Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 april 2014

Oproep naar alle liefhebbers van walvissen en dolfijnen. geplaatst 9 april 2014

Oproep naar alle liefhebbers van walvissen en dolfijnen.
April 04, 2014

Deze oproep komt van Dolores Cannon, maar ook Patricia Cori doet mee, en het Royal Philharmonic Concert Orchestra   
op  25 april 2014.
vertaling winny

Dit is om alle walvis en dolfijn liefhebbers op te roepen om mee te doen. Onderaan een filmpje met een beschadigde walvis met de oproep en een kinderkoor.

Mis de avond niet en denk er aan! Een concert voor Dolfijnen en Walvissen om De Oceanen Levend te Zingen, uitgevoerd door het Royal Philharmonisch Concert voor Orchestra, en prachtige artiesten op 25 april 2014 in de Fairfield Halls, Croydon, Engeland.

Redt Aarde’s Oceanen Inc, is gastheer van dit prachtige gebeuren van muziek en plezier om het lied van walvissen en dolfijnen te vieren. Maar wij willen jullie steun om het gebeuren tot een groot succes te maken door het bewustzijn omhoog te brengen rond de werkelijke gevaren die deze zeezoogdieren onder ogen zien.

In rapporten van kortgeleden wordt gezegd, komen er nog meer militaire sonar experimenten in de oceanen en het is waarschijnlijk dat onzegbare schade wordt gedaan aan walvissen en dolfijnen en er kan verwacht worden dat grote gemeenschappen van deze prachtige zeedieren worden weggevaagd.

De marine sonar van midden frequenties bombarderen met lawaai dat zo intens is – tot aan 236 decibellen – dat die eigenlijk hun interne organen kunnen doen verbloeden. Marineschepen zullen torpedo testen, bom oefeningen en onderwater explosies doen – enkele 1.1 miljoen van die gebeurtenissen overal. Dat is het gemiddelde van een ontploffing iedere twee minuten in de volgende vijf jaren, en veel ervan rond en in gevoelige walvis habitat waar zij een maatje zoeken en zich voeden.

Wij weten niet precies hoeveel zoogdieren er zullen sterven door deze activiteit maar we weten wel dat het een hoge, onbegrijpelijke en absoluut onaanvaardbare activiteit is. De schade aan gemeenschappen zeezoogdieren is een zeer grote zaak en een waar over moet worden gepraat. 

Redt Aarde’s Oceanen Inc. richt zich op de zaak van het sonar testen, samen met andere ecologische zaken die negatief een inslag hebben op cetaceans in onze grote oceanen.

Bezoek onze campagne pagina hier om de volle details te verkrijgen en zie wat jij kunt doen om te helpen:

https://www.indiegogo.com/projects/singing-the-oceans-alive/x/913539

Help ons om deze avond te maken om er aan te denken, een oproep tot actie en een prachtige viering van onze oceanen en marine leven!

Ook kinderen doen mee, Singing the Oceans Alive. Zet jij je stem erbij? http://vimeo.com/91162967

Dank je! The Team at Singing the Oceans Alive!

This campaign is raising funds on behalf of Save Earths Oceans Inc., a verified non-profit. All proceeds (after costs) from this event will go towards organizations helping to raise awareness around the fragile state of earth's oceans, and in particular, the wellbeing of whales and dolphins. 

Ozark Mountain Publishing | 479-738-2348 | info@ozarkmt.com | http://www.ozarkmt.com
PO Box 754
Huntsville, AR 72740