Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 22 mei 2014

7e Grascirkel Formatie 2014 - 20 mei 2014 / Robbert van den Broeke

7e Grascirkel Formatie 2014
20 mei 2014
Robbert van den Broeke

In de nacht van 19 op 20 Mei, kreeg Robbert een helder kruis te zien in een visioen, een kruisformatie gevormd door licht. Hij kreeg vervolgens een straatnaam door, en wist dat deze formatie daar zou liggen in de buurt van Roosendaal. Hij ging er met Roy heen en ze troffen daar deze mooie formatie aan. De cirkel werkt inwijdend in, en mensen kunnen door naar de foto's van deze formaties te kijken al op hogere vlakken komen.

De eigenaar van het land is op het ogenblik op vakantie. Dit kregen wij te horen van zijn buurman. Deze zou proberen contact op te nemen met de boer. Wanneer duidelijk is of het veld open wordt gesteld voor het publiek, laten we dit direct weten.Update 22 mei;

Vandaag hebben we zelf opnieuw contact gezocht met de landeigenaar. Deze heeft helaas laten weten dat hij geen verdere medewerking verleent met betrekking tot de formatie. Hij wenst geen mensen op zijn land. Wanneer het weer het toelaat, zo liet hij weten, zal het land snel gemaaid worden.


Wel hebben we nog snel wat foto’s kunnen maken van hoe de formatie er nu bij ligt. Zoals te zien is -op de laatste foto’s- heeft de formatie flink geleden onder de zware regenval van de afgelopen twee dagen.