Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 7 april 2014

Oth: Wees jezelf en laat een ander zichzelf zijn. 7 april 2014


Oth: Wees jezelf en laat een ander zichzelf zijn.
Ellen Rauh
Geplaatst: 7 april 2014 

Men zegt dat er nog meer chaos komt, maar gaat uiteindelijk iedereen mee naar een hogere dimensie (energie)?

Niet iedereen gaat mee naar de hogere dimensie. En de vraag is of dat nodig is. Als iedereen het zijne doet, is het perfect. Pas als tachtig procent van de mensheid op de hogere energieën kan stromen, zullen die twintig procent meegaan. Weet dat al diegenen die niet kunnen afstemmen op de subtiele energieën nodig zijn als tegenwicht. Anders zou het te snel gaan.

Oordeel niet over diegenen die zogenaamd volgens jullie niet meegaan in de subtiele energie. Wees dankbaar dat zij nog ballast willen zijn voor de andere energieën. 

Leer af om mensen in vakjes te stoppen. Wees bezig met jezelf. Het grote geheel kun je niet overzien. Wat de taak is van iemand gedurende dit leven, kun je niet overzien. Laat dat over aan diegenen die het wel kunnen overzien.

Weet dat er vele mensen wakker worden. Het verspreidt zich sneller, zeker drie maal sneller dan AIDS. Allemaal mensen die ontwaken. Diegenen waar jij nu als het ware minderwaardig over denkt, zouden dan wel eens verder kunnen staan dan jij. 

Maar zij zijn dan gewoon nog niet ontwaakt omdat de juiste frequentie nog niet aanwezig is in de energie rond de Aarde.

Maak geen onderscheid. Ben jezelf en laat een ander zichzelf zijn. 

Stel je voor dat op de planeet Aarde op dit moment iedereen bezig zou zijn met spiritualiteit en energieën, hoe zou het er dan uit zien? Iedereen zou tekort komen. Besef dat iedereen noodzakelijk is. Besef dat je die mensen nodig hebt om bij wijze van spreken brood te eten of koffie te drinken. Je hebt al die mensen nodig die met die keten bezig zijn, zodat jij dat kunt gebruiken. 

Wees dankbaar dat iedereen datgene doet wat hij doet. Blijf verantwoordelijk voor jezelf en doe datgene waar jij je goed bij voelt, dan zul je precies het perfecte doen voor jezelf en voor iedereen.

In vele relaties is het een probleem dat de partner zogenaamd niet spiritueel bezig is. Besef wel dat dezelfde partner misschien een inbreng heeft in andere zaken, zodat jij daar niet mee bezig hoeft te zijn. Vind een evenwicht en een verdeling van taken. Laat iedereen datgene doen waar die goed in is, dan komt dat iedereen ten goede. 

hs.