Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 28 maart 2014

Het openen van het Portaal van Vrede op Luxor Sekhmet 23 maart 2014 ANNAMERKABA

HET OPENEN VAN HET PORTAAL VAN VREDE OP LUXOR SEKHMET

Een paar dagen geleden heb ik een zeer interessant verslag van een ervaring ontvangen. die een geweldige lichtwerker werknemer met mij heeft gedeeld over het openen van het portaal in Luxor. Waar ze in geslaagd zijn om te doen, heeft de geschiedenis van de mensheid veranderd en zal individueel en collectief enorme positieve effecten blijven hebben op onze toekomst.

Hier is wat ik van Magda hebt ontvangen: Magda schrijft:

Lieve Anaa en Natalya

Het was een fantastische ervaring, speciaal bij de Sekmet Tempel in Karnak.  Het standbeeld van Sekmet heeft veel kracht en we voelden dat tijdens het binnenkomen. De tempel is donker, We begonnen met het nemen van foto's en door het flitslicht konden we energieën zien rond draaien zoals te zien is op afbeelding 1 a en 2a.

Ik zette het Metatron instrument aan haar voeten, het is duidelijk in beeld 1a want het heeft een roodachtig licht aan de rand (van de flitser veronderstel ik)


Dan in afbeelding 2a, de plaats waar ik het instrument neerleg is er een schitterend wit licht en het instrument staat op de foto verticaal en niet horizontaal zoals het stond aan haar voeten, op foto 1 a en 2a

 Het Metatron instrument veranderde helemaal in wit licht. Daarna is de volgende foto 2b laat haar hart zien met een briljante witte vlam.
Ten slotte op foto 3 kun je het hele lichaam zien met witte vlam in het hart en terwijl haar linkerhand een lange lotus vasthoudt te beginnen vanaf de basis chakra lichte de middelvinger heeft licht op.

Ik zou graag julie interpretatie weten over wat er is gebeurd vanaf die tijd voel ik me heel erg verhoogd in trilling en wanneer ik het Metatron juweel vasthoud voel ik me vliegen.

Liefde en Licht Magda

Toen ik haar verhaal las, begon ik te huilen. Ik huilde non-stop en bleef dat de volgende dagen doen.

Veel is er naar boven gekomen om te reinigen. Veel is er naar boven gekomen voor herevaluatie in mezelf. En dit alles begon toen ik haar e-mail las. De poort die ze heeft geopend is degene die de wonden gaat helen. Als ik lees wat ze deed, de eerste gedachte die door mijn hoofd schoot was deze "EINDELIJK! EINDELIJK!! "En ik huilde, als een moeder die haar kinderen verwelkomt als ze thuis komen van de oorlog. Ik huilde en voelde dat mijn kinderen eindelijk veilig zijn teruggekeerd naar hun huis. 

En de oorlog is nu voorbij. Ik weet niet waarom dat zo is. En ik begrijp dat er ons nog veel meer staat te wachten. En dat is er niet echt een oorlog als zodanig, maar de afweging van verschillende energieën. En toch, en toch voelde ik vrede, en ongelooflijke opluchting. Opluchting dat we voorbij de drempel zijn die die ons heeft terug gehouden.

Natuurlijk ging ik direct naar de bron om te informeren wat er bij Sekmet was gebeurd, en waar deze Metatron schijven echt over gaan, als de kracht van hen kan worden gevoeld door iedereen die hen ontvangen. Mij werd verteld dat deze schijven ook fungeren als communicatieapparaten, niet alleen tussen u en Akasha, niet alleen tussen u en de Bron, maar ook tussen allen die de schijven hebben. Ieder die wordt aangetrokken om ze te ontvangen is een lichtwerker, die hier op een bepaalde missie is, elk is verbonden met een ander. Dit toestel activeert en verbindt dit gigantische web van zielen in ÉÉN niet te stoppen, ongelooflijk krachtige machine. Dit is een sleutel tot EENHEID. :)

Van wat ik heb verteld, de Metatron schijven die Natalya creëert, dragen een ongelooflijke energie in zich, die niet alleen van Metatron zijn maar ook van haar eigen. Ze wil het niet toegeven aan haarzelf, maar ze is een zeer belangrijke godheid, ze is een Hathor, en is hier al vanaf het begin van de tijd. Ze begrijpt niet ten volle de kracht die ze zelf draagt ​​zo ongelooflijk bescheiden en extreem liefdevol naar de hele mensheid toe als zij is. Net zoals Magda, In feite werden beide samen met elkaar verweven in hetzelfde team toen ze eeuwen geleden hier naar de aarde kwamen.

Maar om terug te gaan naar wat er werkelijk is gebeurd ...

De krachten zijn verbonden in een driehoekige vorm, en vormen de onstuitbare kracht van de kosmische energieën. Magda's, Natalya's en AA Metatrons. In wezen is deze schijf veel meer dan we ons eerder hebben gerealiseerd, want het is een sleutel een activator, die niet alleen reinigt en beschermt. Het opent de poorten, de portalen naar een andere wereld. Goed geplaatst in het sleutelgat , dat is precies wat er gebeurde. En dat is precies wat er is gebeurd bij Sekmet.

Wanneer Magda Metatron's sleutel op de onderkant van haar voeten geplaatst had, had ze het standbeeld geactiveerd , maar nog meer dan dat, ze heeft de energieën geactiveerd van al diegenen die ooit in die plaats zijn geweest, die haar ooit hebben aangeraakt, die ooit werden geleid door haar. De punten op haar lichaam, die werden verlicht zijn de hand, die de code vasthoud van het zwaard en het hart dat de code van LIEFDE bezit. Er zijn de energieën die werden geactiveerd in alle wezens die ooit hebben gediend voor het zwaard. Sekhmet zijnde een godin van de oorlog en gezondheid, wat er gebeurde is volkomen logisch.

Er zijn veel van de vele poorten waardoor energieën gaan naar onze bekende wereld, en zij heeft de ene geopend die de oorlog gaat helen. Oorlog, tijd en ruimte. Oorlog die de overhand heeft op deze aarde. De oorlog energieën beginnen omgezet te worden in de energieën van vrede. Genezing van de wonden van de tijd. Genezing van de wonden van al diegenen die een verschrikkelijke dood van het lichaam hebben geleden, hun voertuigen, alle wonden van de krijgers die zijn gekomen en gegaan van deze planeet. Hun wonden, maar het allerbelangrijkste de wonden van deze planeet. De energie gaat beginnen om snel te worden getransformeerd.

En eindelijk is hier de channeling die ik heb ontvangen voor haar ..

Innig geliefde, voor wat je hebt weten te bereiken in een fractie van een moment van tijd, is dat wat de intergalactische federatie heeft geprobeerd te bereiken in eeuwen. Want de tijd is gekomen, de tijd is gekomen van het plan te ontrollen van een nieuw millennia, een plan van nieuwe acties die worden geactiveerd op deze planeet. De actie van vrede en harmonie. En via het portaal waarmee u heeft geholpen om het te activeren. Het portaal, dat je inderdaad hebt geactiveerd. Je hebt mooie melodieuze energieën uitgenodigd om GAIA te betreden.

De transformatie van de ruimte ,een holle ruimte, de ruimte waar het allemaal begon. Is getransformeerd. En het is slechts een kwestie van tijd, en een kwestie van blijven doorgaan andere dergelijke portalen te openen, voordat het harmoniseren en balanceren inderdaad kan plaatsvinden op GAIA.

Begrijp alsjeblieft dat er veel van dergelijke portalen zullen zijn die bekend zullen worden bij de mensheid . Weet dat je niet de enige bent die dit werk aan het doen is. Weet dat de schijf die u in uw handen houdt inderdaad een heilige is. Want het draagt het informatieve decreet van de hemelen voorafgaande aan de hemelen van De toekomst en hemelen van NU. Het informatieve decreet is om de overgang van de mensheid te helpen naar een andere staat van zijn. Stap voor stap. Het nemen van grote sprongen. En tenslotte aankomen op de bestemming van VREDE.

Schijn je licht innig geliefde, voor je uit de hemel naar de aarde komt. Want je bent inderdaad teruggekeerd om liefde en licht te verspreiden aan allen die hebben gewacht op je terugkeer. Begrijp dat we bij je zijn. Begrijp dat we je zullen leiden op je weg,  en begrijp dat jij, JIJ Magda inderdaad een machtig wezen bent.

En als zodanig, groeten wij u. Wij juichen u toe voor alles wat u doet en alles dat u bent. Voor het dragen van het licht naar de donkerste ruimtes. Voor het zijn van een ware licht strijder in hart en nieren. Voor het leveren van hetgeen is toegezegd aan de mensheid, en het afronden van de opening van de poorten, het afronden van de komst van nieuwe eeuwen, de afronding van de terugkeer van de GODEN.

Dat is alles wat we nu voor jullie hebben. We houden van jullie. Wij zijn met u. Tot ziens voor nu.

En hier is wat ik van Magda hebben ontvangen.

Lieve Anna,

Woorden kunnen niet uitdrukken hoe ik me nu voel. Het lezen van je e-mail was het beste nieuws dat ik ooit in mijn leven heb ontvangen. Ik ben zeer vereerd dat ik geleid werd voor deze geweldige grote opening voor de mensheid en onze geliefde moeder Gaia. Ik resoneerde zo veel met uw woorden. Dank u dank u dank u. U hebt mij het ​​vertrouwen en de wil gegeven om verder te gaan in het leven als een lichtwerker.

Twintig jaar geleden, toen ik het lichtwerk begon in Egypte Was het niet gemakkelijk om het licht te verspreiden want de energie was zeer dicht en vele keren wilde ik het opgeven en wilde mijzelf vertellen waarom ik de zo de nadruk legde op wat ik doe. Maar iets in mij bleef pushen om verder te gaan en de laatste tijd (2 of 3 jaar geleden) begonnen de mensen te accepteren wat ik te geven had in mijn seminars en workshops en begonnen zelfs te vragen om meer.

Soms ben ik moe en zou willen stoppen, maar nu na jou bericht ben ik de gelukkigste persoon op aarde omdat Ik hou van mijn werk, dat is het verspreiden van het licht om mij heen en het helpen van Egyptenaren om te ontwaken tot hun oude identiteit die ze zijn vergeten. Ik resoneer met elk woord dat je zegt en jou channeling die vond ik geweldig en zo verhelderend, dat voel ik, mijn hart springt uit mijn borst. Ik kan mijn gevoelens niet uiten en ik ben zo dankbaar naar jou toe mijn Lieve, zoveel dank verschuldigd en zo veel waardering voor alles wat je mij hebt gegeven vanaf je advies over het fenomenale instrument van AA Metatron.

Ik ben zeer vereerd om in contact met je te zijn en met Lieve Natalya met wie ik een sterke band voel die nu werd verduidelijkt na jou e-mail want ik ben dol op de Hathors en wist niet waarom.

Aarzel niet om alles over de Luxor ervaringen met iedereen te delen als je wilt. Het is mij een groot genoegen om met dit zeer goed nieuws de hele wereld te verblijden. Want uiteindelijk zijn we ALLEMAAL EEN.
Met een dikke knuffel van Liefde en Licht- 

Magda Serry

---------------------------------

Indien u wenst om in contact met Magda te komen haar e-mail adres is mserry2000 op yahoo.
Indien u wenst om in contact met Natalya te komen haar e-mail adres is NatalyaAnkh op yahoo.

Voor meer informatie over de Metatron schijf klik hier.
~Anna Merkaba – Distant Energy Healer- Channeler – Lightworker. To book a Healing or Pychic Session with Anna and for more channeled messages to help you on your journey to self discovery visit : Sacred Ascension – Key of Life – DISCOVER YOUR TRUE SELF THROUGH THE VIBRATIONAL MESSAGES FROM BEHIND THE VEIL –http://sacredascensionmerkaba.wordpress.com/

Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl