Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 april 2014

Zijn jullie voorbereid op de op handen zijnde verandering? 19 april 2014 / Marc Gamma

Zijn jullie voorbereid op de op handen zijnde verandering?
Door Marc Gamma
19 april 2014

Langzaam komen we in de nieuwe realiteit. En realiteiten veranderen voor een ieder op zijn / haar bijzondere en zeer eigen soort en manier. Hoe dit wordt veranderd zal altijd afhangen van de individuele en persoonlijke lezing en ervaring van de betrokkenen zoals men het lang geleden gepland en gewenst heeft.

Velen van jullie zijn op hun laatste ronde vóór ascensie en zullen misschien al in staat zijn om hun grote portaal van ascensie waar te nemen. En een vraag kan nu worden gesteld:

"Zijn jullie bereid om nu te ascenderen of hebben jullie nog wat begeleiding nodig?"

Als je nog steeds een soort van gevoel hebt dat je niet goed voorbereid bent om voorwaarts te gaan - alsjeblieft - ga in je diepste kern en verbind jezelf met je eigen Grote Licht welke je bent. Als je in staat bent om dat te erkennen - ja, is het helemaal klaar en je zult het als bijzonder voelen en zo ja - is er geen weg meer terug!

Wees bereid om de enorme golf van energie nu te ontmoeten om te worden verspreid over Moeder Aarde - steeds meer en meer. Sinds gisteren hebben we de grens van 50.000 Bovis al overtroffen en zal elke dag worden opgeschaald tot 10'000 vanaf nu.

Weten jullie wat dit betekent? Jullie worden gebaad en overstroomd en slechts één kwestie zal er overblijven voor jullie: "De liefde voor jezelf en liefde voor Alles-Wat-Is!"

Zonder van jezelf te houden - zul je niet in staat zijn om lief te hebben. Alles begint met jou in het begin en zal uiteindelijk ook met jou eindigen.

Drink veel water - grond jezelf elk uur en gun jezelf zoveel mogelijk rust in de dagen die nu komen. Vermijd dat drama zichzelf voor je opbouwt - omdat er geen enkele reden voor is om er in mee te gaan. Je hoeft er geen enkel aandeel in te nemen als het niet de moeite waard is - alles wat je zult ervaren zal zijn dat je in je stemmingen naar beneden zult worden getrokken. En daardoor ben ik van mening dat jullie niet meer mogen buigen voor dergelijke negatieve energieën.

Breng zoveel mogelijk tijd buiten in een natuurlijke omgeving door. Verbind jezelf met Gaia waar-en wanneer je kunt en geniet dan van alles waarmee je zal worden geconfronteerd te zijner tijd.

Ik zelf moet dergelijke intenties steeds weer herhalen en proberen heel bewust te zijn wanneer ik door deze ervaring moet gaan, wat het ook is. Aangezien dit de enige manier is om deze tijd van verandering op een veilige en beveiligde manier te ondergaan ! Het zal niet zo slecht zijn - toch zal het op enige wijze een grote uitdaging voor ons allemaal zijn.


Ik wens je een heerlijk weekend en geniet des te meer van het rijden op deze enorme golf van energie.

Namasté

Marc.

http://illuminations2012.wordpress.com/
vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl