Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 april 2014

5e Grascirkel Formatie 2014 - 24 april 2014 / Robbert van den Broeke

5e Grascirkel Formatie 2014
Robbert van den Broeke
24 april  2014 

Na de verschijningen van Goede Vrijdag en de Paasboodschap op 19 april, had Robbert al het gevoel dat het nog niet helemaal klaar was. Hij had sterk het idee dat er nóg iets stond te gebeuren wat gerelateerd zou zijn aan de Paasboodschap.

Dit gevoel werd heel sterk op dinsdagavond 22 april. Op dat moment was hij niet alleen, want hij had bezoek van Roy (een goede vriend). Hij vroeg hem of ze naar een specifieke plek konden rijden ergens in de polders van Hoeven, want zijn gevoel vertelde hem dat daar iets stond te gebeuren en wel in de vorm van een nieuwe formatie. Ook zag hij zelfs de vorm voor zich van hoe dat deze formatie eruit zou zien. Voordat ze vertrokken pakte hij een stuk papier en tekende hier een cirkel op met in het midden een (Christus) kruis, opgebouwd uit kleinere cirkels. Een klein halfuurtje later kwamen ze aan bij het veld wat Robbert in zijn visioen had gezien. Het bleek om een vrij groot veld te gaan met gras wat tot aan de knieën hoog stond. Twee keer zijn ze langs het veld gereden, maar konden niets vinden. Robbert voelde een lichte teleurstelling en dacht dat hij zich misschien toch vergist had.

Een hele dag ging voorbij…..totdat hij de volgende avond wéér overvallen werd door hetzelfde onrustige gevoel als de dag daarvoor. Dit keer was het een stuk heftiger. Zelf omschrijft hij het als een gevoel dat een vrouw moet hebben die op het punt staat van bevallen. Een onomkeerbaar proces. IETS stond er te gebeuren!

Die avond was hij echter alleen en besloot hij toch om Roy te bellen om te vragen of hij alsjeblieft zijn kant op kon komen. Dit vond hij geen probleem en een uurtje later zaten ze samen in de auto op weg naar (toch weer) hetzelfde veld. Ze hoefden dit keer niet lang te zoeken, want bij aankomst konden ze de ‘deuken’ in het veld duidelijk zien liggen. De formatie had een sterke overeenkomst met de tekening die Robbert de dag ervoor had getekend. Een grote ring (doorsnede van ruim 20 meter) met daarin een kruis, opgebouwd uit 9 cirkels en 1 brede ring. Aan deze formatie lagen ook nog 3 satellietjes in de vorm van een staart.

Leuke anekdote : De volgende dag is Roy teruggegaan om foto’s te nemen van de formatie. Terwijl hij dit deed stopte er een auto met daarin een man die de opzichter bleek te zijn van het gebied rondom Hoeven. Van hem kreeg Roy te horen wie de landeigenaar was, maar ook vertelde hij nog een interessante anekdote…; Hij liet Roy weten dat hij al tientallen jaren rondrijdt in deze polders, óók ´s nachts ! Ook is hij bekend met Robbert van den Broeke en de cirkels die hier ook al vele jaren verschijnen. Tijdens zijn patrouilles heeft hij nog nóóit mensen gezien die een formatie aan het maken waren. Hij had dus ook geen verklaring voor wie of wat deze cirkels dan zouden maken, dit is voor hem dan ook een gróót raadsel…..

Roy heeft contact opgenomen met de boer. Deze heeft laten weten dat hij liever geen mensen op zijn veld heeft. Hij vond het geen probleem dat er foto´s van werden gemaakt, maar liet weten dat we hier beter snel mee konden zijn, want als het weer het toelaat, zou hij het land snel gaan maaien, het gras staat namelijk behoorlijk hoog.

Robbert verwacht nog wel een boodschap bij deze prachtige formatie. Wanneer die bekend is, wordt deze uiteraard hier geplaatst.http://www.robbertvandenbroeke.nl/