Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 26 maart 2014

Diegenen die Ontwaken Zouden Jullie Kunnen Frustreren 25 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Diegenen die Ontwaken Zouden Jullie Kunnen Frustreren
25 Maart 2014 / Brenda Hoffman

Dierbaren,
Diegenen die nu ontwaken, zullen beelden en gedachten projecteren die niet noodzakelijkerwijs zijn wat jullie verwachten - een beetje als kijken naar een peuter die leert te drinken uit een lekvrije zuigbeker. Je weet dat een kopje zeker beetgepakt en aan je mond geplaatst moet worden voordat je gaat drinken. Jouw peuter, met onvaardige handen en een heel klein beetje oefening, zou het kopje aan zijn of haar lippen, ogen, of in de haren kunnen plaatsen of het met plezier gewoon op de vloer gooien.

Diegenen van jullie die gedurende enige tijd jullie Nieuwe Aarde gedachten en handelingen de revue hebben laten passeren, zullen in verwondering toekijken als diegenen die pas ontwaakt zijn rond racen op een "holderdebolder" manier. De ene dag zullen zij in astrologie ondergedompeld zijn en de volgende de geldigheid ontkennen van alles dat relateert met astrologie. Of zij zijn uitermate opgetogen over DE goeroe of een boek dat alle Aarde wezens ten beste zal veranderen.

Misschien is het moeilijk te herinneren dat jij jouw Nieuwe Aarde zoektocht op een gelijksoortige manier begon. Springend van één gedachte of goeroe naar de anderen totdat je besefte dat je de kennis binnenin je had zitten. Je zelf-liefde, zelf-respect gebeurde niet in één nacht tijd. Voor velen van jullie, zijn het decennia geweest.
Deze pas ontwaakten hebben geen jaren aan studie nodig - slechts weken of maanden.

Ondertussen, mogen jullie gefrustreerd of overweldigd zijn door wat zij van jullie eisen. "Vertel me hierover." "Laat me dat zien." "Je weet niet waar je het over hebt." "Ik heb de antwoorden." "Mijn trauma's zijn zoveel erger dan dat die van jou waren," zullen een groot deel uitmaken van jullie wisselwerkingen met de pas ontwaakten - als je dat aldus verkiest.

Jullie pas ontwaakte vrienden en familieleden zullen meer Nieuwe Aarde peuters lijken te zijn dan volwassenen in de volgende paar maanden. Jij wenst te vliegen en de grondbeginselen intrigeren hen.

Vertraag jouw tempo om voor hen te zorgen als je dat wilt. Maar de Universums verlangen niet van jou om dat te doen, noch is het waarschijnlijk jouw rol. Je hoeft het alleen te doen, als het doen voor jou juist aanvoelt. 

Misschien zit een dergelijk schijnbaar gebrek aan belangstelling jou dwars want ben jij geen baken voor diegenen die volgen? Dat ben je inderdaad. Maar de Nieuwe Aarde is zeer anders dan het Oude Tijdperk. Het gaat niet langer over het geloven dat iedereen of de meesten minder slim/wijs dan jij zijn. Dat iedereen of de meesten geleerd moet worden wat te denken en wat te doen. Jullie zijn niet de ouders van deze pas ontwaakten. Noch zijn jullie hun verzorgers.
Natuurlijk, als het juist aanvoelt om diegenen die pas ontwaakt zijn te helpen om beter te begrijpen waar de Nieuwe Aarde over gaat, doe dat dan. Maar de meesten van jullie zullen zich gefrustreerd voelen door hun vragen en bezorgheden. Jullie zijn op de afstudeerschool en zij beginnen nog maar net te lezen.

Om aan te nemen dat het jullie rol is om op wat voor manier dan ook voor hen te zorgen is om terug te keren naar wat was en niet wat is. Allen zijn capabel om te leren wat zij wensen te leren op het tempo dat zij wensen te leren. Wie hield jouw hand vast terwijl je door de vele lagen heenging die de Nieuwe Jij zijn? Misschien een vriend(in) of een leraar hier en daar. Maar over het algemeen, was het een individuele reis die jullie klaarspeelden zonder boeken, handje vasthouden of een grote hoeveelheid van ondersteuning te doen.

Jullie Nieuwe Aarde gedachten en handelingen zijn bezig een deel te worden van de meerderheid - hoewel voor nu nog druppelsgewijs - dus diegenen die volgen hebben meer ondersteuning dan dat voor jullie waar was. Jullie waren moedig genoeg om er op zovele manieren "alleen doorheen te gaan". Diegenen die volgen hebben toegang tot jullie Internet boodschappen, boeken en video's - tot jullie spoor brandende paden.

Jullie zullen uitermate gefrustreerd zijn als jullie proberen om een goeroe status voor hen te onderhouden. Een dergelijke rol zal niet juist aanvoelen in jullie Nieuwe Aarde Wezen/Bestaan. En voor jullie pas ontwaakte vriend(in), zal de rol van het slachtoffer hen niet toestaan om voorbij het vertrouwde, Oude Tijdperk slachtoffer/verzorger rollen te gaan. Anderen verzorgen terwijl zij door hun "donkere nacht van de ziel" heengaan, reduceert hun capaciteit om op te ruimen en te reinigen wat zij moeten om hun Nieuwe Aarde Wezen/Bestaan op te bouwen.

Niets dat was is. En niets dat is was - inclusief het verzorgen van deze zielen waar jullie je nu ietwat superieur tot voelen. Tob niet. Zij zullen de afstand overbruggen - misschien jullie zelfs op een bepaald punt overstijgen. Net zoals dat waar is voor de peuter die leert te drinken uit een lekvrij zuigkopje. Uiteindelijk wordt die peuter jouw volwassen kind die jou instrueert over de financiën en andere gebieden terwijl zij hun kennis verhogen en jullie Aarde kennis statisch wordt.

En aldus is het dat jullie je geen zorgen hoeven te maken of jullie tempo moeten vertragen om diegenen te helpen die nog maar net ontwaken.

De meest passende hulp is uit te breiden zoals het juist en vreugdevol voor jou aanvoelt - wetende dat anderen hetzelfde zullen doen.

De Nieuwe Aarde is niet één groep die de ander omhoog trekt. Maar in plaats daarvan, één groep welke diens Licht uitstraalt zodat anderen kunnen volgen - als zij dat kiezen.
Zo zij het. Amen.

Vertaling: Cobie de Haan - http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/
Copyright © 2009-2014, Brenda Hoffman. All rights reserved. http://www.LifeTapestryCreations.com. Feel free to share this content with others, post on your blog, add to your newsletter, etc. But please keep this article’s integrity by including the author: Brenda Hoffman & source website link:http://www.LifeTapestryCreations.com