Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 april 2014

Heavenletter #4884 De Meest Wezenlijke Droom van Allemaal / 9 april 2014

De Meest Wezenlijke Droom van Allemaal

Woensdag 9 april 2014

God zei:

Een land van vrede bestaat. Je hebt er een flauw vermoeden van, zelfs als er onrust beweegt binnenin jou. Er zijn momenten dat je bekend bent met vrede. Meer en meer van deze momenten, en de onschuldige wereld zal voldoen aan deze vrede. Natuurlijk, dit is zo. Genoeg mensen die vrede binnenin voelen kan alleen resulteren in een land van vrede.

Iedereen voelt wat er gaande is in de omgeving. Als er een ruzie is, absorbeert een huis de effecten. Als er rust is, absorbeert een huis ook de rust. En gelach! Een huis kan alleen doen wat het kan doen. Van een huis is de actie niet afkomstig. Het is een reactor. Wat een belangrijke rol speel jij in de wereld.

Als er genoeg kinderen van Mij in de wereld in vrede leven, dan zal er vrede zijn. Vrede zal de hele wereld overnemen. Dit is geen nieuw idee.

Je weet dat je op de rand hiervan bent. Het is ook mogelijk, misschien waarschijnlijk, dat wanneer deze Heavenletter wordt gepubliceerd, vrede het al overgenomen zal hebben. In ieder geval, is vrede op handen.

Houd er alsjeblieft rekening mee dat vrede niet saai is. Vrede betekent niet perfecte harmonie. Er zal onenigheid zijn, echter onenigheid zonder verdeeldheid zaaiende woede. Er zal meer zijn richting het bereiken van een oplossing in plaats van een gevecht tot het einde over wie er gelijk heeft of wie de meeste macht heeft. Er zal een verlangen zijn naar geven en nemen, niet statisch, maar echt en levend. Goed gevoel kan komen van onenigheid. Twee partijen kunnen gelukkig zijn in plaats van de ene of de andere of geen van beide.

Een persoon die zijn eigen zin krijgt kan een moment van triomf hebben, toch is het een doffe triomf. Iemand mag alle snoep opeten en voelt niet zo geweldig na een tijdje. Dat iemand zijn zin krijgt, is helemaal niet zo belangrijk als men denkt dat het is.

Er is iets grootser in het leven, en je gaat het hebben. Het leven zal meer zijn als een van die lange zagen waar op elk uiteinde een man zit, of meer als een boot waar meer dan een persoon roeit.

Iedereen eindigt als de Overwinnaar, geliefden. Zege wordt meer als welbehagen. Allen zijn blij dat een team het goed doet. Er zal niet zo'n grote investering zijn in het verslaan van een ander team. Ja, de overwinning zal welbehagen zijn.

Je ziet nu al meer van dit, en je zult meer gaan zien, en je zal ook een gever van meer zijn. Twee teams spelen samen. Elk team doet zijn best. Een winnend team wint, toch, als een winnend team wint met een goed gevoel, waar is een verliezer? Als er een goed gevoel heerst, wie kan er verliezen? Wat zou het punt zijn van een dergelijk concept? Wie zou niet een ander helpen en graag helpen?

Waar kon wanhoop een thuis vinden? Als kleine dingen niet gemaakt worden tot grote dingen, wat kan de kwestie zijn? Waar kunnen wanhoop en depressie en negativiteit scoren wanneer Eenheid wordt geleefd en gekend is?

Allen op Aarde zullen een team worden in de ware geest van een team. Eén voor allen, en allen voor één. Dit is geen loze droom. Dit is de meest wezenlijk droom van allemaal. De wereld maakt zich hier klaar voor.

In het verleden is er de voorbereiding voor het einde van de wereld geweest.

Nu is er de voorbereiding voor het begin van de wereld zoals de wereld was ontworpen om te zijn. Hoe was de wereld ontworpen om te zijn, behalve de Hemel op Aarde? Maak je klaar. Er zal muziek zijn. Alle soorten muziek. Harp. Rap. Niets zal worden weggelaten. Het zal inclusief alles zijn en er ook zijn allemaal zijn. Maak je klaar om een virtuoos van het leven te zijn.

Vertaald: Anneke