Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 3 maart 2014

Kryon: De Bevrijding van de Ziel; Zegeningsdruppels ....... 3 maart 2014


Kryon: De Bevrijding van de Ziel; Zegeningsdruppels voor jullie en Lady Gaia; Jullie zijn niet alleen.

Sabine Sangitar
3 maart 2014
Vertaald uit het Duits door Henk Steur.


Ik Ben Kryon. 

Met de magnetische liefdesenergie begroet ik jullie in het Licht van jullie Goddelijkheid. Binnenkomen houdt het volgende in. Bij jullie zijn, liefhebbend, erend en ook achtend, ieder mens voor wat hij is, voor dat wat jullie zijn. Met de tonen van OMAR TA SATT (Groeten aan de lichtwerkers) begroet ik jullie. En terwijl Kryon de boodschap overbrengt stroomt de magnetische liefdesenergie. Zij stroomt door jullie heen om jullie te laten merken dat er veel veranderd is.

In de lineaire tijd is er de laatste dagen veel gebeurd in de Aarde, in het bewustzijn van Lady Gaia. En jullie reageren met alles wat jullie zijn op deze energie. De stromen der werkelijkheid stromen heel intensief in de planeet en in jullie. En jullie cellenmerken het en nemen het waar op verschillende manieren. Zo is jullie ziel niet meer bereid om collectieve energieën die niet goed doen, op te nemen. En jullie ziel probeert alles om zich van deze energieën te bevrijden, om vrij te zijn. En op deze ogenblikken waarin jullie deze werkelijkheid zo intensief kunnen benaderen, met elke ademtocht weten wie jullie zijn en wat jullie doen en toch de heftigheid van de dualiteit ervaren in al zijn facetten. Zo worden er aanvallen uitgevoerd op het licht en misschien ook op jullie.