Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 25 januari 2014

Kryon: "Demystificeren van de Nieuwe Tijd - 3 " 25 januari 2014

LIVE KRYON CHANNELLING

"Demystificeren van de Nieuwe Tijd - 3 "

Deze live channeling werd gehouden in Edmonton, AB, Canada.

Lee Carroll
25 januari 2014
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Om de lezer te helpen is deze channeling bewerkt (door Lee en Kryon) om een nog helderder begrip te kunnen krijgen. Soms zit er energie in de live channeling die door woorden op papier niet tot uitdrukking kan worden gebracht. Veel plezier met deze verbeterde boodschap die werd gebracht in Edmonton, AB, Cananda.

Noot Henk: Deel 2 is (nog) niet op papier uitgebracht. Het staat wel als audio te beluisteren op de Kryon-website in de VS.


Gegroet, geliefden, Ik Ben Kryon van de magnetische dienst


Er is een tijd geweest waarop mijn partner in het channelingsproces niet zo betrokken was als nu. De nieuwe term is dat hij “opzij stapt” wat betekent dat hij er steeds bij is. Het channelingproces is geen overname en voor degenen die dit willen horen en denken dat het vreemd, mysterieus of griezelig is zou ik dit willen zeggen om te onderzoeken: De inheemsen van jullie planeet begrepen dit proces en zij deden het geregeld.