Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 april 2014

De Dynamica van de Kosmische Christus Terugkeer 3 April 2014 / Sandra Walter

De Dynamica van de Kosmische Christus Terugkeer
3 April 2014 /
Sandra Walter 
Zegeningen Geliefde Licht Stam,
Kunnen jullie de vrijheid voelen, de uitbreiding, de LICHTheid van het hier zijn terwijl de Zonne Kosmische Christus terugkeert? Deze lichtgolf zal volledig verankerd worden door de verduistering op 14 April.
April bezit uitdagende energieën; inderdaad een kans voor goddelijk Meesterschap. Het grote Kosmische Licht dat naar binnen gutst sinds de Equinox, intensiveert onze ervaringen en ons Ascentieproces. Het activeert niet alleen Hartcentrums voor de Gechristende staten van bewustzijn, het activeert ook een langverwachte profetie van onze Goddelijke MENSelijke geboorterecht.
Ervaringen van verhevenheid en disharmonie worden beide versterkt. Laten we ons herinneren dat het volume omhoog gedraaid is aangaande disharmonie met het oog op het creëren van vrede. Voorbereidde harten voelen hun Christus terugkeren, terwijl angstige harten zich vast mogen klemmen aan het bekende terwijl het onder hen verbrokkelt. Het is de lichtfrequentie zelf welke de afscheiding van liefde en oorlog, vrede en geweld, harmonie en disharmonie creëert. Wij beginnen de passage van het grote uitsorteren van persoonlijke keuzes, een sterkere ervaring van zelf-oordeel dag.
Belichaam de Zonne Kosmische Christus
In het verleden, kon onze planeet niet meer dan een paar belichamingen vasthouden die resoneerden op de Gechristende staat. Vier het dat wij het tijdperk van vele belichamingen betreden, leidend naar een volledige planeet van Gechristende wezens! Voel de profetie eindelijk in onze werkelijkheid komen.
Je mag ervoor kiezen om dit licht te belichamen als je voorbereid bent om dat aldus te doen. Het is voor jou beschikbaar om te ontvangen. Het is SCHITTEREND. Als meer MENSen dit licht belichamen, het hogere pad van Ascentie en een hogere staat van bewustzijn kiezend, wordt het volledige collectief beïnvloed. Het zal een geweldig effect hebben op de evolutie van het bewustzijn, de planetaire verschuiving en de collectieve trilling versnellend.
Dit licht bezit een zuivere fotonische vorm, dus de eis voor orde, vrede en harmonie slaat op systemen alsook op individuen in. Wanneer het volume omhoog gedraaid is, wanneer het licht alles ontmaskert wat niet in een Gouden Tijdperk thuishoort, zien wij wat overgegeven moet worden. Fundamentele structuren die wij voor onszelf op de oude manier gebouwd hebben ontbinden plotseling. Laat het maar, laat de dingen een beetje verbrokkelen. Het is een onderdeel van jouw Meesterschap reis om geloof/vertrouwen in jouw eigen Zelf-als-Bron kracht te hebben door deze passage heen.
Het Stabiliseren van de Aarde Sjablonen
Velen hebben vragen gesteld over het stabiliseren van de Aardeplaten om verdere Aardbeving activiteit te voorkomen. Ik blijf ontvangen Laat het maar/Laat het rusten. In het verleden waren wij oude tijdlijnen aan het balanceren en forceerden rasters van negativiteit; wij hebben daar niet langer meer mee te maken. Onze broeders in de ruimte, het rijk van de Meesters, Rasterwerkers en Poortopzichters balanceren de invoer van het Kosmische Christus activerende licht met Gaia's Magnetische systemen. Diegenen in de draaikolk- of Heilige plaatsgebieden mogen het op en neergaande effect opmerken; grote verheffende sensaties de ene dag, en de grond intrekkende de volgende. Merk de draden van licht op die zich door de rasters heen lussen tijdens deze passage.
De planetaire ontgifting is goed onderweg. Het magnetisme is aan het verschuiven om het nieuwe licht te accommoderen, en stabiliteit wordt moeilijk. Wij kunnen geen Verschuivingen voorkomen die zich zowel globaal als persoonlijk voor moeten doen. Blijf in jullie harten om te stabiliseren, in plaats van de persoonlijke wil te forceren boven de Goddelijke Wil. Stuur Goddelijke Liefde naar allen voor balans en stabiliteit waar je dat ook maar kunt, en verzeker jezelf ervan om dat binnenin jezelf sterker te maken.
De Activering komt in een ontspannen staat
Geef de spanning over. Het is een maand voor eenvoudigheid en loslaten wat niet uitlijnt met waar de evolutie ons naartoe brengt. Stress kan komen door te proberen het oude paradigma in een nieuw paradigma te passen. Kijk naar waarom jij je aan deze dingen, ideeën, overtuigingen, gewoontes vastklampt. Gooi oude blauwdrukken en agenda's eruit. Bruggen van het oude naar het nieuwe mogen van dienst zijn als we naar een nieuwe staat van zijn stappen, zolang als we voorwaarts blijven gaan. Bruggen zijn om over te steken, niet om te blijven treuzelen. Zij zijn geen permanente structuren, en wij kunnen geen twee Meesters dienen.
Het Kruis neerleggen aldus wij de Waarheid mogen belichamen
Wij dragen niemand anders diens reis, noch dragen wij de lasten van die van ons zelf. Dat omvat de reis van de planeet en de Verschuiving zelf. Wij helpen zoals dat nodig is, ondertussen alle lijdenswegen en verlosser programma's afwerpend. Gooi omlaag de last van het vervormde oude kruis. Zien jullie de kosmische symbolen zich hier uitspelen? De Equinox Lichtcodes lieten ons iedere versie van het oude symbool van het gebalanceerde zonnekruis zien; symbolen die gedurende honderdduizenden aan jaren in onze geschiedenis geweest zijn. We laten alle vervormde kruisigingdynamica vallen (en deze symbolen) op hetzelfde moment dat wij de terugkeer hebben van de werkelijke Christus activering, gevolgd door een Groots, gebalanceerd kruis in onze planetaire kaart. Het laat ons de openbaring van de waarheid op een directe manier zien.
Laat alsjeblieft alle overeenkomsten en verwikkelingen met drama los - zij dienen de belichaming van jullie goddelijke geboorterecht niet. De nulpunt spiegel is nu zeer dichtbij. Het mag moeilijk zijn voor sommigen die volgden in plaats van zelf-bekrachtigden om naar anderen te kijken die deze nieuwe niveaus van licht belichaamden. Alles is goed, en jullie persoonlijke vrije wil keuzes worden altijd in ere gehouden - en voor jullie versterkt.
Wanneer de dingen uitdagend worden, herinner je dan dat je groter bent dan dit allemaal. Met je handen op het hartcentrum - vertel jezelf Ik houd van jou. Voel het, weet het. Wanneer dingen welke jouw reis niet langer meer dienen verbrokkelen, geef je over aan jouw Meesterschap en affirmeer:
IK BEN groter dan de externe illusie.
IK BEN groter dan de ervaring van het Lagere Zelf.
IK BEN van het grotere dan de omstandigheden of tijdelijke uitdagingen.
IK BEN groter dan de Verschuiving zelf.
IK BEN Goddelijke Liefde. IK BEN Goddelijk Licht. IK BEN Goddelijke Wil. 
Zo zij het.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/