Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 11 april 2014

De april energieën – maak je stoelriemen vast ! 11 April 2014 / Patricia Cota-Robles

De april energieën – maak je stoelriemen vast !

Door Patricia Cota-Robles
April 2014

Aan het begin van dit jaar vertelden de Wezens van Licht in de Rijken van Verlichte Waarheid, ons dat 2014 een jaar zou zijn als geen ander jaar. Het schijnt dat dit een onderschatting was. 


Krachtige Activiteiten van Licht hebben plaats gehad dit jaar die het gehele Gezelschap van de hemel betroffen en de Ik BEN Aanwezigheid van elke man, vrouw en kind op Aarde. Deze gebeurtenissen hebben de omgekeerde effecten door onze val uit de Genade omgekeerd, inclusief het schisma dat geschapen werd door de Mensheid en het Elementale Koninkrijk toen we in de illusie vielen van afscheiding en dualiteit.

Een van de meest tragische dingen die gebeurden bij de “val” is dat we het besef verloren van Goddelijke Intelligentie die hoorde bij het Elementale Koninkrijk. Midden in de chaos die we onbewust hadden geschapen door onwetendheid en door misbruik van onze gedachten, gevoelens, woorden en daden, was ons gefragmenteerde en op angst gebaseerde menselijke ego tot de onjuiste conclusie gekomen dat de Aarde een levenloos of onbezield object is waarover de Mensheid het recht had om die te gebruiken en verkeerd te gebruiken zoals wij dat wilden. De meeste gruwelijkheden die we deze Planeet hebben aangedaan zijn het resultaat van dat verstoorde denken. 


De grove mutaties van ziekte, veroudering, degeneratie, honger, plagen, pest en al die barre weerscondities zijn een weerspiegeling van het gevallen bewustzijn van de Mensheid en het resultaat van het gebrek van besef door het ego van ons mensen over het Elementale Koninkrijk. Zelfs dood zoals wij die nu kennen, is een menselijk miscreatie en geen deel van God’s oorspronkelijke Goddelijke Plan.

Een hele lange tijd werd over het Elementale Koninkrijk gedacht als zijnde louter fantasie van de massa’s van de Mensheid. Periodiek zijn er groepen en culturen geweest die ontwaakten voor de werkelijkheid van Goddelijke Intelligentie in de elementen en in de natuur, maar dat was maar zelden. Nu zitten we midden in de grootste verschuiving van energie, vibratie en bewustzijn die de wereld ooit heeft gekend, maar die kan niet worden gedaan zonder de bewuste en weloverwogen samenwerking van de Mensheid met het Elementale Koninkrijk.

Door de geschiedenis heen hebben we van mensen gehoord die op Aarde hun leerprocessen hebben voltooid wat hen in staat stelde om hun Ascentie te verkrijgen aan het eind van een specifiek leven. De meest bekende Opgestegen Meesters zijn Jezus, Moeder Maria en Saint Germain. Hun Ascentie liet hen omhoog gaan op de Spiraal van Evolutie om door te gaan met de volgende fase van hun evolutionaire proces.

Nu zijn jullie en ik midden in onze Ascentie. Het verschil deze keer is dat we de Aarde en ALLE Leven dat zich op deze Planeet ontwikkelt, met ons mee nemen. We gaan niet ons stoffelijke lichaam achterlaten en Ascenderen nadat we door het proces zijn gegaan die wij dood noemen, zoals veel mensen in het verleden gedaan hebben. Deze keer gaan we de elementen van ons stoffelijke, etherische, mentale en emotionele lichaam transformeren vanaf de op koolstof gebaseerde planetaire cellen naar 5 Dimensionale op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Cellen. 

We zullen ook de elementen transformeren die de stoffelijke, etherische, mentale en emotionele lagen samenstellen in de lichamen van Moeder Aarde naar de 5 Dimensionale op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Cellen die horen bij de Nieuwe Aarde. Dit zal ieder partikeltje en golf van kostbare Levens energie die zich op deze Planeet ontwikkelt naar God Zegenrijk Opstijgen op de Spiraal van Evolutie en om Een te worden met de Nieuwe Aarde als we aan boord gaan van de volgende fase van ons evolutionair proces. Wat vitaal is voor ieder van ons om te begrijpen is dat onze Ascentie naar de Nieuwe Aarde niet kan worden gedaan zonder samenwerking en bijstand van het Elementale Koninkrijk.

Om volledig de grootsheid te begrijpen van wat er gebeurt terwijl we door dit Ascentie proces heengaan is dat wij ons opnieuw op een lijn moeten brengen met het Elementale Koninkrijk en we moeten ons herinneren hoe deze Wezens de Zonen en Dochters van God zonder egoïsme hebben gediend sedert wij voor het eerst adem haalden vanuit de Kern van Creatie.

Er zijn drie Levensgolven die op de Aarde evolueren. Het Menselijk Koninkrijk waartoe jullie en ik behoren als Zonen en Dochters van God, het Engelen Koninkrijk die de meesten van ons beseffen en aanroepen in tijden van nood, en het Elementale Koninkrijk die de Goddelijk Intelligentie is die de nog ongevormde Lichtsubstantie trekt uit het Causale Lichaam van God en die elementen van aarde, lucht, vuur, water en ether manifesteert die gebruikt worden om de Aardse Lichamen te creëren van de Mensheid, van Moeder Aarde en lichamen van het planeten en dieren koninkrijk die ook deel zijn van het Elementale Koninkrijk.

Het Elementale Koninkrijk is ook de Goddelijke Intelligentie die bekleed is met de verantwoordelijkheid om aarde, lucht, vuur, water en ether elementen te projecteren in gedachtenvormen en emoties die de Mensheid iedere dag creëert door het gebruik van onze vrije wil en onze creatieve vermogens door gedachte en gevoel. Zonder het Elementale Koninkrijk dat onze gedachten en gevoelens manifesteert in de stoffelijke wereld van de vorm, zouden we niet in staat zijn om resultaten te ervaren van wat wij op Aarde creëren. Door feitelijk te ervaren wat we scheppen met elke gedachte, gevoel, woord en daad, leren wij wat liefdevol is en wat niet liefdevol is door onze creaties. 

Stap voor stap leren we mede-scheppers te worden met onze Vader-Moeder God en leren we ons Goddelijke Potentieel te vervullen.

Toen wij onze Aardse reis begonnen, eonen geleden, werden we toegewezen aan een Elementaal Wezen dat vrijwillig bij ons wilde blijven door al onze levens heen. Dit Wezen is bekend als ons Lichaams Elementaal. De bedoeling van deze Goddelijke Samenwerking met ons Lichaams Elementaal is om ons te leren medescheppers te worden met onze Vader-Moeder God door de gedachten en gevoelens te manifesteren die we elke dag uitdrukken door onze keuzes van vrije wil.

Het originele plan voor ons was om alle patronen te observeren van volmaaktheid in het Causale Lichaam van God en dan door onze unieke waarneming en onze unieke wijze van denken en voelen, zouden wij eerder onbekende uitdrukkingen van Goddelijkheid creëren. Dit zou het Koninkrijk van de Hemel op Aarde uitbreiden en ons leren om medescheppers te zijn met onze Vader-Moeder God. Ongelukkig genoeg, toen wij in de verlammende greep van afscheiding en dualiteit vielen en onze op vrees gebaseerde menselijke ego’s ontwikkelden, veranderde alles. Vanaf dat moment aan, gebruikten we onze vrije wil en onze gedachten en gevoelens, in plaats van de hemel op Aarde te creëren, om allerlei manieren van pijn en lijden te scheppen. Door dit tragische gebeuren werden ons LichaamsElementaal en de Elementale Wezens die hoorden bij de aarde, lucht, vuur, water en ether elementen gedwongen om grove mutaties te scheppen niet alleen in de stoffelijke, etherische, mentale en emotionele lichamen van de Mensheid maar in het Natuur Koninkrijk en ook in de Lichamen van Moeder Aarde. Deze mutaties hebben iedere denkbare vorm van pijn en lijden op deze Planeet. gemanifesteerd en manifesteren dat nog.

Nu, laten we snel doorgaan naar dit Kosmische Moment. We zitten midden in de Opstijging naar oneindige perfectie van de 5 Dimensionale Nieuwe Aarde. Maar, de ENIGE manier waarop we succesvol zullen Ascenderen naar patronen van volmaaktheid voor de Nieuwe Aarde, en om stoffelijke lichamen te creëren met vibrerende gezondheid, eeuwige jeugd en stralende schoonheid waar alle profetieën ons over verteld hebben waarin we zullen leven op de Nieuwe Aarde, is voor de Mensheid en onze Lichaams Elementalen om het schisma te helen tussen ons en om te beginnen samen te werken op een bewust niveau. De snelste en meest effectieve wijze van doen voor ons ALLEMAAL is om onze menselijke ego’s te transcenderen en om beginnen te functioneren vanuit het niveau van het Christus Bewustzijn dat hoort bij onze Ik Ben Aanwezigheid. 

Door de wonderen die zijn gebeurd sedert de geboorte van de Nieuwe Aarde op 21-22 december 2012, is die verschuiving al begonnen en zal dat veel makkelijker zijn dan jullie je misschien voorstellen.

In de maand april 2014 ontvangen wij een weergaloze instroom van Licht die ons zal helpen onze doelen te bereiken in wat zal lijken dat wonderbaarlijke wijzen zijn. Als je de volgende woorden leest, WEET dan dat je machtig bent verder dan we weten en dat deze maand aan de mensheid wordt gepresenteerd als een levens-veranderende gelegenheid.

Door de Activiteiten van Licht die tot nu toe in 2014 zijn gebeurd, zijn onze pijnappel- en hypofyse klieren geactiveerd geworden naar de hoogste frequentie die we ervaren hebben sedert onze val uit de Genade, eonen geleden. Deze activering tilde de Mensheid op naar een hogere staat van Christus Bewustzijn en gaf onze Ik Ben Aanwezigheid directe toegang tot de Goddelijke Alchemie die plaats vindt in onze stoffelijke, etherische, mentale en emotionele lichamen. Deze Goddelijke Alchemie transformeert geleidelijk onze op koolstof gebaseerde planetaire cellen naar 5 Dimensionale op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Cellen. Deze transformatie wordt gedaan door tussenkomst van onze Ik Ben Aanwezigheid en door onze LichaamsElementalen. Die Activiteit van Licht plaveide het pad voor een verbazend gebeuren dat plaats vond met de instroom van Licht dat bij de Equinox van maart gebeurde.

De Equinox reflecteert het moment op Aarde als dag en nacht in balans zijn. Het weerspiegelt ook het Kosmisch Moment terwijl de Inademing en de Uitademing van onze Vader-Moeder God in volmaakte balans zijn. Toen de Equinox gebeurde op 20-21 maart 2014, vibreerde de Mensheid op een niveau van Christus Bewustzijn wat onze Ik Ben Aanwezigheid de Heilige Adem liet ademen en door onze pijnappel en hypofyse klieren liet gaan naar onze rechter- en linker-breinhemisferen. Deze instroom van Gods’s Goddelijke Ademhaling bracht onze stoffelijke breinstructuren in een nieuw niveau van evenwicht.

Toen dat eenmaal was gedaan, stroomden de Mannelijke en Vrouwelijke Polariteiten van God door de ruggenmerg kanalen van de Mensheid en her-kalibreerden en versterkten onze zenuwstelsels. Dit proces verbreedde de Licht straal die door onze rug, ons chakra stelsel, onze accupuntuur meridianen gaat en in ieder atomisch en subatomisch partikeltje en golf van energie in onze Aardse Lichamen.

Door dit gebeuren voltooide God Zegenrijk door samenwerking van ieder mens zijn/haar Ik Ben Aanwezigheid en LichaamsElementaal, de Mensheid kan nu hogere frequenties weerstaan en assimileren van het 5 Dimensionale Kristallijn Zonne Licht dan ooit eerder. Dit is enorm de Goddelijke Alchemie aan het versnellen van het transformeren van onze op koolstof gebaseerde planetaire cellen naar op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Cellen van oneindige perfectie.

Ik weet dat het moeilijk is om de wonderen te doorgronden die zich op deze Planeet ontvouwen nu we de Nieuwe Aarde hebben laten geboren worden. Dit is specifiek zo sedert we de chaos nog aan de oppervlakte kunnen zien komen van de oude Aarde zodat die geheeld kan worden en getransmuteerd naar Licht. Maar ik verzeker jullie, dat jullie Ik Ben Aanwezigheid en je LichaamsElementaal zich zeer bewust zijn van de wonderbaarlijke verandering in het Christus Bewustzijn die in je hart en geest plaats vindt. Deze verandering speelt een heel groot deel in het helen van het schisma dat jullie menselijke ego’s veroorzaakten met je LichaamsElementalen.

Hoe jullie je ook bewust zijn van of hoe vergeetachtig een mens ook kan zijn van de wonderen die gebeuren op Aarde, ieder van ons gaat verder in de frequenties van de Nieuwe Aarde. Er is geen terugkeer meer. Nu zitten Mensheid, onze LichaamsElementalen, het Elementale Koninkrijk en de Aarde in de positie om voordeel te hebben op verbijsterende manieren van de instromen van Licht waarmee we gezegend zullen worden in april 2014.

Ieder jaar, volgend op de maart Equinox, begint de Verrijzenis Vlam de Aarde te baden in haar glorieuze Licht. Dit is het Heilige Vuur uit het Hart van God die Leven herstelt en die het slapende Elementale Koninkrijk wekt. Door de veranderingen die al hebben plaatsgehad in 2014, zal dit Geschenk van onze Vader-Moeder God de Mensheid, onze LichaamsElementalen en het Elementale Koninkrijk zegenen, door ons op te heffen in krachtiger manieren dan ooit eerder.

Op 14-15 april 2014 zullen we de Overgang van de Volle Maan beleven, en die is altijd de eerste Volle maan volgend op de maart Equinox. Dit jaar op de Overgang van de Volle Maan zullen we gezegend worden met een Maan eclips. Eclipsen zijn hemelse verbindingen/samenstanden die de Aarde baden met al haar Levens in frequenties van Licht dat enorm vergroot wat wij bekrachtigen met onze gedachten, gevoelens, woorden, daden, wat we denken en onze herinneringen. Zo lang als wij ons richten op dat wat we willen scheppen in ons leven, en niet op de dingen die we niet willen, zijn Eclipsen prachtige gelegenheden voor groei en transformatie. Deze Eclips zal een buitengewoon krachtige tijd zijn om alles vrij en los te laten dat niet langer meer ons hoogste goed dient, en die zorgt voor een verbazende gelegenheid om de patronen van perfectie te bekrachtigen voor de Nieuwe Aarde, de Goddelijke Alchemie vindt plaats in onze Aardse Lichamen met al onze hoop, dromen, visioenen en hart wensen.

Op 20 april, zullen miljarden mensen over de wereld de Verrijzenis vieren van Jezus de Christus. Pasen is altijd de eerste zondag volgend op de eerste Volle Maan na de maart equinox. Miljarden mensen die dan hun aandacht richten op de Verrijzenis van Jezus op Paasmorgen zullen een collectieve Cup/Kop vormen van het Bewustzijn van Mensen. Deze Kelk van Licht zal voor een open portaal zorgen waar het Licht van God doorheen stroomt om de terugkeer te versnellen van het Christus Bewustzijn dat zich ontvouwt in ieder mens op Aarde door de Goddelijke Tussenkomst van zijn of haar Ik Ben Aanwezigheid. Dit is wat Jezus bedoelde met de 2de Komst van de Christus.

De terugkeer van de Mensheid naar het Christus Bewustzijn gebeurt ondanks iemands godsdienstige lidmaatschap en of hij of zij wel of niet in God gelooft of in een potentieel hoger niveau van bewustzijn. Dit gebeurt door de Ik Ben Aanwezigheid van al onze zusters en broeders in de Familie van de Mensheid want wij zijn Een en er is geen afscheiding.

“I AM my I AM Presence and I AM One with the I AM Presence of ALL Humanity. As I AM lifted up ALL Life is lifted up with me. And so it is.”

“Ik Ben mijn Ik Ben Aanwezigheid en Ik Ben Een met de Ik Ben Aanwezigheid van de Hele Mensheid. Als Ik Ben wordt opgeheven, wordt Alle Leven met mij opgeheven. En zo zij het.”

Er schijnen veel discussies te zijn of Jezus feitelijk gekruisigd werd en of hij wel of niet Verrezen was. Jezus en het Gezelschap van de Hemel hebben duidelijk verklaard dat de kruisiging en de Verrijzenis cruciale facetten waren van Jezus Goddelijke Missie en dat beide gebeurtenissen plaats vonden. Maar ongelukkig genoeg is dit gebeurd zoals met de meeste van Jezus’ leringen, de kruisiging en de Verrijzenis werden enorm verkeerd begrepen. 

Jezus werd niet gemarteld en gekruisigd omdat wij zo slecht zijn en zulke waardeloze zondaars en wormen in het stof zijn waarom hij zo wreed moest worden behandeld om ons te redden. Jezus stemde in om door die ervaring heen te gaan omdat hij op een intense en krachtige manier wilde demonstreren dat er niets is dat de op vrees gebaseerde ego’s van de mensheid ons Aardse Lichaam kan verwonden/toebrengen wat de goddelijke Aanwezigheid die in dat lichaam woont, kan vernietigen.

Bij zijn Verrijzenis transformeerde Jezus zijn op koolstof gebaseerde lichaam in het 5 Dimensionale op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Lichaam dat hij nodig had om te Ascenderen in de tijdloze, ruimteloze frequenties van de 5 de Dimensie. Toen Maria Magdalena Jezus na zijn Verrijzenis zag, zei hij tegen gaar: “Raak mij niet aan, mijn lichaam is niet van deze wereld.” Veertig dagen later steeg Jezus op naar de 5 Dimensionale Rijken van Licht en naar de volgende fase van zijn evolutionaire proces.

Jezus wilde een archetype verankeren en voor de Mensheid deze Goddelijke Alchemie modelleren waar wij allen doorheen zouden gaan bij het Ascentie proces dat we nu ervaren, terwijl we de 5 Dimensionale Nieuwe Aarde ingaan. Hij demonstreerde ook duidelijk het Pad van Goddelijke Liefde dat zou leiden naar de terugkeer van het Christus Bewustzijn waar de Mensheid nu in zit, bij het proces van voltooiing.

Op Paasmorgen, terwijl de Verrijzings Vlam de Aarde in meer Licht baadt dan de Mensheid eerder kon verdragen, zal iedere mens en ieder partikeltje en golf van Leven op Aarde worden Herrezen naar hogere Frequenties van Licht dan we ooit ervoeren sedert we uit het Christus Bewustzijn vielen in het gefragmenteerde bewustzijn van onze menselijke ego’s. Dit is een Kosmisch Moment waar we allen ons voordeel mee kunnen doen door ons bewust te zijn van wat er gebeurt en door de werkelijkheid te bevestigen van die ervaring.

“I AM the Resurrection and the Life of Planet Earth and ALL her Life, now made manifest and sustained by God’s Divine Grace. And so it is.”

“Ik BEN de Verrijzenis en het Leven van Planeet Aarde en AL haar Leven, die nu manifest gemaakt wordt en onderhouden door God’s Goddelijke Genade. En zo is het.”


Volgend op de Activiteit van Licht die alle Leven zal zegenen op Paasmorgen, zullen wij een zeer zeldzame en zeer krachtig Hoofd Kruis Punt beleven die het Elementale Koninkrijk naar voren het Licht in zal katapulteren. Dit gebeuren zal enorm de Goddelijke Alchemie versnellen dat plaats vindt in onze Aardse Lichamen en in de Lichamen van Moeder Aarde. Dit zal ook buitengewoon de Healing en de Vergeving uitbreiden die plaats vindt tussen de Mensheid en het Elementale Koninkrijk. Deze vergrote Healing en Vergeving zal enorm het vermogen van de Mensheid bekrachtigen om de ziekten te transcenderen die onze menselijk ego’s verkeerd schiepen op de oude Aarde.

De piek van deze Hoofd Grote Kruis Verbinding zal de Aarde baden op 22, 23, en 24 april 2014. De erbij betrokken Planeten in dit Grote Kruis zijn Mars, Uranus, Pluto en Jupiter. Die vier Planeten zullen een Groot Kruis vormen door in precies 13 graden in Aries zich met elkaar te verbinden wat het Vuur Element betekent en het mentale lichaam van de Mensheid, met Kreeft die het Water Element vertegenwoordigt en het emotionele lichaam van de Mensheid en met Weegschaal die het Element Lucht vertegenwoordigt en het Menselijk Etherische lichaam en Steenbok die het Aarde Element vertegenwoordigt en het stoffelijke lichaam van de Mensheid.

Dit zal een ongelooflijk krachtige tijd zijn voor ons allemaal om ons te richten op de Goddelijke Alchemie die plaats vindt in onze vier Aardse Lichamen terwijl ze worden getransformeerd van op koolstof gebaseerde cellen naar op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Cellen. Dit zijn de 5 Dimensionale op Kristallijn gebaseerde Zonne Licht Lichamen die Jezus voor ons demonstreerde welke vibrerend gezondheid, eeuwige jeugd en oneindige perfectie zullen weerspiegelen die we allen zullen beleven als onze Ascentie op de Nieuwe Aarde zal voltooid zijn.

De laatste monumentale instroom van Licht zullen we beleven in april en dat is een Nieuwe Maan Zonne Eclips die zal plaatsvinden op 28 april. Via deze eclips, zal onze Vader-Moeder God en het Gezelschap van de Hemel ieder partikeltje en golf van Leven op Aarde verzegelen in de hoogste frequenties van vibraties waartoe we in staat zijn te weerstaan door alle Activiteiten van Licht die hebben plaats gevonden sedert het begin van 2014. Dit Geschenk van Goddelijke Genade zal de Mensheid en het Elementale Koninkrijk ervan weerhouden om ooit weer weg te zinken naar de dieptes van de verstorende energieën die onze menselijke ego’s verkeerd schiepen op de oude Aarde.

Het Elementale Koninkrijk en de Goddelijke Alchemie In Onze Aardse Lichamen.

Zoals jullie kunnen zien door de informatie die het Gezelschap van de Hemel met ons heeft gedeeld, is het werken op een bewust niveau met onze Lichaams Elementalen en het Elementale Koninkrijk die DE SLEUTEL is voor een snel Ascentie proces. Het gebeurt ALLEEN door de bewuste samenwerking van de Mensheid en het Elementale Koninkrijk dat we zullen opstijgen naar de patronen van perfectie voor de Nieuwe Aarde en onze Kristallijnen Licht Lichamen van vibrerende gezondheid, eeuwige jeugd en oneindige perfectie.

Diverse tientallen jaren, hebben weergaloze buiten de wereld Activiteiten van Licht plaats gehad die specifiek waren ontworpen om de Mensheid te doen ontwaken en om ons weer in kennis te brengen met de werkelijkheid van het Elementale Koninkrijk, en hoe deze Wezens onzelfzuchtig de Mensheid hebben gediend bij onze Aardse reis. Een zeer lange tijd geleden, vroegen de Machtige Elohim en de Bestuurders van het Elementale Koninkrijk of ik deze gebeurtenissen wilde documenteren, zodat als we bij dit Kosmische Moment zouden aankomen in ons Ascentie proces er een registratie zou zijn van de Goddelijke Tussenkomst en de ongelooflijke dienst die aan de Mensheid werd gegeven door het Elementale Koninkrijk. Ze zeiden dat deze documentatie tastbaar bewijs zou zijn dat elke twijfel in harten en denken van de Mensheid zou elimineren dat deze Wezens in feite bestaan.

Om ons allen bij te staan in deze weergaloze tijd, ben ik door al de levensveranderende en verlichtende informatie gegaan die ik ontving en in de jaren meedeelde welke me gegeven waren ten gunste van de hele Mensheid door de Machtige Elohim en de Bestuurders van de Elementen.

Ik heb deze massale opeenstapeling van Heilige Kennis geredigeerd vanaf het aller hoogste tot in de juister tijd en de meest vitale belangrijke informatie voor deze fase van onze Ascentie naar de Nieuwe Aarde.

Om deze Hemelse Medelingen vlot beschikbaar te maken voor iemand die daarin is geïnteresseerd, nam ik een set van 2 CD’s op die zoveel mogelijk informatie bevatten als mogelijk is. De CD’s hebben de titel: Divine Alchemy.

We bieden die set van 2 CD’s gereduceerd aan zodat die toegankelijker zullen zijn bij de ongelooflijke instromingen van Licht die we in april zullen ervaren en in de rest van 2014.

Het volgende laat ik in Engels staan, is voor de Engels sprekenden. W

In addition to the important information designed to convince Humanity of the profound Truth that the Elemental Kingdom does indeed exist, the CDs contain powerful visualizations and tools that have been given to us by the Company of Heaven to help all of us accelerate the Divine Alchemy taking place within our Earthly Bodies at this time.

Anyone who is willing to invoke his or her I AM Presence and utilize the powerful tools of Divine Alchemy revealed on this set of 2 CDs will experience positive and amazing changes in their bodies and in their everyday life experiences.

If you are interested in ordering the Divine Alchemy CDs please do so by going to our website. Just click on the link below and you will be taken directly to the Divine Alchemy CDs. They are available as physical CDs that will be mailed to you, or MP3s that you can download onto your computer or your electronic devices.

http://www.eraofpeace.org/products/sale-items

(If this link does not work please copy and paste it into your browser.)

Precious Heart, God Bless YOU for the Light you are adding to the world and your willingness to be the powerful force of Divine Love you are destined to be.

Patricia Cota-Robles

New Age Study of Humanity’s Purpose

a 501 (c) 3 nonprofit educational organization

www.eraofpeace.org FAX: 520-751-2981 Phone: 520-885-7909

New Age Study of Humanity’s Purpose / PO Box 41883, / Tucson, Arizona 85717

This article is copyrighted, but you have my permission to share it through any medium as long as it is offered for FREE, it is not altered, and the proper credit line is included. Thank You. ©2014 Patricia Diane Cota-Robles

The information in this monthly sharing is being given to Humanity by the Beings of Light in the Realms of Illumined Truth. The Divine Intent of these celestial sharings is to encourage, empower, uplift, and inspire Humanity by allowing us to see the bigger picture during these wondrous but often challenging times.