Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 24 april 2014

Heavenletter #4899 De Onderlinge Verbondenheid van Alles op Aarde / 24 april 2014

De Onderlinge Verbondenheid van Alles op Aarde
Donderdag 24 april 2014

God zei:

Zoals het er nu uitziet, begin je de onderlinge verbondenheid van alles op Aarde ook nog maar niet te begrijpen en te waarderen. Je bent vaak verrast op manieren die je niet had kunnen voorzien. Soms sta je positief ten opzichte van wat er gebeurt en soms doe je dat niet. Niettemin heeft het leven in ieder geval schijnbare gebeurtenissen samengetrokken die jou dienen en jou goed van dienst zijn. Wat Ik zeg is dat hoe het leven jou ook mag lijken, het leven jou goede service geeft. Welkom of niet, het leven biedt jou altijd iets van verdienste aan of je het ziet of niet. Of je de verdienste ziet of niet, accepteer hem.
Iemand verliest zijn baan en dit lijkt afschuwelijk. Hij verliest misschien zijn huis. Hij kan zijn zelfvertrouwen verliezen. Hoe dan ook, er gebeurt iets als gevolg van goddelijke voorzienigheid. Ergens binnen dat wat niet de bewuste keuze van de persoon was, ontstaat iets goeds. Zoek naar dat goede. Blijf erop rekenen. Als jouw situatie nu wanhopig lijkt, wacht dan, er is goeds dat nog gaat komen. Of je het goede bewust waarneemt of niet, het is er.

Met andere woorden, Ik zeg tegen je dat ondanks de schijn en jouw aangeleerde indrukken, jij op een prachtige plek bent. Een kruispunt is een geweldig aanbod. Maak er gebruik van. Misschien voel je je niet prettig op een bepaald kruispunt, maar je moet weten dat ongemakkelijk ook dient. Het is een goed idee het verleden achter je te laten en het nieuwe te verwelkomen. Aan de slag ermee. Luister een minuut naar Mij. Hoe minder je tegen het leven vecht, hoe hoger je stijgt. Minder weerstand betekent snellere groei. Alles wat jou gebeurt, gebeurt voor jou. Of je het nu fijn vindt of niet, elke omstandigheid levert geluk op. Wat de verstoring ook zijn mag, het ondersteunt jou.

In ieder geval is alles oké. Uiteindelijk is het maar het leven. Het leven op Aarde gaat door. Bedenk dat alles wat gebeurt vooruitgaand is. Dat moet wel het geval zijn. Wat jij dood noemt, is vooruitgang. Het is geen verslechtering. Je stijgt hoger. Het doet er niet toe wat de wereld misschien zegt. Het doet er niet toe wat jij zelf zegt. Er is geen moment in het leven dat je niet gezegend wordt.

Ja, dat durf Ik te zeggen. Ik zeg zonder uitzondering dat alles wat in het leven gebeurt, jou zegent. De zegen is er of je hem herkent of niet. Er is in alles een geschenk voor jou. Dit kan onmogelijk voor jou zijn om te zien, maar het geschenk is er. Dit is zonder uitzondering, geliefden. In pijn word je gezegend zowel als in vreugde.

Jij bent een zegen en jouw leven zegent anderen. Alleen zijn in de wereld de ideeën van positief en negatief geplant. Ik stel voor dat je naar het positieve zoekt. Het positieve is waar. Ik geef jou geen placebo. Ik tik je niet op je hoofd met mooie woorden. De wereld accepteert het idee van moeilijke tijden. De wereld accepteert veel dat niet zo is.

Geliefden, Ik zegen en jullie zijn gezegend. Geloof je echt ook maar voor een moment dat Ik vervloek? In hemelsnaam, nee, dat doe Ik niet. Ik zegen en Ik zegen jullie. Het is duidelijk dat het leven een mysterie voor je is.

Het leven op Aarde lijkt jou lang. Het kan jou een beproeving lijken. Het leven op Aarde is van korte duur. Het is in een flits voorbij. Het leven zelf is eindeloos, maar het leven op Aarde is slechts een ogenblik. Vandaag is het er en morgen is het weg. In de Hemel is er permanentie. Op Aarde is die er niet. Profiteer van het leven op Aarde en leef het. Je bent in leven op Aarde. Het is een zegen op Aarde in leven te zijn en jij bent ook een zegen. Wat er ook lijkt te gebeuren, wees genadig. Je bent hier op Aarde om boven de omstandigheden uit te stijgen. Geen schoppen en schreeuwen meer. Jouw leven dient Mij en jouzelf.

Vertaald: Luus

http://heavenletters.org/