Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 22 september 2015

Maya Berichten Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging Dag 126 / Dinsdag 22 september 2015

Maya Berichten
Dagelijkse gids voor Zelfbekrachtiging
Dag 126
Dinsdag 22 september 2015


Cimi 9   Creëer Jouw Werkelijkheid

Gegroet, Ik ben Cimi 9 (Witte Wereldoverbrugger). Vandaag zijn we blij jullie van dienst te kunnen zijn met de mogelijkheid en de wens om u een grootser beeld, van hoe jullie leven kan zijn op Aarde, te laten zien. Velen van jullie voelen zich gekleineerd en gefrustreerd door wereld gebeurtenissen en situaties in jullie persoonlijke leven. Wij hopen u te verheffen deze dag en laten jullie weten dat jullie de kracht in je hebben om verder te gaan dan jullie huidige mogelijkheden. Wij zien de wereld anders, want wij zijn niet van jullie wereld. Wij leven in hoger dimensionale frequenties, altijd verbonden met de ultieme Bron. Hoewel we soms verschijnen in menselijke vorm, zijn we meestal gemaakt van energetische materie die niet dicht is. Binnenkort zullen jullie deze mogelijkheid ook hebben.


Als wetenschappers technologieën herontdekken die worden gebruikt in oude beschavingen, zowel op aarde als daarbuiten, vinden ze manieren om de krachten van o.a. elektromagnetisme te gebruiken. Het gebied van de kwantumfysica staat nog in haar kinderschoenen ​​en zal mogelijkheden openen die beschikbaar zullen komen voor jullie allemaal. Er zijn veel mensen geweest op jullie Aarde oppervlak die de kunst van Levitatie al hebben ervaren of meester zijn geworden in de kunst van, bi-locatie en astraal reizen. Kunnen jullie je de implicaties en mogelijkheden voorstellen die er in jullie dagelijkse leven bestaan als je deze eenmaal ook meester bent?

Er zijn onnoemelijke aantallen van mensen die telepathische communicatie, healing methodes en profetische voorspellingen gebruiken, waardoor het welzijn van veel leven op aarde is toegenomen. Kun jullie je voorstellen hoe jullie leven zal veranderen wanneer jullie deze vaardigheden meester zijn? Veel van jullie systemen en beleidslijnen zullen veranderen als ieder van jullie je innerlijke kracht en macht herwint. Godsdiensten zullen worden uitgedaagd, want als er één bron is, dan moeten de religieuze instellingen zich verenigen om solidariteit uit te drukken.

Jullie overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en medische industrie zullen allemaal veranderen zodra de burgers van de planeet leren hun intuïtie te volgen, te weten wat het beste is voor zichzelf en voor het hoogste goed van allen. Er zal geen behoefte aan onderdrukkende leiders, zijn wiens doel het is om je tot slaaf te maken om hun vuile werk op te knappen, als jullie eenmaal jullie innerlijke kennis van hoe samen te werken als een team hebben herwonnen. Het toestaan van kinderen om terug te keren naar de natuur, om de ingewikkeldheden van een evenwichtige samenleving te onderzoeken en te observeren, zal hen meer kennis geven dan een leerboek of een reeks van herinneringen uit het hoofd hen kan bieden. Jullie hebben geen medicijnen meer nodig wanneer jullie de kennis hebben om te groeien en gebruik gaan maken van de kruiden die jullie gezondheid ondersteunen.

Als ieder van jullie leert elkaar op een hoger plan te houden, zal er geen behoefte aan begeleiding en maatschappelijke organisaties zijn. Jullie zullen communiceren vanuit een ruimte van liefde en zorg, en leren met integriteit te spreken. Er zal meer bewustzijn en aandacht gelegd worden op respect voor het milieu en de delicate balans van de natuur. Zodra dit gebeurt, zal jullie auto-en bouwindustrie een grote reconstructie ondergaan.

We zouden hier verder op kunnen ingaan, maar zullen deze boodschap kort houden. Ons doel is om ieder van jullie aan te moedigen verantwoordelijk te worden voor je eigen gedachten, woorden en daden. Het is tijd om aandacht te besteden aan de manier waarop jullie individueel invloed hebben op de wereld. Neem de tijd om de voors en tegens van elke actie die je onderneemt te onderzoeken. Luister naar degenen die tegengestelde opvattingen hebben, omdat je fragmenten van waarheid kunt vinden die je over het hoofd hebt gezien in je enthousiasme oproep rechtvaardig te zijn. Neem de tijd om de etiketten te lezen van de dingen die jullie op je lichaam smeren en innemen, want velen zijn giftig en zijn de oorzaak van grote schade.

Rusten als je moe bent. Eet wanneer je honger hebt. Drink als je dorst hebt. De beste vorm van voeding voor u is puur, onbezoedeld water, wat momenteel schaars is. Leer te doen wat Meester Dr Masuro Emoto heeft waargenomen; Bid boven het water, met de vraag om het terug te laten keren naar zijn pure kristallijne structuur. De Ouden hebben dit al eeuwen gedaan; Deze kennis is nu opnieuw beschikbaar voor jullie. Als je bidt, weet dan dat je de kracht binnenin je hebt om te creëren wat het ook is dat je wenst te ervaren. Echter, blijf oplettend als je voor anderen bidt. Wat je vraagt is misschien iets wat niet in hun beste belang is. Daarom herinneren wij jullie er nogmaals aan om aan al je gebeden de uitdrukking toe te voegen , "voor mijn hoogste goed en het hoogste goed van alle betrokkenen, genadevol"

Er zijn vele genezingen geweest die anderen zegeningen noemen, maar in sommige gevallen kunnen ze het leven verlengen van degene die dit aardoppervlak wensen te verlaten. Er zijn er velen die zijn overgestoken naar andere oppervlakten en zien af van verdere vooruitgang in hun evolutie vanwege dierbaren die hen vasthielden. Wanneer deze dingen gebeuren, beïnvloedt dat de vibrationele niveaus van alle, want deze verzoeken komen vanuit een basis van angst, niet liefde. Het is tijd om alle wensen en verlangens die van invloed zijn op wat het beste is voor anderen vrij te geven. Zegen hen en hen laat hen vrij. Weet dat als je eenmaal jezelf van pijn en verdriet vrijmaakt, je in staat zult zijn om te communiceren met hen, ongeacht waar zij zich bevinden, binnen of buiten dit universum, want wij zijn allen Een. We hopen dat deze woorden jullie zullen inspireren om de nodige actie te ondernemen om de utopische maatschappij van je dromen te creëren.

Selamet! Cimi 9


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl