Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 april 2014

Oth: Aandacht voor 'luisteren' bij de verkiezingen 4 maart 2014 / geplaatst 20 april 2014

Oth: Aandacht voor 'luisteren' bij de verkiezingen
Ellen Rauh
4 maart 2014/ geplaatst 20 april 2014

Lieve mensen. Verkiezingen alom, met het hele mediacircus erbij. Vele mensen zijn moe, hebben er geen zin in, zien er het nut niet meer van in. Wij geven jullie een richtlijn. Ga als waarnemer luisteren wat mensen te melden hebben, maar vooral: ga eens waarnemen of al die mensen kunnen luisteren. Velen kunnen praten, maar niet luisteren. Als er debatten zijn, ga eens waarnemen of iemand luistert naar de vraag of de antwoordtijd gebruikt als reclame voor zichzelf en de partij. Welke leiders wil je?

Mensen die luisteren, die kennis van zaken hebben en dit op een goede manier kunnen doorgeven of heb je mensen nodig die alleen maar reclame maken voor zichzelf of datgene waar ze achterstaan? Als jullie in staat zijn om daar aandacht aan te geven, krijgen de juiste mensen de juiste plek en we horen het jullie al zeggen: "net of mijn ene stem ertoe doet". Lieve mensen, het gaat om de aandacht. Het gaat niet om deze verkiezingen, het gaat om jullie houding. Wat willen jullie horen? Wat willen jullie zien? Welke leiders willen jullie? Het doet ertoe wat je denkt, het doet ertoe wat je doet en als je stemt, geef je aandacht. Misschien nog zonder resultaat maar je hebt iets in werking gezet wat gevolgen zal hebben. Dit was onze verkiezingspromotie.

Oth-channeling door Ellen Rauh
4 maart 2014, Nederland

via Henk Steur