Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 april 2014

IS: IS PORTAAL ACTIVATIE DEEL 1 - Geplaatst 14 april

DEEL DIT BERICHT ZOVEEL JE KUNT!

IS: IS PORTAAL ACTIVATIE DEEL 1

PASEN 2014
Geplaatst: 14 april 2014 01:48 PDTHet is tijd om opnieuw in actie te komen! Het is tijd om het lot van onze wereld in onze eigen handen te nemen! Daarom zullen we elkaar in grote en kleine groepen, als individuen en koppels ontmoeten, op het moment van het kardinaal Grootkruis op 20 april / 21, 2014. Velen van ons zullen zich verzamelen en de energieën van verankeren van de de Godin Vortex en zullen aldus een duidelijke en harmonieus kanaal van manifestatie creëren voor de uiteindelijke bevrijding van de planeet.Onze visualisatie zal het plan ondersteunen voor planetaire bevrijding, zodat het zich zo snel mogelijk manifesteert, als niet-gewelddadig en zo soepel mogelijk. We kunnen het doen! Het moet als een virus rondgaan! Het is nodig dat we veel mensen bereiken, zodat de kritieke massa mensen die het uiteindelijk doen is bereikt. Post het op jullie websites en blogs. Als je een een alternatieve media uitgang weet, kunt je dit naar hen sturen. Jullie kunnen een Facebook-groep oprichten voor een lokale groep mensen doe dit in jullie deel van de wereld. je kunt een video over dit maken en het op Youtube zetten.Op het moment van de activering van het portaal, zal de Grote Aantrekker voor de allereerste keer in de ons bekende geschiedenis een puls van energie sturen in de richting van onze lokale cluster van melkwegstelsels. De Grote Aantrekker, gepositioneerd op 14 graden Boogschutter, zal sterke aspecten maken met alle vier de hoofd planeten van het Kardinaal Kruis op het moment van het activering.


De Grote Aantrekker is een supermassieve gravitationele anomalie die de structuur vormen van ruimte-tijd continuüm in onze sector van het heelal:De energie puls van de Grote Aantrekker zal onze verbinding met de Bron sterk toe laten nemen:

Die energie puls zal rimpelingen van Licht sturen via onze lokale cluster van sterrenstelsels en zal vooral invloed hebben op onze sector van de Melkweg, met inbegrip van de planeet Aarde. Op een quantum niveau zullen alle subatomaire deeltjes in deze sector van de Galaxy een hyperdimensionale wormgat passeren en de structuur van quantum fluctuaties rond deze deeltjes zal veel meer worden afgestemd op de Bron, dus effectief de primaire anomalie verminderen. Energetisch gezien zullen we door het oog van de vortex gaan, door de omzetting / inversie zone van de Antarische Conversie:


Deze activering zal leiden tot grote veranderingen in onze sector van de Melkweg. Het zal leiden tot een verdere eenwording van alle toekomstige tijdlijnen, waardoor ze nog meer in uitlijning komen met de Ene.

Godin Isis, die werkt vanuit het Sirius sterrenstelsel die in samenstand zal zijn met Jupiter op het moment van de activering, zal helpen met het overbrengen van die energieën naar het oppervlak van onze planeet en zal ze naar beneden laten gaan in frequentie, zodat we ze kunnen ontvangen en verankeren ze door onze lichamen.

We zullen allemaal deze activering op hetzelfde moment doen, op het exacte moment van het kardinaal Grootkruis, die komt op 21 april om 2 uur 31 minuten Caïro tijd / Midden-Europese zomertijd. Dit is gelijk aan 01:31 BST in Londen, 8:31 EDT op 20 april in New York, 07:31 CDT in Chicago, 06:31 MDT in Denver en 05:31 PDT in LA.

U kunt het exacte tijdstip van de activering voor veel plaatsen hier bekijken:


instructies:

1. Als je deze activatie doet in een groep, indien mogelijk doe dan de Sacred Spiral Dance (door een visionair naar deze planeet gebracht genoemd Solara), net voor het moment van de activering. Instructies zijn hier:

Precies op het moment van de activering , doe je de Godin Vortex .

instructies:

2 . Til je handen boven je hoofd en begin om je lichaam met de klok mee te draaien.

3 . Terwijl jullie dat doen, zing mantra iiii ( uitgesproken als ee- ee), zodat het door je hele lichaam trilt en visualiseer je lichaam overvloeit in een schitterende zuil van Licht, met miljoenen regenboog gekleurde sterren verspreid binnen die zuil van Licht

4 . Blijf de mantra zingen van draaien. Na een paar minuten, houd je handen dicht bij je lichaam en ga verder met de klok mee te draaien

5 . Terwijl jullie dat doen, ga je de mantra zingen eeeaaa ( eee wordt uitgesproken als e in Amerika en NIET als e in Venus ), zodat het trilt door je hele lichaam en visualiseer een regenboog vortex van Licht en breidt het uit vanuit je hart naar buiten door de hele planeet. Doe een beroep op de aanwezigheid van jullie spirituele gidsen, Verrezen Meesters, Pleiaden, engelen, tweelingzielen, zielemaatjes, ziele families en andere wezens van het Licht .

6 . Houd het zingen van de mantra en het draaien aan en blijf voor een tijdje in de aanwezigheid van al die wezens van licht.

Je krijgt ook instructies voor de Godin Vortex in deze video na 5:21 minuten :


Vanwege de enorme omvang van deze activatie, zullen we alleen deel 1 van de IS: IS portal activering doen op dit moment. Er zal een deel 2 en misschien zelfs een deel 3 nodig zijn en ze kunnen voor of na de gebeurtenis worden geactiveerd.

Vanwege de potentiële vluchtigheid van de planetaire situatie ten tijde van de activering, zullen we niet een openbaar activatie evenement organiseren op dit moment. We zullen deze activatie doen vanuit thuis locaties over de hele wereld.

Na de opening van het IS: IS portal, zullen er verdere evenementen en Activaties zijn in het 2014 raamwerk van mogelijkheden:


Op 17 mei zullen we het Pleiadische uitlijnings portaal activeren. Die activering zal onze eerste stap zijn op weg naar het eerste contact . We zullen onze activering groep hebben in Stein am Rhein, een belangrijke Pleiadische vortex plek in Zwitserland. U bent meer dan welkom om je bij ons aan te sluiten:

Meer details over het Pleiadische uitlijnings portaal zal worden geplaatst in de komende weken.

Updates over de opening van het IS: IS portaal:


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl

lees ook de update>>