Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 maart 2014

Her-verbindende Healing, De Herontdekking van Jou. by Danica |Mar 4, 2014

Her-verbindende Healing, De Herontdekking van Jou.
by Danica |Mar 4, 2014

Toen ik begon te bloggen over Re-connectieve Healing, was mijn bedoeling om u, de lezer, zoveel mogelijk informatie te brengen over de helende techniek die ik kon vinden op het wereldwijde web. Maar een interessant ding gebeurde tussen toen en nu.

Ik voelde dat wat ik aan het schrijven was niet vanuit het hart kwam, maar vanuit het perspectief van mijn ego op de methode van genezing. Omdat deze helende techniek beweert werd beter of krachtiger te zijn dan andere soorten healing, geloofde ik dat een soort van oplichterij moest zijn - ik was zo bezorgd geworden tijdens het uitpluizen ervan, dat ik mijn oorspronkelijke bedoeling vergat, het schrijven over genezing.

Er delen uit halen omdat ik er niet in kan geloven, is niet aan mij. Iedereen heeft zijn eigen pad te volgen naar hun gelukkig en gezond leven.

Dus, in plaats van door te gaan over al de dingen waarvan ik vond dat die niet in overeenstemming waren met wat ik had geleerd, die mijn ego streelde, heb ik besloten om mijn innerlijke criticus tot rust te manen en met u enkele van de dingen te delen die ik heb ontdekt, terwijl op mijn eigen pad ben.

Als een Reiki beoefenaar, ben ik me ervan bewust dat als je wordt behandeld door de handen van een ander dat dit geweldige en prachtige invloeden op onze geest en lichaam kan hebben. Ik geloof dat dit ons geschenk aan elkaar is, dat we allemaal het aangeboren vermogen hebben naar elkaar en onszelf. Door medelevende aanraking, ik geloof dat alles in ons leven genezen kan worden.

Ik heb geleerd dat onze gedachten en overtuigingen zeer krachtig zijn, en als je niet gelooft in wat je ervaart, zul je er niet uit halen wat iemand die er wel in gelooft wel kan. Onze gedachten hebben een grote invloed op onze gezondheid.

Ik heb geleerd dat genezing van binnenuit moet komen, en we ons op elk moment kunnen verbinden met onze Bron, het Oneindige, Goddelijke Universum - want we staan er nooit echt los van. Onze overtuigingen over verloren zijn, losgekoppeld, of alleen, kan maken dat het lijkt dat we dat zijn. 

Dit is slechts een illusie van het ego, wat "het" ons vertelt over onszelf en anderen, en ik weet dat het ons kan leiden naar enkele knap donkere plaatsen.

Er is een innerlijke stilte die bestaat binnen elk en iedereen van ons, dat wordt vaak genegeerd omdat we er niets over geleerd hebben. We zijn zo druk met kijken naar de fysieke wereld, het ervaren van de 'fysieke' data die binnenkomt in onze zintuigen, die voortdurend gebombardeerd worden door het nooit eindigende licht, kleur en geluidsshow - dat het zeer overweldigend is. Het is geen wonder dat onze samenleving lijdt aan stress!

De meerderheid van ons is vergeten dat wij u op de "escape" knop kunnen drukken door te focussen op de stilte die er bestaat tussen onze gedachten. Het is vanuit deze plek dat we duidelijkheid kunnen ervaren, want het is op deze plek dat u en ik echt verblijven. Voorbij alle gedachten, alle zelf gecreëerde ideeën over wie we zijn en wie we denken dat anderen zijn. Wij zijn niet onze gedachten, we zijn het stille bewustzijn die de gedachten observeert.

Psychologen noemen dit het onderbewustzijn, spiritualisten noemen het ons Hogere Zelf - maar ongeacht hoe je het wilt noemen, er is een intelligentie in deze ruimte die luistert naar onze gedachten en onze diepste overtuigingen kent, en op zijn beurt ons geeft wat we vragen.

Wanneer we ons bewust worden van onze innerlijke stilte, en ons erop focussen, kunnen we beginnen om wonderen te creëren in ons leven. Door het beheersen van onze gedachten en te vragen om meer positieve dingen, die oneindige Bron, die binnenin een ieder van ons bestaat, wil ons het leven geven dat wij wensen. We hebben allemaal toegang tot de engelen, gidsen en Verlichtte Wezens als we deze ruimte betreden, en kunnen hen in staat stellen om te helpen in ons leven als wij hen nodig hebben.

Ik stel mijzelf gewoon open voor de geweldige mogelijkheden die er zijn als je je innerlijke heiligheid herinnert. Ik schreef dit blog om je te helpen de jouwe te herinneren.

Vergeet niet wie je bent: Je bent Oneindig, Je bent Magisch, Je bent geweldig. Je kunt alles in je leven helen wanneer jij jou waarheid herinnert.


vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl