Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 6 april 2014

3e Grascirkel Formatie 2014 - 05 april 2014 / Robbert vd Broeke

3e Grascirkel Formatie 2014
05 april 2014

Robbert vd Broeke

In de nacht van 4 op 5 april is er een bijzondere formatie ontstaan in een grasveld vlakbij Hoeven, wederom voorvoeld door Robbert. Toen Robbert arriveerde zag hij een grote lichtflits boven het veld. Ook zijn vriend waarmee hij was, heeft deze lichtflits waargenomen. Niet duidelijk is of de formatie op dat moment gevormd werd of dat deze er al lag.

Wat deze formatie zo bijzonder maakt is dat er een rechthoek in verwerkt is met daarin 24, nog rechtopstaande, grascirkels. Voor zover bekend is dit de eerste rechthoek in een formatie in Nederland. Verder bestaat de formatie uit 2 ringen en 14 cirkels. De cirkels variëren van 1,1 tot 6,3 meter in doorsnee. De totale lengte van de formatie is 46,5 meter.

Er is contact geweest met de boer die het land pacht. Hij heeft aangegeven liever geen bezoekers te hebben op het veld. Het gras is weer doorverkocht aan een andere boer als veevoer, hij is bang dat het anders teveel plat getrapt gaat worden. Ook is het gras eigenlijk klaar om gemaaid te worden, dus het zal niet lang meer duren voordat dit gebeurt.


De boodschap die Robbert bij deze formatie doorkreeg is dat bij het kijken van de foto's van deze formatie, de zintuigen helderder zullen worden. Het 6e zintuig zou geprikkeld worden van mensen, maar ook de fysieke zintuigen.

Het kan zijn dat mensen die slecht zien, door naar deze formatie te kijken en zich ermee te verbinden, ineens beter kunnen zien.

Het vierkant wat in de formatie ligt met de gaten erin (rechtopstaande cirkeltjes) staat symbool voor het gecreëerde denkraam van de mensheid op aarde. Deze cirkels stellen de gaten voor die, in het door de mens gecreëerde denkraam, zijn ontstaan. De gaten worden er eigenlijk (symbolisch) ingeschoten door het goddelijke. Het goddelijke schiet als het ware speren erin, zodat de mens een beetje uit de waan van de dag raakt en door de gaten meer DE realiteit gaan zien, waardoor het licht van god er meer en meer doorheen gaat schijnen. Hierdoor zullen de sluiers tussen deze werkelijkheid en de ruimere werkelijkheid steeds dunner worden.

Het voorspelt ook dat het aardmagnetisme zal veranderen en ook het collectieve bewustzijn van de mens. Het verhaal van het denkraam met de gaten erin is een voorbeeld die Robbert regelmatig noemt om mensen een duidelijke beeldspraak te geven. Maar toen Robbert zich afstemde deze keer op de vormgevers van deze formatie kreeg hij duidelijk door dat zij nu ook dit voorbeeld symbolisch in het veld hebben gelegd. Waarschijnlijk is Robbert al eerder (onbewust) met dit voorbeeld geïnspireerd vanuit de lichtsferen.

Je zou deze formatie kunnen zien als een soort ijskrabber waarmee je ’s morgens het ijs wegkrabt van een bevroren autoruit. Als je in de auto zit met de bevroren ruit, zal je niet de verkeersborden kunnen waarnemen en niet kunnen zien waar de weg je heen brengt. Wanneer het ijs eraf gekrabd is, zal je de verkeersborden een stuk beter kunnen waarnemen en zien waar je heen moet rijden. Deze formatie is dus eigenlijk een soort ijskrabber die zorgt dat je "verkeersborden" dus de signalen die je onderbewustzijn geeft, eerder op zult pakken waardoor het waarnemend vermogen toeneemt en het tot nu toe onverstaanbare meer verstaanbaar kan worden.
Het goddelijke komt hierdoor dichterbij.

Robbert wenst u veel inspiratie en spirituele ervaringen toe door het kijken naar deze formatie, ook zal u de foto's uit kunnen printen en uw hand erop kunnen leggen om meer verbinding te krijgen.


overzicht van de grascirkel
http://www.robbertvandenbroeke.nl/