Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 28 maart 2014

DOLORES CANNON 12

DOLORES CANNON 12

(Uit het boek  ‘The Convoluted Universe’ Book Two= Het Gedraaide/Kronkelige Universum, Boek Twee)(Door Dolores Cannon   Ozark Mountain Publishing ) een boek geschreven in 2005, daarna herdrukt in 2007, 2009 (2), 2010 (2) en in 2011(2)

Pag. 96:  Dolores:  Meer informatie kwam  door in 2004 nadat ik een kantoor opende in Huntsville, Arkansas en op regelmatige basis cliënten begon te zien. Bob was een man die verhuisd was vanuit het noorden nadat zijn vrouw was gestorven. Hij kwam ongezien naar ons gebied, en bracht alleen zijn boeken en zijn hond mee.  Hij had alles achter zich gelaten. Toen hij zijn huis bij het meer kocht liet de vorige eigenaar al zijn meubels achter dus dat werkte allemaal prachtig. Een nieuw leven in een nieuw gebied, ook al kende hij niemand.

Hij was een verwoed lezer en specifiek nam hij  alles wat hij kon vinden over metafysica op. Hij was eigenaar van een eenmalig soort boeken. Dit was zijn passie. Maar ik denk dat de informatie die door hem heen kwam tijdens zijn sessie dan ook moeilijke ergens zou zijn te krijgen. Ik denk niet dat hij onbewust werd beïnvloed door zijn lezen.

Hij had problemen om ook maar iets te zien aan het begin van de sessie. Alhoewel hij voelde dat hij op iets stevigs stond kon hij niets anders zien dan allemaal grijs om hem heen. Na verscheiden pogingen om visualisatie bij hem op te roepen, vroeg ik hem zich voor te stellen hoe zijn gids of bewaarengel er zou uitzien. Hij zag een prachtige blondharige vrouw in vloeiende, glinsterende blauwe robes. Hij voelde zich prettig bij haar en stemde er mee in om hem haar te laten volgen wat goed voelde. Hij nam haar hand en zij voerde hem naar beneden  door een opening in een ondergrondse tunnel. De tunnel kwam onverwachts uit op een ongewone plek.

Bob: We zijn in een grote open ruimte maar ik merk dat er een dak boven ons hoofd is. Een zeer verre afstand daar boven. Het is er heel goed verlicht. Er zijn overal bomen. Ik merk dat het een heel aardige plaats is om in te zijn. Veel zeer prachtige gebouwen in allemaal schaduw pasteltinten. Er zijn bomen en grasvelden en tuinen en prachtige bloemen en overal dieren die rondrennen.

Dolores:  Is dit allemaal ondergronds?

B:  Ja! (opgewonden) Ja! Het is er heel goed verlicht. Dat schijnt uit een centrale zon te stralen die je makkelijk kunt zien. Het is niet dezelfde helderheid als onze Zon op de oppervlakte heeft. De schaduw ervan is grijsachtig, maar het zendt prachtig licht uit. De gebouwen hier en al het andere ziet er precies zo uit zoals het zou zijn als je het buiten in ons zonnelicht zou zien. En er is een temperatuur van bijna 72 tot 75 graden (22 tot 25 graden Celsius) en het wordt er nooit heet. Het regent maar dan wordt het natuurlijk  geprogrammeerd.

D: Hmmm, dit klinkt ongewoon om dit allemaal ondergronds te hebben, niet?

B: Nou, dit is hier al vele, vele miljoenen jaren. En natuurlijk is hun technologie nu ver voorbij die van ons tot aan het punt dat sommigen van ons nogal vaak komen en gaan. Maar we realiseren ons het niet, dat we dat doen. En ik ben een van die mensen geweest die hier heel vaak in het verleden is geweest.

D: Je zei dat daar ook dieren beneden zijn?

B: Oh, ja! Ja, ja. Veel dieren die we de hele tijd op de planeet zien. Maar er zijn ook veel andere soorten hier waarvan mensen zich wat afvragen. Die je niet zo vaak ziet. Bijvoorbeeld is er een dat een groot zwemmend dier is waar ze slechts glimpen van te zien krijgen. Een Loch Ness soort.  Ze komen omhoog door ondergrondse kanalen door de Aarde heen. En bij gelegenheid zwemmen ze daardoor en komen boven de grond op plaatsen uit omdat ze elke kant op kunnen.

D: Dus is er ook water beneden?

B: Oh, ja! Eigenlijk is er bijna net zoveel water in de planeet als er op de bovenkant is. Daar komt het doorheen,om door diverse spleten van de eigenlijke korst van de planeet te gaan. En andere komen natuurlijk binnen door de polaire openingen aan beide einden van de planeet.

D:  Je zei dat er ook steden beneden zijn?

B: Ja, alles wat je je maar hoopt te bedenken is er, inclusief een van de grootste computers in het hele universum. Meer, meer dan iets ook op de oppervlakte.

D: Hoe ziet dat er dan uit?

B: Feitelijk is het niet alleen maar een stukje van iets dat we hier(op Aarde) zien. Maar het zijn letterlijk acres en acres en mijlen en mijlen en alles zelf bevattend. Het slaat alle voorname universele kennis op. Je kunt ook langs leuke prachtige tuinpaden lopen, alsof je op een grote boerderij bent, bijvoorbeeld. Er zijn bloembedden, lapjes grond met rozen en allerlei soorten van andere echt exotische planten.   Je kunt langs die kleine paden lopen en in diverse stukjes tuin of bloembedden gaan. En je kunt jezelf terugvinden op een verhoogde zetel, of het is meer een  lounge bed. En daar kom je op alsof je op een hangmat gaat. En dat zwaait niet, het is gestabiliseerd. Maar als je erop zit en dan je benen erover heen legt en achteruit leunt, omvaamt die je als een bananenschil. Het is een machine  die je dan een vraag kunt stellen en automatisch kun je overal heen reizen in het universum wat je wilt. Je kunt het zo doen. Het is ook een leermachine. Het zal je alles leren dat je moet weten of wilt weten. Of, het is ook een virtuele werkelijkheid machine die je zal laten reizen. Je kunt dat soort vervoer gebruiken. Of als je dat soort niet wilt gebruiken, hebben we ook een meer stoffelijk fysiek transport. 

Je kunt kleine stapjes omhoog gaan in wat zij de “portalen” noemen maar wat de oppervlakte mensen in de grond eigenlijk “stargates/sterrenpoorten”  noemen. Je gaat erin, je loopt erin en je kunt jezelf letterlijk overal heen transporteren in het gekende universum waar je naar toe wilt gaan. Je neemt je lichaam mee en je kunt ook weer terugkomen. Er zijn ook hogesnelheid tunnels  die onderling langs elkaar zitten als een spinnenweb, waar treinen doorheen gaan door het interieur van de Aarde met een snelheid van meer dan 3000 mijl per uur. (=4500 km p.u). Dat is heel gewoon. Het kost slechts maar een uur om ergens naar toe te gaan.. Dit is maar een van de planeten in de geheel gekende universums. Maar het is best heel algemeen zo want ze zijn allemaal hol.  De meesten hebben beschavingen die er binnenin leven. En we hebben een voortdurende vloot van interstellaire schepen die tussen al die werelden reizen op best regelmatige basis.  Je ziet ze soms hier maar in het algemeen hebben we die zogenaamde “cloaking devices”(dekmantels) die verschijnen in die Science fiction films die jullie mensen op de oppervlakte televisies tonen. Genaamd: “Klingon Cloaking apparaat”? Al die schepen hebben dat.  Het is gewoon een standaard procedure.

D: Waarom zouden mensen liever onder de grond leven dan op de oppervlakte?

B: Het is veiliger. Er zijn ook nog andere redenen, Jullie hebben op planeet Aarde iets dat heet de “frequentie” grens. Die frequentiegrens wordt nu minder, want jullie reizen al dichtbij de nieuwe frequentie verandering op planeet Aarde. Dat is eigenlijk waar iedereen op wacht. Daarom is er zoveel belangstelling van intergalactische rassen. We kunnen hier komen en zien hoe dit allemaal gaat gebeuren. Want terwijl jullie het noodzakelijkerwijs niet kunnen zien op jullie Aarde instrumenten, zijn wij ons daar wel bewust van.  En nu kunnen we dit op onze instrumenten peilen die veel meer verfijnd zijn dan die van jullie. Dus wij zijn allemaal aan het wachten want dit komt er heel spoedig aan.

D: Hij sprak over de frequentieveranderingen die leiden naar de schepping van de Nieuwe Aarde. Zie Hoofdstuk 30 (hier achteraan)

D: Maar wij denken niet over de Aarde dat die hol is, want we denken dat er magma zit in het centrum van de Aarde.

B: Maar dat is een van die grappige verhaaltjes die ze vertellen die jullie op de oppervlakte geloven. Ze vertellen jullie allerlei onwaarheden. Eigenlijk is de oppervlakte van deze planeet maar 1400 km dik. Daaronder is dat geheel hol.  De zon die we binnen hebben is 900 km in diameter. Die werd miljoenen jaren geleden binnengebracht en werd hier ingesteld. – Maar de mensen die hier blijven komen in de planeet. Die planeet is binnenin niet beïnvloed/ aangedaan.  Die is alleen maar aangetast aan de buitenkant. De 1200 km in die korst is het waar jullie planetaire magnetisme eigenlijk vandaan komt. Dat is niet het centrum. Jullie vulkanen komen allemaal uit de frictie van de rotsen die heen en weer glijden binnen die lijst. Het centrum is zeer hol en heeft natuurlijk de zon, zoals ik zei. Alle andere planeten gelijken zeer op diezelfde constructie. Dus door de frictie van de rotsen die over elkaar heen glijden, dat bouwt jullie vulkanen op. Misschien gaan er een paar van hen twee of drie honderd mijlen naar onderen maar ze gaan niet helemaal naar het centrum van de planeet. Het centrum van de planeet is niet magnetisch. Want als dat zou gebeuren zou ik denken – en ik ben niet iemand die echt kan praten over iets dergelijks – maar als er een enorm groot ander planetair lichaam in het zonnestelsel zou komen en langs de Aarde vegen. Dan zou dit zijn wat er ging gebeuren. (Hij klapte zijn handen samen)

D: Dan implodeert het.

B: Nee, nee. Dan zou je een trekking als een magneet hebben. Een magneet zou letterlijk een planeet direct inzuigen met een solide gesmolten kern. En die zou hij niet noodzakelijk weer loslaten. Dat andere planetaire lichaam is zo ontworpen dat als die langs de Aarde vliegt hij magnetisch naar een kant of de andere getrokken wordt. Welke kant is zoals bij een magneet. Het noorden trekt  het zuiden aan, zoals het zou doen. Als de planeet een vast lichaam was zou die zich letterlijk verbinden. En zou die niet loslaten. Maar in werkelijkheid is dat niet zo sterk, maar die trek zou de planeet laten omslaan (tip over). Welke trek het sterkste zou binnen komen. Wat de sterkste zijde zou zijn.

D: Heb jij veel levens binnen de planeet gehad?

B: Ik ben diverse keren binnenin geweest in de loop van mijn levens op deze planeet. Zie je, het is hier anders. Want buiten heb je levens, of op andere plaatsen heb je levens. En binnen in planeten kun je letterlijk voor altijd leven als je dat wilt. Eigenlijk waren de meeste van mijn levens buiten op sommige of andere plaatsen.

D: Andere planeten?

B: Ja, je gaat rond van het ene leven naar het andere. Het gaat om wat je moet bewerkstelligen. Het hele universum is net als een super grote school. Je gaat van de ene naar de andere plaats, afhankelijk van wat je moet leren.

D: Blijf je dan heel lang op iedere plek?

B: Welke tijd je maar nodig hebt om je les te voltooien of waar je aan werkt.  Je project. En vergeet niet sommigen  van ons zijn al miljoenen jaren oud. We leven voor altijd, technisch gesproken.

D: Dus het naar de Aarde komen is eigenlijk eerder een naar de kleuterschool gaan, niet?

B: Oh, yeah, het is een beetje verhandelen/ruilen. Maar soms doe je een (op)fris cursus (Lacht) Een hel van een manier  om dat te doen, als er zoveel miljarden zaken zijn die je in het universum kunt doen. Planeten die je kunt bezoeken. Leefwijzen. Alle soorten dingen. Het is onbeperkt. Maar in mijn leven als Bob is het heel laag gehouden. Dit geeft me de kans om mijn geest op te ruimen en achteruit te gaan zitten en om de hele zaak los te laten. Het is een vakantie. Wat andere mensen op een vakantie doen dat doe ik hier nu. Ik ben een waarnemer.

-------------------------------------------------------

We gaan door naar hoofdstuk 30 waarover eerder is gesproken.  

HOOFDSTUK  30      DE NIEUWE AARDE

Al ons hele leven als we naar de kerk gingen, hoorden we de volgende zinsneden uit de Bijbel:
“Ik zag een nieuwe hemel en een nieuwe aarde, want de eerste hemel en de eerste aarde waren voorbij gegaan… En ik Johannes zag de heilige stad, het nieuwe Jeruzalem die van God uit de hemelen naar beneden kwam… En ik hoorde een grootse stem uit de hemel zeggen: Kijk daar, het tabernakel van God is bij de mensen en hij zal tussen hen wonen, en zij zullen zijn volk zijn en God zelf zal bij hen wonen en God zelf zal bij hen zijn en hun God zijn. En God zal alle tranen uit hun ogen wissen en er zal geen dood meer zijn, noch verdriet, noch geween, noch zal er meer pijn zijn: want de vroegere  dingen zijn voorbij gegaan…  Kijk, ik maak alle dingen nieuw. En hij zei tegen mij:  Schrijf op, want deze woorden zijn waar en betrouwbaar… En de nieuwe stad had geen behoefte meer aan een zon, noch van de maan om binnen te schijnen: want de glorie van God verlichtte hen..  23. En de stad heeft het licht van zon en maan niet nodig, want de luister van God verlicht haar en haar lamp is het Lam, En er zal hier geen nacht zijn; en zij hebben geen kaars nodig, noch licht van de zon; want de Heer God geeft hen licht; en zij zullen voor altijd regeren, for ever and ever.”

Veel verschillende uitleggingen zijn door de Kerk aangeboden sedert het schrijven van de Bijbel. Maar het boek van Openbaringen is tot aan nu toe raadselachtig gebleven. De uitleg in dit boek die door veel mensen zijn naar voren gebracht terwijl ze in diepe trance waren, schijnen het antwoord te hebben.  Zij hebben het Koninkrijk van God heel vaak beschreven als een plaats van licht waar zij grote vreugde hebben om herverenigd te zijn met de Schepper, de Bron. In die tijd, is iedereen een wezen van licht geworden en is er geen wens om terug te keren naar de aardse stoffelijke vorm. Dit legt iets uit van de betekenissen van de teksten maar wat dan over de profetie van de Nieuwe Aarde? En opnieuw schijnt het antwoord te komen via veel van mijn subjecten bij mijn sessies. Het was pas toen ik het boek samenstelde dat de gelijkheid met de Bijbel duidelijk werd. We praten allemaal over hetzelfde. Johannes die het boek van Openbaringen schreef, zette zijn visioen in woorden om die hij kon vinden in zijn tijd en in zijn vocabulaire. Zo is het ook vandaag. Mijn subjecten/cliënten moesten de woordenschat gebruiken waar zij bekend mee waren. Ik weet daarom dat we maar een klein deeltje zien van het totale plaatje van de nieuwe wereld die er aan staat te komen, maar het was het beste wat ze konden doen. Het geeft ons minstens een glimp van die prachtige en volmaakte plaats.

Tijdens mijn werk heb ik veel gehoord over alles dat wordt samengesteld uit energie en de vorm wordt slechts vastgesteld door de frequentie en de vibratie. Energie sterft nooit, die verandert alleen van vorm. Mij is verteld dat de Aarde zelf haar vibratie aan het veranderen is en haar frequentie, en dat zij zich voorbereidt om zichzelf naar een nieuwe dimensie omhoog te brengen. Er zijn talloze dimensies om ons heen, de hele tijd. We kunnen die niet zien omdat terwijl de vibratie omhoog gaat, ze onzichtbaar voor onze ogen worden maar ze bestaan des ondanks. In mijn boek “The Custodians” legde ik uit hoe de buitenaardsen dit gebruiken en reizen door het omhoog brengen en verlagen van de vibraties van hun toestel.

Soms gaan wij ook naar andere dimensies en keren ervan terug maar we zijn ons daar niet bewust van. Dit werd geschreven in The Legend of Starcrash. Dus heb ik dit onderwerp al jaren aangeraakt maar ik begreep niet de volle betekenis ervan totdat ik er meer en meer informatie over kreeg.. “Zij” willen dat wij er meer over weten want het komt er spoedig aan.  En het zal een monumentaal gebeuren zijn. Natuurlijk ook in de Bijbel werd dit beschreven als “spoedig” komend.  Maar nu kunnen we zien en de effecten voelen die overal om ons heen zijn terwijl de wereld zich voorbereidt om naar/in een nieuwe dimensie te verschuiven.

“Zij” zeggen dat wij de stoffelijke effecten meer zullen merken als de frequenties en vibraties toenemen. Velen van ons kunnen op een ander niveau van ons wezen merken dat er iets aan het gebeuren is. Met de veranderingen die subtiel om ons heen plaats vinden, moeten ook onze stoffelijke lichamen veranderen om zich aan te passen.. sommige van die stoffelijke symptomen zijn onprettig en veroorzaken zorgen. “Jullie zullen zien en merken dat terwijl de frequentie van de planeet doorgaat omhoog te gaan in de vibratie, zullen jullie minder problemen krijgen met symptomen van energie blokkades.”

In mijn hele werk worden mijn subjecten/mensen verteld dat ze hun dieet moeten veranderen om de aanpassing te maken naar de nieuwe wereld. Onze lichamen moeten lichter worden en dit betekent dus de verwijdering van zwaar voedsel. In de sessies worden mijn  cliënten herhaaldelijk gewaarschuwd  om te stoppen met het eten van vlees, hoofdzakelijk voor de toevoegingen en chemicaliën die aan de dieren worden gevoederd. Die worden overgebracht naar ons lichaam, ze worden lang opgeslagen in onze organen.  Het is heel moeilijk om die vergiften uit ons lichaam te verwijderen. We werden speciaal gewaarschuwd voor het eten van dierlijke proteïnen en voor gefrituurd voedsel die werken als een irritant voor ons lichaam. “Ze werken als verzwarende omstandigheden voor ons systeem na vele jaren van misbruik. We willen niet oordelend zijn, maar het lichaam is gebouwd voor een bepaald soort verkeer. 

Het lichaam kan niet opstijgen in frequentie naar hogere rijken als dichtheid en vergiften de omgeving vervuilen van het menselijke lichaam.” Ons werd verteld om bief en varkensvlees speciaal te vermijden, door de toevoegingen die aan dieren worden gevoerd. Natuurlijk, als je gelukkig genoeg bent om organisch vlees te vinden dat geen toxinen bevat, dat zou veilig zijn, met mate. Ze zeiden dat kip beter was (winny, maar geen plofkip natuurlijk) en vis maar het beste van alles was “levende groentes” . Dit betekent dus wat eerder rauw wordt gegeten dan gekookt. We werden ook gewaarschuwd om suiker weg te laten en voor consumptie van meer gezuiverd flessen water en fruitsappen die geen suiker bevatten. Uiteindelijk, als de frequentie en vibratie meer toeneemt zullen we ons aanpassen naar een vloeibaar dieet. Het lichaam moet lichter worden om ascentie te kunnen doen. “Als de energieën op de planeet doorgaan te verhogen  en meer verheven te worden, moet je lichaam er aan meedoen.” Natuurlijk is niets hiervan nieuw.  Ons is al jaren verteld over deze feiten van voeding. Maar het schijnt nu nodig te zijn om extra aandacht te besteden aan ons dieet, terwijl alles begint te veranderen.

In 2001 stapten “zij” er echt in om drastisch mijn aandacht te trekken zodat ik mijn dieet en levenswijze veranderde. Tijdens de sessies kreeg ik letterlijk reprimandes om hun boodschap er door te krijgen. In 2001 had ik problemen met uitdroging terwijl ik in Florida was en onprettige stoffelijke effecten kreeg. “Zij” gaven me een standje en lieten me mijn standaard drank “Pepsi” opgeven die ik al vele jaren had gebruikt. Ze keerden mijn eet en drink gewoontes om en veranderden mijn dieet ten goede. In 2002 had ik heel veel vergiften uit mijn stelsel opgeruimd en merkte ik het verschil. Het nam verscheidene maanden meer voordat ik zogezegd “ontgift” was. Telkens als ze de kans kregen lieten ze me weten dat ze me nog aan het ‘monitoren’ waren en krijg ik een uitbrander als ze zien dat ik terugval in oude gewoontes. Bij een sessie in Engeland zeiden ze: “Om de nieuwe energieën te begrijpen waarin je zult werken, wordt het lichaam geleerd hoe het daarmee moet om gaan.  Men moet nooit vergeten dat daar buiten energieën zijn die niet met je zullen werken. Op dit moment moeten deze energieën nog niet worden weggegooid of bij je worden weggeduwd. Want ze zijn nog niet aan je bekend, je denkt: “ze zijn niet correct’ Ze moeten in je worden getrokken en gevraagd:  ‘wat zijn ze wel?’ In feite zijn het nieuwe energieën. Misschien passen ze je lichaam opnieuw aan en door dat te doen, halen ze vergiften weg. Speciaal je nieren zullen werken met een niet aanvaarde energie uit het verleden. Accepteer gewoon dat het schoonmaak proces bezig is en zal gebeuren.”

Toen kreeg ik een proces om water dat we drinken te energize (energie te geven)om het ontgiftingsproces te helpen. “Water is de basis van zeventig procent van jezelf en zeventig procent van de planeet en is zo veel meer van belang, het is ongelooflijk. Dus daarom is de resonantie van water dat je in je lichaam haalt zo belangrijk. Als je water drinkt energize het dan met de kennis die je hebt. Richt die kennis. Spiraal die. Stel je het water voor dat spiraalt, dat een vortex creëert in beide richtingen, klokwijs en tegen de klok in. Die de positieve en negatieve sleutel creeërt. Je moet het uit evenwicht bewegen. Stel je een energie voor die  het water binnengaat dat spiraalt en een vortex schept. Dat is alles wat het moet doen. Die gedachte zal dan het water energize/opladen. En dit zal dan de levenskracht terug brengen in het water, en dat is de levenskracht acceptatie van de planeet. Alle vloeistof op deze planeet of die nu rots is of vloeibare vloeistof is vloeistof in een langzamer of snellere beweging. Alles heeft resonantie en herinnering van wat het is. De mensheid heeft de resonantie en herinnering van wat het is verloren, maar water kan dat opnieuw energie geven. De menselijke gedachte processen van de mens er terug in brengen en dat helpt om te werken met die resonantie. Je moet in gedachten houden dat de oplading van een fles water maar enkele uren blijft bestaan. Je kunt het weer opnieuw introduceren. Dus de formule kan zijn, dat je voordat je vloeistof drinkt hetzelfde proces doet. Je kunt ook het zelfde doen met voedsel. Voedsel is gewoon vloeistof in langzamer vorm. Dit zal het lichaam helpen. Dit zal ook een plek verduidelijken en helpen reinigen die “helderheid” heet in je gedachtewereld, want je bent begonnen om iets van helderheid te verliezen. Deze helderheid zal terugkomen.”   

- ∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -

Uit een e-mail die me werd toegezonden vanuit een onbekende bron:
“De tijd gaat echt sneller (of stort ineen). Al duizenden jaren is de Schumann Resonantie of Aarde hartslag 7.83 cycli per sec. geweest. Het leger heeft dit gebruikt als een heel betrouwbare referentie. Maar sedert 1980 is deze resonantie langzaamaan aan het stijgen. Die is nu meer dan 12 cycli per seconde! Dit betekent dat er een equivalentie/gelijkwaardigheid is van 16 uren per dag in plaats van de oude 24 uren.

Een van de aanwijzingen dat de frequentie en vibratie gebeurt is de versnelling en verkorting van de tijd.”

- ∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -

Cliënt:  Beginnend in 2003 zal er een instromen van energie zijn die echt de Aarde zal voortstuwen. Er zal een groter schisma komen tussen de groep mensen die achter zullen gaan blijven en de mensen die vooruit gaan. Het resultaat zal een hogere trillingstoename in de Aarde zijn. Dit beïnvloedt het hele universum. Dit is niet alleen van de Aarde. Dit is galactisch.

- ∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -

Meer informatie over hoe onze lichamen en de hele wereld  door het dimensionale verschuivingsproces zullen gaan, en dat zal niet worden opgemerkt door degenen die de verschuiving of verandering niet zullen maken: 

“Onze lichamen en alles om ons heen nemen nu toe in hun trillingssnelheid en passen zich aan de nieuwe frequentie aan. Iedere cel van het lichaam begint te vibreren met zo’n snelheid dat die in licht omkeert. Als dit begint, zal de temperatuur in het lichaam toenemen en het lichaam begint te gloeien van licht. Als iedere cel op een zeer hoge snelheid trilt, zul je verdwijnen uit het normale zicht en een hogere dimensionale werkelijkheid ingaan. Dit komt omdat het lichaam verder dan de vibratie gegaan is voorbij de derde dimensie en dat die nu vibreert op een veel hogere dimensionaal niveau.. Dit betekent dan dat je niet door het doodsproces zult gaan omdat je dan een Licht Lichaam zult hebben. Het verouderen zal voor jou niet meer bestaan en je bent dan in de volgende dimensionale werkelijkheid gestapt. Je kunt dan de volgende fase ingaan van de spirituele evolutie. 

“Zij” hebben benadrukt dat dit indertijd al gebeurd is met bepaalde individuen en kleine groepen mensen. Maar wat dit uniek maakt nu is dat het de eerste keer zal zijn dat een gehele planeet die verschuiving naar een volgende dimensie zal maken. Dit zal de nieuwe aarde en de nieuwe wereld zijn. Dit wordt beschreven in de Bijbel als de nieuwe hemel en de nieuwe Aarde.
De anderen die niet klaar zijn zullen worden achtergelaten net zoals in de Bijbel staat) om door te gaan om hun karma uit te leven. Ze zullen niet eens beseffen dat er iets is gebeurd. Zij die niet zullen worden verlicht, zullen terug moeten keren naar een andere, dichtere planeet die nog betrokken is in negativiteit om hun overblijvende karma uit te werken. Ze zullen niet worden toegestaan om naar de “nieuwe Aarde” te komen omdat hun vibratie daar niet bij past.

- ∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -

Enkele jaren geleden zat ik bij een panel op een  conferentie met Annie Kirkwood, de schrijfster van “Mary’s Message to the World”. Ze vertelde over een visioen dat ze kreeg wat de evolutie beschreef van de Nieuwe Aarde. Toen leken er twee Aarde’s te zijn, een boven op de ander geplaatst. Er waren kleine bliksempjes tussen die twee Aarde’s in. Toen ze er naar keek, zag ze dat ze uiteen gingen; zoals een cel zich verdeelt om een volgende cel te produceren. Een Aarde ging in de ene richting en de andere ging in een andere richting. Op de ene Aarde riepen zij en anderen uit: “Ja, ja. Het gebeurdeecht! We hebben het gedaan! We zijn echt de nieuwe Aarde!” En op de andere Aarde hoorde ze haar zusters stem: ”Die meid was zo gek!  Ze ging naar buiten om iedereen van die gekke dingen te vertellen. En er gebeurde niks! Ze ging gewoon dood!”  

Dus lijkt het dat als het gaat gebeuren er sommige mensen zullen zijn die zich niet eens bewust zijn van dat er ook maar iets is gebeurd. Dit zal de scheiding zijn van degenen die doorgaan met de Nieuwe Aarde en zij die worden achtergelaten op de Oude Aarde die nog steeds in negativiteit zal gedompeld zijn

- ∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -∞- ∞ -

Hier is enige informatie die van diverse cliënten kwam over de Nieuwe Aarde.
De entiteit die door V. sprak had een diepte knarsende stem:

Dolores: Ik heb zoveel informatie gekregen van diverse mensen en ze zeggen dat de Aarde een overgang aan het maken is. Ze zeggen dat het zal zijn als een omhoog gaan in een andere, veranderde vibratie.

V: Het hele idee is dat we mensen zich maar iets moeten laten uitbreiden. En we moeten dit niveau maar een beetje laten omhoog gaan. En als we dat doen kunnen we die verandering maken en het makkelijker voor hen maken. Het zullen degenen zijn die we niet kunnen laten veranderen die worden achter gelaten. Het wordt vreselijk. We kunnen hen niet laten inzien. We kunnen hen niet laten liefhebben.

D: Dan zullen de anderen, zij die wel zullen veranderen, naar een andere wereld gaan? Een andere Aarde? 

V: Het is alsof het zich gaat uitbreiden in een andere dimensie. Laat me zien hoe ik dit aan je kan uitleggen. Het is net een omhoog gaan, als je dat kunt begrijpen, zoals we naar een andere vibratie kunnen omhoog gaan. We zijn in staat te zien wat er gebeurt. We kunnen hen niet stoppen. We kunnen hen niet meer helpen.

D: Is het net een scheiding? Zoals twee Aarde’s, is dat wat je bedoelt?

V:
Oh nee, nee. Het is een verandering van dimensie. We gaan van hier naar hier. En zij die niet kunnen veranderen zullen worden achtergelaten.

D: Als wij die andere dimensie ingaan, zal dat een stoffelijke Aarde zijn?

V: Het zal precies zijn zoals we nu zijn.

D: Dat bedoel ik met twee Aarde’s 

V:
Ja, ja. Maar zij zullen zich niet bewust van ons zijn. God helpe hen. God helpe hen. Het gaat heel vreselijk voor hen worden.

D: Ze zullen niet weten wat er is gebeurd?

V: Nee, dat zullen ze wel weten. Dat is het hele idee. Ze zullen het gaan weten maar het is te laat.

D: Maar je zei dat ze worden achtergelaten en ze kunnen zich niet voegen bij die andere wereld.

V:
  Het zal te laat voor hen zijn om hun vibraties te veranderen. Ze kunnen die niet in een seconde veranderen. Ze moeten die in een periode tijd veranderen. Wij hebben hier al een tijdje aan gewerkt. Het moet door siepelen en op je lichaam inwerken en dat moet langzaam aan je vibraties veranderen en verhogen. En als dat gebeurt dan zal het te laat voor hen zijn maar ze zullen het echter zien. Ze zullen sterven maar ze zullen het zien en ze zullen erdoor leren.

D: Dat de wereld nog zal bestaan maar dat die anders zal zijn?

V:
Niet erg goed, nee, niet erg goed. Er zal niet veel meer zijn overgebleven in die wereld. Niet veel.

D: Er zullen veel mensen sterven in die tijd? 

 
V:
Ja. Maar ik denk dat veel van hun dood pijnloos zal zijn. Ik denk dat ze net lang genoeg zullen leven om te zien wat er gebeurt. En ik denk dat God hen zal sparen voor de vreselijke traumatische pijn. Ik bid dat dat zal gebeuren.

D: Maar de anderen die wel verschuiven in de nieuwe vibratie, met een identieke stoffelijke wereld…

V: (wordt onderbroken) ja, maar sommigen zullen zelfs niet eens beseffen dat ze de verandering hebben gemaakt. Sommigen zullen  dat wel. Zij die ervoor hebben gewerkt zullen het weten.

D: Zullen ze weten van de mensen die zijn achtergelaten?

V:
Ik denk het niet. Er zal een besef zijn dat er een verandering plaats vond. Ik weet niet zeker of dit een bewust besef zal zijn. Laat me hier even over denken. (Pauze) We gaan die dimensie in en dan zullen we het weten. Sommigen zullen dat niet weten. Ze zullen wat voelen. Ze voelen een verschil. Bijna als een schoonheid, helderheid. Een frisheid, een verschil. Ik weet wat dat is. Zij zullen het verschil voelen. Ze zullen de liefde voelen.

D: Dus zelfs als ze er niet voor gewerkt hebben, zullen ze erin mee gedragen worden.

V:
Ja, omdat zij er klaar voor zijn.

D: En de anderen zullen niet…

V:
Ze zullen dat niet, zullen dat niet.

D: Dus die worden achtergelaten in de negativiteit? Je zei dat de hele wereld in die tijd zal worden veranderd.

V
: Ja, zij die door kunnen gaan, zij die hier in verder kunnen gaan, zullen gaan. En zij die dat niet kunnen, gaan niet. En het zal wel vreselijk voor hen zijn.

D: En het zullen dan als twee werelden zijn.

V:
Ja, twee werelden die tegelijkertijd zullen bestaan maar die niet altijd zich van elkaar bewust zijn.

D: Ik weet dat als je in een andere dimensie bent, dat je je niet altijd bewust bent van die andere. Maar dat is de boodschap die je wilt overbrengen, dat we deze informatie moeten verspreiden over liefde terwijl we dat nog kunnen, om zoveel mogelijk mensen mee te brengen.

V:
Liefde is de sleutel. Want God is liefde. En liefde is God. En liefde is de opperste macht. En dat is wat we moeten voelen in ons leven. Wat wij aan elkaar moeten geven en voor elkaar moeten voelen.

D: Ja, liefde is altijd de sleutel geweest. Dus, proberen ze dit aan zoveel mogelijk mensen mee te geven, zodat ze hen mee kunnen brengen.  Dat is wat de drang is.

V:
De dringende noodzakelijkheid is  dat we geen tijd meer hebben. Wees voorbereid. Uh?  Wat? Vertel haar… wat?
Ze luisterde naar iets anders. Er waren gemompelde geluiden, toen kwam de diepe knarsende stem weer terug.

V: Zeg je… klaar. Klaar voor de verandering die spoedig komt. Nu spoedig. Klaar… zij is niet een goed voertuig. Zij heeft dit nog nooit eerder gedaan. Ik kan mijn gedachten niet via haar aan je doorgeven. Ik moet er aan werken. Laten we dit voertuig schoonmaken. Oh, ja! Uh… daar. Dat is beter.

D: Wat is het dat je me wilt vertellen>

V:
Je moet de hele mensheid helpen. Vertel hen wat er spoedig gaat komen. Veranderingen, dimensionale verschuiving. Zij die je kunnen horen, zullen je horen. Die zullen klaar zijn voor die dimensionale verschuiving. (Haar normale stem keerde weer). Zij die het niet kunnen zullen het in ieder geval niet accepteren, dus (lacht) die denken toch dat wij gek zijn. Maar de anderen, ze weten het misschien niet, maar dat zal een vonk in hen raken. Als het gebeurt, zullen ze klaar zijn en ze kunnen dan die verschuiving maken. Ze weten misschien niet dat het komt  maar iets in hen zal er klaar voor zijn en dan zijn ze in staat om het te doen. Het gaat om hen die het niet weten maar het zit al in hen. Dan, als het gebeurt , komt dat naar buiten en zullen ze er klaar voor zijn.

D: Laat me nog een vraag stellen. Degenen van ons die de verschuiving doen, zullen we doorgaan ons leven te leven op de manier we dat deden

V:
Nee, nee, beter. Anders. Langer. 

D: Zullen we doorgaan stoffelijk te leven?

V:
Oh, stoffelijk in die dimensie, ja. Maar stoffelijk in deze (3de) dimensie, nee. 

D: Maar ik bedoel als we de verschuiving maken, zullen we dan…

V:
Je bedoelt of je leeft of sterft?

D: Zullen we doorgaan met leven zoals wij dat kennen?  

V:
Sommigen zullen er zich niet eens van bewust zijn. Dat kleine zaadje dat we in hun hoofd planten, zal hen helpen de dimensionale verschuiving te maken.  …

(Voorlopig einde)