Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 10 april 2014

Liefde Is...9 april 2014 / Isis Ra

Liefde Is
Submitted by Isis Ra on Wed, 04/09/2014

Wat veel mensen vandaag de dag denken dat liefde is helemaal geen echte liefde. Liefde kent geen voorwaarden, geen beperkingen, en geen grenzen. Liefde is echt alles wat er is. Iedereen houdt van iets, of het nu een persoon, dier, plant, enz. is. Zonder liefde, zou er niets zijn. Ware liefde is een kostbaar geschenk dat we aan onszelf mogen geven. Alleen jij kunt beslissen om liefde te zijn, en om liefde te kiezen als het antwoord op alle vragen. Veel mensen zijn op zoek naar iemand die komt om hen te redden, maar jij bent de enige die jezelf kunt redden. Je moet jezelf openen om lief te hebben voordat het jou kan vinden.

We zijn allemaal mooie, prachtige wezens, en er zou geen enkele reden mogen zijn om er anders over te denken. Het leven draait om perspectief. Als je denkt dat je mooi bent, dan ben je dat, want jij bent de enige die wat mooi betekent in je eigen leven kan definiëren. Wanneer we beginnen te beseffen dat wij de scheppers van ons eigen lot zijn, kunnen we beginnen met ons leven vorm te geven in de magische ervaring die het kan zijn. Het kiezen van de liefde is de uiteindelijke beslissing die het leven van een persoon op zoveel manieren zal verbeteren. Liefde vereist volledige en totale toewijding. Liefde bestaat niet, tenzij het onvoorwaardelijk is. Liefde met voorwaarden is zelfs helemaal geen liefde. Dit is waar veel problemen in de huidige maatschappij liggen. Liefde is tijdloos, tijdloos en kostbaar.

We zijn zo bezorgd over de manier waarop een persoon eruit ziet of hoe succesvol wij denken dat zij zijn, terwijl onze voornaamste zorg het geluk van de persoon die we liefhebben zou moeten zijn. Gelukkig zijn is de meest geweldige prestatie vandaag de dag, met zo veel dingen om ons heen die proberen om het weg te nemen. Liefde is vrolijk, en het hele universum juicht bij het bestaan ​​van echte, echte, onvoorwaardelijke liefde. We mogen de mensen liefhebben voor het zijn wie ze zijn, niet wie wij willen dat ze zijn. Wanneer we beginnen om onvoorwaardelijk lief te hebben, zal de wereld in vrede zijn. Iedereen moet blij en trots zijn op wie ze zijn, want jullie zijn allemaal mooi, prachtig, en sterk. Kijk binnenin jezelf, en probeer de schoonheid die ik zie in jou te zien, het is altijd daar geweest en wacht om ontdekt te worden. 

Veel liefs, Isis.

No Copyright, Share/Edit Freely
Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl