels, misschien wat angsten die opkwamen en jullie recht in het gezicht sloegen.

Wel, dit is allemaal onderdeel van het proces, weet je, dit grootse proces van doorgaan terwijl jullie zelf elk moment nog mooier scheppen dan het vorige; als jullie jezelf bevrijden van de dogma’s en de regels en de beperkingen die jullie hebben gebonden naar een soort van dienstbaarheid binnen jullie lichamen; als jullie het idee opgeven dat je lichaam ouder moet worden, moet sterven; als jullie het medescheppers-partnerschap met jezelf verwelkomen.

Weten jullie wat dit betekent, lieve mensen? Het betekent dat jullie je thuiskomst verwelkomen, jullie verwelkomen je consolidatie zoals het was, zodat jullie er helemaal mee in contact zijn. Niet alleen maar van top tot teen, maar met al jullie lichamen.....met al jullie glorieuze energievelden. Dat is correct. Wat is thuis komen nog meer?Wat is ascensie en het omhoog brengen van vibraties nog meer? Het komen in jullie Lichtlichamen, zoals het was om te bestaan in de hogere dimensies dan de vijfde – en nog hoger. Oh, ja! Nog hoger!

Beperk jezelf niet tot vijf want er is een nog veel mooiere staat om in te zijn. En wij garanderen jullie dat allen die deze transitie of ascensie willen meemaken allemaal al zijn herkend en dit ook gaan doen als jullie planeet verder ontwikkelt.

En als er nog iemand is die deze beslissing nog niet heeft genomen, wel, jullie hebben nog wat tijd, niet veel; dus doe je uiterste best. En wij zijn er zeker van dat als jullie naar jezelf kijken, ja, met jezelf verbinden en naar binnen kijken, een beeld van jezelf nemen, jezelf brengen in wat jullie de Lichtlichaamstaat noemen, wij er zeker van zijn dat jullie dit zeer aantrekkelijk zullen vinden.

Als jullie dus wat pijnen hebben en enkele ziekten en wat zorgen en depressies, heb geen angst maar richt je naar de frequenties van Liefde, vreugde en gelukzaligheid omdat dit is waarom jullie hier zijn, geliefden, en het maakt geen verschil wat de leeftijd van je lichaam is.

Een deel van jullie thuiskomst – een deel dat sommigen van jullie misschien zijn vergeten - is te spelen en vreugdevol en gelukkig te zijn en je passies te volgen. En sommigen van jullie doen nu al helemaal wat jullie passie is. Het is moeilijk om eraan te denken als werk en het is zeker geen W E R K- werk meer, als jullie begrijpen wat ik bedoel.

Voor degenen die deze stap nog niet hebben gemaakt, of deze transitie, wij moedigen jullie aan om naar binnen te gaan en te luisteren, te zien en te horen en te voelen wat het belangrijkste is waarvoor jullie hier zijn, als facilitator, observeerder, misschien historicus voor de meest belangrijke tijd in de geschiedenis van jullie Aarde. Dit is nooit eerder op deze manier gebeurd en jullie bepalen de manier waarop.

Uittreksel van teleconferenties van 13 en 27 december 2005

© Susan Leland 2005. All rights reserved; however, this is a gift to all of us and it may be distributed freely on condition that all accreditation is acknowledged and that no part is altered.