Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 4 april 2014

2014 Voorspellingen Ascentie Symptomen, Aankomst Galactische Sterren Familie, Nieuwe Technologieën 333 Shekina Rose 3 April 2014

Shekina Rose /De Blauwe Straal
2014 Voorspellingen Ascentie Symptomen, Aankomst Galactische Sterren Familie, Nieuwe Technologieën 333
3 April 2014


De nummersequenties die in deze channeling ingebed tevoorschijn komen werden aan Shekina Rose gegeven door de spirit om deze transmissie te activeren.

Dit jaar brengt opwindende tijden met golven van nieuwe harmonische trillingsresonanties waar de centrumbron jullie de Galactische downloads van technologieën geeft vanuit de hogere rijken. Jullie kunnen iets aan de horizon bespeuren, iets groots maakt zich gereed om te gebeuren. Terwijl het oude resonantiegebied van bewustzijn ineenstort, zullen grote veranderingen en bewegingen zich voordoen.

In jouw leven kan dit een verhuizing naar een andere locatie creëren, een herziening van wie jij gelooft dat je zelf bent, en opwaarderingen en nieuwe manieren om jouw Lichtwerk en healing te doen. Spirit mag jou vragen om jouw rijk van denken uit te breiden met betrekking tot wie je van jezelf gelooft te zijn, en precies op het moment wanneer jij je eindelijk op jouw pad en met jouw Lichtwerk comfortabel mag voelen, schijnt er een verschuiving als uit het niets tevoorschijn te komen. Weet dat dit een hogere ziel roeping is hetgeen eindelijk voor jou op z'n plaats gevallen is. De kosmos lijnt jou uit om in volmaakte boventonen te zijn voor goddelijke bijeenkomsten, inspiratie, kansen, en voor Creatie om zich voor te doen. 444

De trillingsverschuiving ontwaakt jouw breinchemie met evolutionaire frequenties, jouw gebied van gewaarwording uitbreidend om onconventioneel en grenzeloos te zijn, en bij tijden kan het jou je oncomfortabel laten voelen. Weet dat dit jouw ware essentie van nieuw besef is en dat spirituele bekwaamheden online komen binnenin de goddelijke heilige matrix. Ben je bewust van anderen die niet op een bewuste reis zijn aangezien deze trillingsgolf bedreigend aan kan voelen voor hun manier van leven en stabiliteit en zij zouden kunnen handelen op een agressieve en zelfs gewelddadige manier. Dit verschuift jouw breinchemie met evolutionaire frequenties.

Werken met de Sterrenschepen en Jullie Galactische Sterrenfamilie 33 33 33

Velen van jullie zullen meer frequentie sterrenschepen en de Galactische Federaties van Licht zien die jullie sterrenfamilie zijn, en in het bijzonder de Pleiadische Vrede Sterrenschepen. Deze galactische sterrenschepen werden voor jullie verborgen in de dichte vlakten. Zij zijn nu zichtbaar en kunnen tijdens het daglicht gezien worden en verschijnen als zilveren sigaar vormen. Deze Galactische sterrenschip vloten brengen sterrenwezen ontwakingscodes van eenheid en vreedzame technologieën vanuit de hogere rijken. Velen van jullie zullen met hen samenwerken, alleen en in groepen. Deze nieuwe technologieën zullen nieuwe gereedschappen van communicaties brengen en portalen van hogere frequenties van jullie sterren zielfamilie. 22

Nieuwe Technologieën om de Straling en het Milieu Op te Ruimen

Jullie zijn zeer belangrijk voor de vrede en het eenheidsproces en het schoonmaken van het milieu. Jullie wereld heeft deze buitenaardse technologieën nu nodig die vergiften, straling en vervormde energie golffrequenties kunnen transmuteren. Sommige van de dieren koninkrijken lijden al en zijn aan het muteren. Een oproep binnenin het Goddelijke Plan werd gemaakt voor deze nieuwe technologieën om in het bestaan te komen en anderen zullen volgen die op dit moment nog te delicaat zijn om te delen. En weet nochtans dat de tijd meer dimensionaal en transparant voor gebeurtenissen wordt en aan het worden is om in staat te zijn snel en ogenblikkelijk te verschuiven.

Wij wensen om de Activeringscode Resonanties in de Goddelijke Heilige Matrix te delen 333

Voor iedere disharmonische energetische frequentie indruk die bepaalde instrumenten kunnen detecteren als geluidsgolven en patronen gecreëerd door ziekte, angst, technologie, vergiften, ontkoppeling van de Schepper, zal een harmonische resonante frequentie tegenhanger altijd bestaan welke de boventoon afstemmingsbalans voor Gods creatie kan transmuteren en herstellen. In oude tijden wist jullie galactische zelf hoe jullie energiegolf configuraties te synchroniseren met de sterritmes van de Aarde, kosmos en de hemel in een volledige natuurlijke overeenstemming met de Schepping van de Gods Bron. Wat belangrijk is om te weten is dat deze compenserende afstemmingsfrequenties bestaan en voor jullie beschikbaar zijn.

Jullie, de nieuwe voorlopers, zijn de frequentie-houders, bruggenbouwers, Goddelijke Architecten die de weg plaveien en deze nieuwe technologieën binnenbrengen zodat zij hier op de planeet gestabiliseerd kunnen worden. Weet dat jullie je eerst bewust worden van deze galactische golven op de planeet en hen dan in elkaar zetten en dirigeren.

2014 Voorspellingen en Daaraan Voorbij Ascentie Symptomen Lijst

Het wordt gesuggereerd om een gezondheidsdeskundige te consulteren voor symptomen aangezien niet elk symptoom van de ascentie is. En hoewel het een ascentie symptoom mag zijn, mag je nog steeds hulp met het proces nodig zijn. Er zullen cyclussen en tijdsperioden zijn dat je deze verschuivende ascenties door het gehele jaar heen en de tijden die er in het verschiet liggen mag ervaren.

Herontdekking van de Godinnen Tempels en Godinnen Sterren Technologieën

Opening van nieuwe en oude sterrenpoorten en poorten van het hogere rijk: Wees niet verrast als sommige van dezen niet zijn wat je verwacht, kleine en energetische technologische apparatuur.

Jullie zullen ontdekken en opnieuw ontwaakt worden voor nieuwe wegen van verbinding, uitlijning met de Bron en het handhaven van balans.

Jouw locatie, jouw genezing, jouw pad mag dit jaar verschuiven en veranderen. Je mag meer gespecialiseerd raken in jouw healing Lichtwerk en je zult opgewaardeerd worden om een geheel nieuw niveau te bereiken.

Duizeligheid, het gevoel hebben alsof de grond heen en weer zwaait. En waar je een frequentie toon kunt horen, kan dit aanpassingen zijn van het elektromagnetische planetaire rasterwerk. Als een hogere frequentie Empaat stem jij je af op deze frequentie en aanpassing. Dit duurt niet zeer lang.

Hogere zintuiglijke multidimensionale gehooropwaardering

Jullie worden opgewaardeerd naar een hoger zintuiglijk multidimensionaal gehoor welke voorbij gaat aan downloads die je als rinkelende/zoemende/brommende/ruisende geluiden in de oren hoort. Je bent nu in staat om jouw eigen persoonlijke handtekening frequentie resonantie te horen. Merk op wanneer je jouw energetische frequenties van geluid hoort variëren of hoe luid als dit is wanneer je emotionele verstoringen en bemoeienissen in jouw gebied hebt.

Hogere Zintuiglijke Multidimensionale Visie: Het gehele plaatje zien en ervaren en in één keer de interpretatie en diens volle betekenis downloaden.

Nieuw lichamelijke bewegingen, nieuw opgewaardeerd lichaamssjabloon: Jouw lichaam zal nieuwe bewegingen nodig zijn, ritmes en stromingen om zich aan te passen aan de nieuwe galactische codes en de Nieuwe Aarde frequenties voor de uitlijning.
Minder tolerantie voor wat jou niet langer meer dient: in het bijzonder de Blauwe Stralen en de extra gevoelige engelachtige Empaat. Jullie emoties en energielichamen kunnen verstoringen, energie leegloop of bemoeienissen niet langer meer weerstreven.

Afzien van de onderdrukking van de groepsgeest en het bewustzijn 555

Het onder ogen komen en het afzien van de onderdrukking van vroegere genetische, voorouderlijke en menselijke geschiedenis waarvan jij je mogelijk niet bewust bent geweest was nog steeds een deel van jouw leven. Dit is omdat die trillingsresonantie delen van de matrix verlaat en verheft. Vele Blauwe Stralen en empathische Lichtwerkers zijn mensen die transmuteren aangezien dit deel uitmaakt van de coderingen van jullie planetaire doel. Als dit jou persoonlijk beïnvloedt, zal je een verhoging in jouw persoonlijke zelfwaarde opmerken hetgeen een verhoging in welvaart, kansen en succes zal creëren.

Grotere verbindingen met de hogere rijken en andere dimensies, gebieden en natuur koninkrijken en feeën rijken zoals in kleine mensen, eenhoorns, zeemeerminnen, dolfijnen, en andere wereldse wezens zullen zichzelf op nieuwe manieren aan jullie openbaren.
Het ervaren van levendige, heldere profetische dromen, naar andere rijken en dimensies toegaan, tijdreizen wanneer je slaapt.

Je niet geaard en zeker/veilig voelen, het loslaten van oude zekerheden van de illusie.
Je buiten jouw gebied van referentie voelen, uit je element, hetgeen zich voordoet met verhoogde verschuivingen in de matrix en het opheffen van de sluiers, een uitbreiding van wie je bent creëren. Hoe meer men probeert om zich vast te houden aan de oude manieren van zekerheid, hoe meer het aan je kan ontsnappen. Weet dat dit een grootse zegen is, aangezien je grenzeloos in wonderbaarlijke mogelijkheden aan het worden bent.

Zwaarte in het lichaam: Cyclussen van het voelen van zwaarte in het lichaam waar jij en het lichaam zich niet met elkaar in uitlijning voelen, dan weer tijden van een lichter gevoel. Nieuwe bewegingen die van jouw ingeboren en elementale zelf komen, het lichaam zal dan wensen om weer een uitlijning te willen maken.

Spijsverteringskwesties: Ziek worden na het eten van dieren, zelfs als zij biologisch zijn.
Cyclussen ervaren waar jij je dicht bij de andere zijde en de hogere rijken voelt, en dat je tegelijkertijd in beide werelden bent.

Licht Taal Her-modellering: Je mag bij jezelf gewaarworden dat je, spreekt, zingt, harmonieert, schrijft en creëert in de taal van het licht en dat je een activering en opwaarderingen van het hogere hart ervaart.

Een ander niveau van het verlaten van familie en vrienden: Een grotere scheidingsenergie doet zich voor die buiten jullie controle omgaat. Dit mag op natuurlijke wijze via gebeurtenissen gebeuren en je mag bij jezelf gewaarworden anders te handelen en niet te proberen de vredestichter te zijn zoals je in het verleden gedaan hebt, als een neutralisator van energie. Je mag van jezelf gewaarworden weg te lopen, je terug te trekken of je uit te spreken hetgeen deze energetische scheiding creëert.

De Nieuwe Aarde Eenheids Sjabloon Doorbraak Verschuiving 333

Wat wij wensen te delen is de meest opwindende doorbraak verschuiving die zich definitief heeft voorgedaan. Als jullie samenkomen en jullie je uitlijnen in het verenigde Eenheids Gebied en aangestuurd worden om voor jullie zelf en anderen te handelen, zullen jullie verbazingwekkende verschuivingen creëren en als nooit tevoren transmuteren, voor jullie zelf, anderen en voor het grotere geheel van de mensheid.

Wij wensen voor jullie om notitie te nemen van wat wij zeggen aangezien dit echt is en deel uitmaakt van jullie goddelijke erfenis, de heilige afstamming komt voor jullie terug en online. In dit nieuwe portaal van eenheidsraster alliantie, zullen jullie samen werelden van verandering die wonderbaarlijk zijn creëren. Zie voor jezelf de diepgaande veranderingen die zich voordoen als je deze intuïtieve aansporingen aanneemt van jouw weten en spirit. Wij zullen meer delen over dit opwindende goddelijke eenheidssjabloon die jullie voor de Nieuwe Aarde coderen. Geniet van deze miraculeuze tijden. Wij zijn één met u. 888

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

The Blue Ray Beings are an ultra-sensitive, empathic soul group like the Indigos that came from many different ascended planets and light realms to enlighten the genetic code of humanity and raise the God consciousness on Gaia. They are the lost ray of the Light Worker.

“Shekinah”, a Hebrew word in the "Language of Light", is a mentor of the Blue Ray. Shekinah is the lost aspect of the sacred Divine Feminine of Creation that is the embodiment of God, the ascension process. Blue Ray is the soul group consciousness of the highest aspect of all Blue Rays. Together we give you these transmissions.

Copyright © Language of Light vocal sound transmissions by Shekina Rose of www.shekinaspeaks.com - Permission is granted to copy and redistribute this article and videos on the condition that the URL www.shekinaspeaks.com is included as the resource and that it is distributed freely and on a non-commercial basis. E-mail: shekina444@yahoo.com